• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış yolda olduğunu düşündüğüm kız arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden bu kadar sert yorum yaptılar onu da anlayamadım. Hele ki kıskançlık gerçekten çok kötü bir ithamdı. ben burayı başkalarından tavsiye almak için kullanıyorum. Konu açmam çok büyük bir şey gibi lanse edilmiş. Arkadaşımı uyardım. daha emin oldupu insanlarla tanışmasının daha normal olduğunu (bana göre) söyledim. gerisi beni ilgilendirmeyecek elbet.

Boşver bu forum böyle.
Daha önce de dediğim gibi artık arkadaşınız için endişelenmeyin sadece fikrinizi sorarsa söylerseniz.
Birde bazı kadınlar kendisi yaşı küçük bile olsa maddi durumu ve iyi statüde olmak şartı ile yaşı büyük adam tercih ediyor hatta gençliğini özellikle böyle şeyler için kullanıyor. belki arkadaşınızda böyle birisidir yada böyle mutlu oluyordu bilemeyiz. bu yüzden siz artık bu konu ile hiç ilgilenmeyin.

Siz isteseniz de istemeseniz de üzüldük , üzülüyoruz, üzüleceğiz , hayat öyle bir yol değil , uyarınızı elinizden geleni yaptınız bitti gitti , gerisi artık başka bir şey oluyor çünkü,gerekiyorsa da üzülecek bunu kendinize görev edinmenize gerek yok, kendi hayatınıza odaklanın.

Ikisi de bekar ve arkadasiniz da reşit sizi ilgilendiren bir şey yok. En fazla bu kişi gercek biri mi degil mi iyi arastirmasini ve dikkatli olmasini soyleyebilirsiniz. Neyi kötü yolda?

ben 19 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.
7 yaş çok büyük değil ki..

Eşimle aramızda 6 yaş var ve inan ben bir çok konuda daha olgunum. Görüntü olarak da aman aman bir farkımız yok..

Bence 4 ile 7 yaş aralığı idealdir.

Yani gerçekten öyle konuya giriş yapmışsınız ki adam ipsiz sapsız 40 yaşındaymış gibi
Daha aralarında hiçbir şey yok ki niye hemen engel oluyorsunuz bir de annesi değilsiniz ki buraya konu açacak kadar niye dert ettiniz?
O yaşlarda kıskançlık olabiliyor böyle bir his mi var içinizde
Konu sahibi kıskanmış olabilir..

7 yaş çok büyük değil ki..

Eşimle aramızda 6 yaş var ve inan ben bir çok konuda daha olgunum. Görüntü olarak da aman aman bir farkımız yok..

Bence 4 ile 7 yaş aralığı idealdir.
Yaş zaten çok değil. Kız daha yirmi olmamışken erkeğin otuzuna yaklaiması bence

ben 19 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.
Bir kere uyarı maksadıyla düşüncemi söylerim sonrasına karışmam.

Hiç alakası yok. Yarın evlenecek değiller. Kız da mesleğini eline alır 2-3 sene sonra. Bu arada ergenlik öyle hemen biten bir şey değil kızlar için, erkekler de zaten kızlara göre daha geç olgunlaşıyor. Birliktelik için gayet güzel yaşlar.

Yorumlarınıza bakılırsa pekte kızlarda olgunluk arıyor gibi değilsiniz yeterki erkek olgun olsunda ne olursa olsun kadınların yaşı hiç önemli değil zaten sizin gibiler için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back