• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış yolda olduğunu düşündüğüm kız arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam diyelim ki adamın herşeyi yalan yanlış, arkadaşınıza da iki günlük eğlence çıkmış,bakar ki bir şeyler yanlış gidiyor,basar engeli geçer ne olabilir en fazla , anlatmaya çalıştığımız o değil ki

Arkadaşınız iki gündür yazıştığı adama sanki evlenme teklifi etmiş gibi abartılı olan sizin tavrınız.
ay hayır arkadaşımın üzülmesini istemem o yüzden, bahsettiği şeyler bana fazla geldiği için kaptırdığını düşündüm. anlatış tarzından tamamen. buraya da tamamen fikir almak içşn yazdım. Arkadaşımı gömmek için aska değil.

Ben burayı çok sık kullanıyorum bir derdim var olduğuna bakmadım bile :( dert etmek derken elbette onun için endişelenebilirim. Ancak buraya yazmak için çok büyük endişe mi etmek gerekiyor? Ben normal zamanlarda da aklımda kalanları yazıyordum
Arkadaşınızın internet üzerinden kurduğu bu arkadaşlıktan zarar görme ihtimali var mı ? Evet, var.

Siz fikrinizi söyledikten sonra arkadaşınızın hal ve hareketlerini onaylamıyorsanız; arkadaşınızla aranıza mesafe koymalısınız.

Şu anda arkadaşınızın hayatı için kafa yormanızın size hiçbir faydası yok.

Ben o statüdeki bir adamın üniversite okuyan bir kızla sohbet etme isteğinin masum bir istek olmadığını düşünüyorum sadece. Bu da benim fikrim. Bence yaş aralığı da uçuk. Kız okulu bitirdiğinde adam 35’inde olacak neredeyse.
Sizce işte bütün bunlar, kiz okulu bitirdiginde kizda hala 20 yaşında olmayacak sonucta.
Belki statüsünü sizin kadar umursamıyordur adam yada sadece sohbete ihtiyacı vardır belkide çok düzgün bir insandır.
yada sizin dediğiniz gibi yaşamadan görmeden bilemez kimse.
Bunlar hep varsayımlar, varsayım üzerine kimseye aa tüh kaka diyemeyiz.
Aynı kapidan baktigimizda 20 yasindaki kizinda 27 yasinda erkekle görüşmesi normal değil o halde buda kız arkadaşınızında çok düzgün biri olmadıgı anlamına gelir.

başkalarının hayatını ve ne yaptığını bu kadar önemseyip buraya konu açmak çok garip

benim zaten çok sağlıklı bir ilişjşm var, neyimi kıskanayım? Arkadaşımla alakalı bir konuda filir duymak istedim, kimse bilmiyor sonuçta. İpsiz sapsız 40 yaşında olup olmadığını da bilmiyoruz ya. O yüzden.

Ben sizin ne demek istediğinizianladım. Siz yaş farkından çok arkadaşınızın yaşının küçük olmasına ve karşı tarafın kendisi hakkında yalan bilgiler vermesinden dolayı arkadaşınız için endişe ediyorsunuz fakat burada bir çok kişi zaten o yaşta iken çok daha büyük adamlarla evlenmiş bu yüzden sizi anlamayacaklar.
Ayrıca madem uyarmışsınız arkadaşınızi onun için endişe etmeyide bırakın. Sizin yapacağınız bir şey yok. Sonuçta onun aile bireylerinden birisi değilsiniz daha fazla bu konuyu kafanıza takmayın.

Sizce işte bütün bunlar, kiz okulu bitirdiginde kizda hala 20 yaşında olmayacak sonucta.
Belki statüsünü sizin kadar umursamıyordur adam yada sadece sohbete ihtiyacı vardır belkide çok düzgün bir insandır.
yada sizin dediğiniz gibi yaşamadan görmeden bilemez kimse.
Bunlar hep varsayımlar, varsayım üzerine kimseye aa tüh kaka diyemeyiz.
Aynı kapidan baktigimizda 20 yasindaki kizinda 27 yasinda erkekle görüşmesi normal değil o halde buda kız arkadaşınızında çok düzgün biri olmadıgı anlamına gelir.
Elbette varsayımlar bunlar, tabii ki.
bu benim fikrim elbette, arkadaşım isterse 50 yaşında biriyle evlensin. Ben üzülmemesi için karşı çıkarım sadece

Elbette varsayımlar bunlar, tabii ki.
bu benim fikrim elbette, arkadaşım isterse 50 yaşında biriyle evlensin. Ben üzülmemesi için karşı çıkarım sadece
Karşı çıkamazsınız işte sadece sorduğunda fikrinizi söylersiniz.
Bu hayatda hic kimsenin tercihlerine karşı çıkma hakkımız yok, belki çocuğumuzun oda bir yere kadar.
Bir saatden sonra oda ters tepiyor çünkü, insan oglunun fıtratı bu kendi deneyimlemeden kimsenin tecrubeleriyle dogrulariyla yetinmez.
Tecrube deneyim böyle bir şey.

Ben sizin ne demek istediğinizianladım. Siz yaş farkından çok arkadaşınızın yaşının küçük olmasına ve karşı tarafın kendisi hakkında yalan bilgiler vermesinden dolayı arkadaşınız için endişe ediyorsunuz fakat burada bir çok kişi zaten o yaşta iken çok daha büyük adamlarla evlenmiş bu yüzden sizi anlamayacaklar.
Ayrıca madem uyarmışsınız arkadaşınızi onun için endişe etmeyide bırakın. Sizin yapacağınız bir şey yok. Sonuçta onun aile bireylerinden birisi değilsiniz daha fazla bu konuyu kafanıza takmayın.
neden bu kadar sert yorum yaptılar onu da anlayamadım. Hele ki kıskançlık gerçekten çok kötü bir ithamdı. ben burayı başkalarından tavsiye almak için kullanıyorum. Konu açmam çok büyük bir şey gibi lanse edilmiş. Arkadaşımı uyardım. daha emin oldupu insanlarla tanışmasının daha normal olduğunu (bana göre) söyledim. gerisi beni ilgilendirmeyecek elbet.

Karşı çıkamazsınız işte sadece sorduğunda fikrinizi söylersiniz.
Bu hayatda hic kimsenin tercihlerine karşı çıkma hakkımız yok, belki çocuğumuzun oda bir yere kadar.
Bir saatden sonra oda ters tepiyor çünkü, insan oglunun fıtratı bu kendi deneyimlemeden kimsenin tecrubeleriyle dogrulariyla yetinmez.
Tecrube deneyim böyle bir şey.
elbette tabii ki. sizin fikrinize de son derece saygı duyuyorum

çok sevdiğim bir arkadaşım. buraya konu açmanın bu kadar büyük bir şey olacağını pek düşünemedim
İşte sizede bir şeyler ögrenmek için bir yol oldu bura aslında, daha çook gençsiniz anliyorum arkadaşınıza verdiğiniz önemi ama sizde burada bu konuda bence önemli bir şey öğrendiniz.
Ne kadar iyi niyetlide olsak karşımizda ki kim olursa olsun sınırlarına tercihlerine saygı duymalı, bize uymuyorsada mesafe koymaliyiz.

İşte sizede bir şeyler ögrenmek için bir yol oldu bura aslında, daha çook gençsiniz anliyorum arkadaşınıza verdiğiniz önemi ama sizde burada bu konuda bence önemli bir şey öğrendiniz.
Ne kadar iyi niyetlide olsak karşımizda ki kim olursa olsun sınırlarına tercihlerine saygı duymalı, bize uymuyorsada mesafe koymaliyiz.
saygı duymamalık hiçbir şey olmadı ki. asla. hatta bu arkadşsım benim ilişkilerimde daha sert davranırdı bana. asla böyle bir durum olamaz. kıza en ufak bir şey demedim.

saygı duymamalık hiçbir şey olmadı ki. asla. hatta bu arkadşsım benim ilişkilerimde daha sert davranırdı bana. asla böyle bir durum olamaz. kıza en ufak bir şey demedim.
kendi hayatınızada bu kadar sert mudahale etme hakkini vermemelisiniz bence arkadaşlarınıza.

8 yaş fark gayet normal. Arkadaşının atacağı adım onun için tecrübe olur. Herkes tecrübeyle bir şeyler öğrenir bu hayatta. Sen fikrini söyle, kenara çekil. Dinlerse de onun kararı, dinlemezse de onun kararı. Müdahale edemezsin.

İnsan hata yapa yapa öğreniyor muhtemelen fake hesap. Uyarsan bile anlamaz. Ben de 18 yaşındayken 29 yaşında sevgilim vardı. Üstelik internette tanışmadım yine de almam gereken bi dersti bence

8 yaş fark gayet normal. Arkadaşının atacağı adım onun için tecrübe olur. Herkes tecrübeyle bir şeyler öğrenir bu hayatta. Sen fikrini söyle, kenara çekil. Dinlerse de onun kararı, dinlemezse de onun kararı. Müdahale edemezsin.
8 yaş zaten normal ancak biz ergenliğimizi daha yeni bitirdik, beyefendi ise mesleğini eline almış bir adam. Elbette böyle, dediğiniz gibi

İnsan hata yapa yapa öğreniyor muhtemelen fake hesap. Uyarsan bile anlamaz. Ben de 18 yaşındayken 29 yaşında sevgilim vardı. Üstelik internette tanışmadım yine de almam gereken bi dersti bence
Belki de değildir ben hiç bilmiyorum. Temkinli olmasını söyledim sadece

hayatınızda beni tanımamışsınız, neden bu yoruma vardınız? Kıskançlık edecek neyi olabilir? ilişkim var gayet de mutluyum. arkadaşımın mutluluğu için yazdım. Buradaki herkes neden böyle 😂
Yazdıklarınızı dışardan bir göz olarak okuyun siz de aynı şeyleri düşüneceksiniz

8 yaş zaten normal ancak biz ergenliğimizi daha yeni bitirdik, beyefendi ise mesleğini eline almış bir adam. Elbette böyle, dediğiniz gibi
Hiç alakası yok. Yarın evlenecek değiller. Kız da mesleğini eline alır 2-3 sene sonra. Bu arada ergenlik öyle hemen biten bir şey değil kızlar için, erkekler de zaten kızlara göre daha geç olgunlaşıyor. Birliktelik için gayet güzel yaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back