• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki kızım

arkadaşlarrr sanırım yanlış anlaşılmalar var öğretmenle alakası olmayan bir durum anladığım kadarıyla yiğeni diyo muhtemelen kızıyla aynı yaştadır tersi bir durum olsa zaten kızı annesiyle paylaşmazdı bu durumu bence canım en güzeli karşı çıkmadan konuşarak acele etmemesi gerektiğini yaşının küçük olduğunu öncelikle derslerinin bu dönemde ön planda olacağını anlatarak ama onu sıkmadan ikna edebilirsiniz ... yani izlediğiniz yol doğru tebrik ederim sizi..

Nekadar onlemeye calıssanızda mutlaka bırseyler yasayacaktır buda cok normal? Ama benım ılgımı ceken ve benı rahatsız eden ogretmenının bu ıse burnunu sokması bence guzel bır sopayı hak edıyor cok terbıyesızce ya nerden almıs o dıplomayı? Nınem bosuna dememıs dıplomalı esseklerde var dıye... Tovbe tovbe

14 yaş ilk flört yaşıdır...gelip seninle paylaşmasını izin istemesini çok takdir ettim...

engellemeye kalkarsan senden gizli flört edecektir...

bence kızına izin ver, böylelikle hem nerede kiminle olduğunu bileceğin gibi hem de kızın bundan sonra da herşeyini seninle paylaşmaya devam edecektir.

14 yaş tam ergenlik çağı..bence bi erkek arkadaşının olması için çok uygundeğil ama..yaşarsada bi ilişki zaten masumane şeyler yaşarlar,emin olun....benim fikrim tabi...siz ne kadar yok der tepki verirseniz o bunu gizlice sürdürür o yüzden tepkili olmayın...

bence ksıın akıllı bı cocuk ve bu ılk teklıfse eger onun ıcın daha onemlı olcak ve oda kabul edecek sız ızın vermesenızde..bence kızınıza engel koymayın bırakın yaşasın ve sızde ızın verdgnız ıcın kızınız herşeyı sıze anlatmaya devam edıcekdır en guzelı olarakk..

bizde o yaşlardan geçtik arkadaşlar 14 yaşında olduk mutlaka her kız birinden hoşlanır bunu annesiyle paylaşması zaten harika sizde kızınıza güvenin izin verin gerekirse sizde yanlarında olun uzaktan izleyin ama engellerseniz yanlış birşey yapmasına yol açmış olursunuz gideceği yere siz götürün siz alın uzaktan izleyin en güzeli sonrasında yine herşeini paylaşmasını istiyosanız eğer yapın bunu engellemeyin ama izlemeyide ihmal etmeyin

Kızınıza izin vercekmisiniz bilmem ama ilk iş gidip o öğretmenle konuşun. Bu olaya neden burnunu soktuğunu sorun. Ve bir daha böyle birşey olursa şikayette bulunacağınızı söyleyin.

arkadaşlar öğretmenin hbri bile yok belki neden bu kadar tepki verdiniz anlamadımmm
bence kızınız çok küçük daha flört için uzun yıllar var önünde bunu anlatın
uygun dille istemediğinizi şimdi zamanı olmadığını anlatn

kibariyeciğim .....kızın senin fikrini...sorduğuna göre senin görüşlerine önem veriyor demektir.......ama onu ürkütmeden korkutmadan onu böyle bir şeye kalkışmasını engellememlisin.......mesela...erkek arkadaş edinmenin ...artılarını....anlat önce....( hani o yaşta hiç bir artısı olmasada )daha sonra eksilerini sırala...dersleri....yaşı nı hayallerini.....ve bütün olumsuzlukları.....önce artılarını anlat dedim çünkü....önce bütün eksileri sıralarsan kızın seninle inatlaşabilir...onun için kızına onunla inatlaşma gibi bir niyetin olmadığını göstermiş olursun

canım benim artık günümüzde çocuk yetiştirmek çok zor .sen şanslısın çünkü senin kızın sana anlatmış.bence kızına a otur açıktan anlat.bu tür olayların mutlaka olacağını ama bunun için yaşının küçük olduğunu önce okuyup ayaklarının üstünde duracağı bir mesleğinin olması gerektiğini söyle.bu yaşlarda yanlış atılan adımların sonucunda tüm hayatı etkilenir.güzel bir meslek sahibi olursa ilerde etrafındaki insanlarda kariyer sahibi saygın insanlar olacağını anlat.bu durumda onunla gurur duyduğunu gelip sana anlatmasının gurur verici olduğunu ve bunu gibi sözler söyle kızının gururunu okşaki doğru bir hareket yaptığını anlasın.sakın hakaret kızma ve yasaklar zincirini kurup kızını kendinden uzaklaştırma.çok zor yaaa Allahım hepimiza hayırlı evlatlar nasip etsin

eğer bu işin içinde öğretmenin de parmağı varsa hemen milli eğitim bakanlığına şikayet edin.en azından uyarı verirler.belki başka bir yere tayinini yaparlar.
kızınız daha 14 yaşında.elbette ki onun da duyguları var.flört edicek gezicek tozucak.ama kızın daha doğruyu yanlışı ayırd edebilecek yaşta değil.o kişi kaç yaşındaymış acaba?yaşı 14-15 falansa arkadaşlık etmelerine senin gözetiminde izin verebilirsin.mesela onları bir alışveriş merkezine götürürsün.orda sinemaya giderler gezerler yemek yerler vs vs.senin gözetiminde olur bunlar.etraflarında olursun ama çaktırmazsın.kızını yine ordan alırsın.
ama yaşı daha büyükse sakıınnnnnn sakınnnnnnn izin verme.erkeklerin istediği tek bir şey vardır çünkü.14 yaşındaki bir kızı çok kolay kandırabilir.büyükse sakın izin verme.

yaa konuya öyle pattadanak dalmışsınız ki, herkes tam olarak ne neolmuş, kim kaç yaşında çözemeden yorum yapınca da ortaya alakasız bir durum çıkmış...
Konu açarken kafamızda sorunu toparlasak ve daha açıklayıcı yazsak daha iyi olur...
Kız orta sonda, öğretmen askere gidiyor, msnde öğretmen ve kız konuşuyorlar, msnde konuşurken öğretmen kızla yağenini tanıştırıyor, yeğen de galiba 14-15 yaşlarında, yeğen kızı beğeniyor çıkma teklif ediyor.
Ortaokulda biz de hocalarımızla samimiydik, o zamanlar msn yoktu cep telefonları yaygın değildi ama ne bileyim öğle tatillerinde yemeğe falan beraber çıkardık, haftasonu voleybol maçı falan yapardık genç hocalarımızla.yada okul çıkışı sahilde birer çay içerdik ama tabi bunlar grup olarak sınıfça yada sınıfın bir grubu tarafından yapılırdı...
O yüzden hocayla msnde konuşmasını garipsemedim çok... Ama hoca yeğenini niye tanıştırıyor kızınızla, ne alaka yani....
Ha 14 yaşında bana çıkma teklif edenler de olmuştu ve bitanesini de kabul etmiştim, 14 yaş bence o kadar da ufak değil, tabii kendi yaşında biriyle olmak kaydıyla, bende sınıfımdan bir çocukla çıkmıştım bir ara, öğle tatillerinde beraber yemek yiyoduk, tenefüste beraber zaman geçiriyorduk, ama bi süre sonra ben de o da sıkıldık, çünkü, çıkmanın tenefüste beraber oturmak olduğunu sanıyorduk ve öyle yapıyorduk, ama bu sefer kendi arkadaşlarımızla konuşamıyorduk, o yüzden 2 ay sürdü sıkıldık ve ayrıldık :)))
Ama yeğen sanırım başka okulda belki de başka şehirde... Hibir ayrıntıyı bilmeden yorum yapamıyorum...
Farklı şehirdeyse fazla üstüne gitmeyin msnde takılsınlar biraz, sadece yarımsaat izin verin daha sonra derslerine devam etmesi gerektiğini söyleyin.. Aynı şehirdeyseler de sadece msnde konuşmalarına izin verebileceğinizi, bu yaşta yanlız başına tanımadığınız biriyle dışarı gönderemeyeceğinizi söyleyin...

ve öğretmenin de kulağını çekin, ne diye yeğeniyle falan tanıştırıyor...

Merhaba, bence çok baskı yapmadan çok kızmadan uygun bir dille karşı cinse karşı duygu beslemesinin normalolduğunu ama en önemlisi kızının hislerini öğrenmeye çalış önce sosyal bir arkadaş olun falan diye uzat. Hatta sende tanı o çocuğu asla sevgililermiş gibi davranma. Eğer izin vermezsen zaten ondan hoşlanıyorsa sana daha birşey anlatmayacak ve gizli davranmaya çalışacaktır. Ne yaptığını kontrol açısından karşı çıkma bence...

kızınıza ürkütmeden ,korkutmadan ,kızmadan bu yaşlarda böyle teklifler gelebileceğini çıkmak için çok erken olduğunu sakince anlatın.
eğer sert bir tepki verirseniz bundan sonra hiç birşey anlatmaz size.
anne olarak çok dikkatli davranmalıyız.
ne yaparsa yapsın sizden hiç bir zaman birşey saklamaması gerektiğini ,her zaman en iyi çözümü sizin ona bulacağınızı anlatın

çıkıp çıkmaması hakkında yorum yapmıorum siz birlikte karar verin ama burda çooook büyük bi yanlış var nası bi ööretmen bu duruma izin verir eğer zaten aralarını yapmaya çalışmışsa ben olsam o öğretmeni arar nası böle bişii yapmaya kalkışır die hesap sorar gerekli yerlere bildirirdim nası olur böle yaaa. Çocuklar ne kadar savunmasız varlıklar işte görün ööretmendir nnolcak die msn ine eklio ve kızınızın hiç tanımadığı bi insan musallat oluo. bence artık o hocanın msnini de sildirin ve anlatın insanların ne kadar tehlikeli olabileceğini bundan dolayı öle msnini herkese vermemesi gerktiğini. ha arkadaşlıklarına izin verirmisiniz onu bilemem

önce o öğretmeni şikayet edin ne demek ya yiğenini tanıştırıyor yuh.kıznız için de 14 çok küçük ztn onların ilişki dediği arkadaşımın da dediği gibi teneffüslerle beraber oturmak yani.kızınızdan önce öğretmenin icabına bakın bence. hem ne öğretmenmiş aşk hayatı konşuyor öğrencisiyle.

önce o öğretmeni şikayet edin ne demek ya yiğenini tanıştırıyor yuh.kıznız için de 14 çok küçük ztn onların ilişki dediği arkadaşımın da dediği gibi teneffüslerle beraber oturmak yani.kızınızdan önce öğretmenin icabına bakın bence. hem ne öğretmenmiş aşk hayatı konşuyor öğrencisiyle.

öğetmeni burda yok canım askerde:asigim:

Back