Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hepinizi buraya yazıyor görmek gözlerimi yaşarttı doğrusu
ben seni kendi isteği ile ayrıldı yazdım galiba bi bakmam lazım

kızlar ben 3 gündür çok kötüyüm çok kötü üşütmüşüm

aynalar geçmiş olsun. hava değişiliği kötü oluyor, umarım çabucak iyileşirsin.
öl:) ölelim daha doğrusu ...bu kilolar başka türlü gitmicek. diyetin de gayet iyi gidiyo maşallah.

al işte bi tane dahasporu abartmış fatandaş. ben dün öğlen sporumu yaptım. haftada 3 gün 45-60 dk kardiyo yapayım diyorum ama bir bütün haline 45 dk. tamamlamam biraz zor. iş çıkışı olsa anca 45 dk. kalır. dün o yüzden öğle arası eve gidip yaptım . arabaya kadar 10dk tempolu yürüyüş ,180 zıplama-25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş.
o kadar gaze gelmiştim ki akşam da yaparım diye eve gittim ama kardiyo hakkında okuduğum bir kaç yazı vaz geçirdi beni. işte günde 60 dk üzerind eyapılırsa değişen pek bişey olmadığı, kasları yıprattığı falan yazıyordu. araştırmam devam edecek. eve gidince koşu bandında yürümedim ama arabayı markete 10 dk uzağa park edip alışverişi yapıp geri geldim. akşam biraz erken yatmıştım. gece 12 de uykum kaçtı, bisiklet de ortadaydı , biraz bineyim hazır benim oğlan da uyuyorken dedim. 25 dk. bisiklet (200 kalorilik) yaptım. bugün ise tembel günüm olacak. ekstra spor için uğraşmıcam sadece normalde yapma kararı aldığım 1 durak önce inip 1 durak sonra otobüse binme sporunu yapıcam:)

dün akşam 1 tavuk incik, 1 ızgara hamburger köftesi, 1 galeta ve salata yedim. 1 abrdak da yeşil çay içtim.

gece 12 de spordan sonra acıktım 2 kuru kayısı, yarım küçük nar yedim.1 bardak ılık su içtim.

Son düzenleme:
kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

sabah 2 adet kuru kayısı

kahvaltı: 1 dilim kaşar peyniri
1 haş. yumurta
1 galeta

arada: 1,5 dilim ekmek, 1 dilim peynir

öğlen: 1 lahmacun
300 ml ayran
1 kivi,2 form bisküvi,1 küçük parça çukulata (içimdeki canavar anca durdu)

akşama da nohut yemeğim var...bu gün sporsuz günüm, normal günlük tempomdayım

bugün doktordaydım. sonuçlarımı aldım. durum hiç iç açıcı değil.hala adet olmadım.kistlerim varmış. biri 2 cm ablaları, nurtopu gibi maşallah
genlerimde de mutasyon çıktı, uzaydan geldim sanırım kızlar. mutant bir bayanım ben
şaka bi yana kan pıhtılaşması var sanırım.doktora randevu aldım.
yarın yine kan sonucu almaya gideceğim.ona göre ilaç verecek doktor.
bugün sabah 1 kaşarlı tost bide ayran
akşam da balık salata yedim.
hastanede koşturmaktan anlamadım açlığımı.
bide fanta içtim bi sürü.gazlı içecek içmemem lazım ama özlemişim içiverdim

ay evet.gerçekten kilo vereceğimiz yokkkkkkk....bugün yine aynıydı...arada sıkılaştırma hareketleride yapıyoz.ben bide kemer takıyom karnıma...çok terliyom..umarım yağda yakıyorumdur..bugün yediklerime gelince

sabah

bir bardak maydonoz suyu
k.k kadar peynir
5 zeytin
domates ,salatalık
çeyrek kadar ekmek(ah bu ekmeği bi kesebilsem)
çay

öğlen
bir tonbalığı (100 gr)
çeyrek kadar ekmek

akşam

bir kase mercimekli yarma yuvalama çorbası..doğru yazdım sanırım..öle bişi işte..

birazdanda biraz meyve yerim..yeşil çayda içerimm.. bugünlük yeter sanırım:))))

ben bugün tüm dediklerimi yaptım ve haşatım çıkmış vaziyette.Çünkü 2 saatlik uykuyla hepsini yapmış bulunmaktayım.Sabah stepe gitmeden önce 1 bardak limonlu ılık su içtim.Stepten gelince 1 tane 9 kat yedim Sonra hiçbirşey yemedim.Akşam kurstan gelince de yarım tabak barbunya 2 dilim börek yedim..Bugün toplam yürüyüş 2.5 saat 1 saat step aerobik dışarda gezme de cabası:S

gazlı içecek umarım o gazla diyetine daha iyi sarılırsın. geçmiş oldun bu arada. umarım çok sıkıntı olmuyordur.

spora ilk başlandığında kilo da aldırabiliyor diye beni diğer forumlardan uyardılar. nani moral bozulmasın bakımından. vücut kas yaptığı için ilk zamanlar kilo fazla bile çıkabiliyormuş daha sonra metabolizma hızlanınca kilo veriliyormuş. benim dün tembel günümdü bugün kardiyo günüm. öğle arası koşu bandında yürüyecem. 15 gün falan böyle gidecek. burada da ayrobik başladığını duydum inan gitmemek için kendimi zor tutuyorum. akşam 6dan 7 ye kadar mış. oğlanı bakıcısında biraz daha bırakmam gerekiyor gerçi olmaz diyecek bir kadın değil ama evimde koşu bandı varken ne gerek var diye düşünüyorum. bu 15 gün hft 3 kardiyo yapayım diyorum duruma göre üstüne bi de ayrobiğe de başlayabilirim. artık 2. bebeği düşünüyorum ve bir an önce kendimi 57-58lerde görmeliyim.

pinkcat kardeşim az yiyodum spordu derken düzen müzen kalmadı sende, bi de ara versen şöyle 1 hafta normal insanlar gibi yaşasan ...sağlıklı 3 ana 3 araöğün 1 saat spor falan:26: kilo vericem derken anoreksiya falan olacaksın:26:

akşam eve gidince 2 adet kuru kayısı
1 yeşil çay

yemekte:1 tabak karnabahar
5-6 kaşık nohut
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 galeta

araöğün: yarım nar
250 ml süt 1,5 çay kaşığı bal ile

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su, 1 adet kuru kayısı

15 dk tempolu yürüyüş

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta
1 galeta

şimdi gidicem 1 dilim peynir 1 kepekli galeta yiyecem. iş yerinde de kahvaltı olduğu için sabah ekmeği kısıyorum iş yerindeki kahvaltıyı da araöğün niyetine yapıyorum.

öğlen eve gidip koşu bandımda 4,9 ile yürüyeceğim. süre ne kadar kalırsa o kadar yürürüm. işe gelince de dünden kalan 1 lahmacunum var, ısıtıp onu yerimyanına da ayran
akşam için de gene nohut yemeğim var, belki onu dondurucuya kaldırırım, hamsi de yapabilirim çünkü...

ezgicim tebrik ederim :):) biz de seni seviyoruz:):)
himeros cnm geçmiş olsun.ya ben nette araştırırken şunu okudum.adet dönemine yakın kistler oluşuyormuş.adet döneminde patlıyormuş bunlar.kistlerinin belki bunla ilgisi olabilir.
akbulak ümidini kesme vercez.başladığımdan beri 4.5 ayda 15 e yakın kilo verdim.tabii toplam 1 ayında falan diyet yapmamışımdır.sabırlı ve iradeli olursak neden vermeyelim herkes nasıl veriyor.
ben nette hardalla acı biberin metobolizmayı hızlandırdığını gördüm.hardalı hiç sevmem ama acıyı çok severim.Bir de sabah kalkar kalkmaz ılık su içince metobolizma hızlanıyormus içine birkaç damla limon damlatınca da limondaki asit yağı eritiyormus.3 gündür yapıyorum.yapmadan önce 4 gündür tuvalete gidemiyordum.yaptıktan sonra hergün düzenli çıkabildim.böyle sorunu olan varsa denesin bence.
ezgicim hazır gaza gelmişken devam ediyim zaten bu aralar sabrım bitmek üzere canım acaip waffle istiyo kalori bombası.yememek için zor tutuyorum kendimi.wafflecının önünden geçmiyorum hatta bir de sabahları simit falan istiyo bugün ayaklarım fırına doğru giderken geri geri gidip markette buldum kendimi.çikolatalara bakmakla yetindim hele browni intense lerde kalakaldım içim gitti ama sadece çubuk ve yulaflı bisküvi aldım.şimdi baharatlı çubuk ve form çay içiyorum.tabii 1 saat step 1 saat yürüyüşten sonra.ben de tartıda 68.5 larda çıkıyorum.onca rejimime az yine de ama yağdan gidiyo heralde yavaş verdiğime göre.zaten haftada 1-2 kilo arası normalmiş.Bugün yemekte tavuk var sanırım.Yani tavuk yapmaya düşünüyorum kararımı değiştirmessem:) dün gece 2 gibi sızmışım cok mutlu oldum normalde sabaha kdr uyuyamıodum 6 da yatıodm.step günleri 8 de kalkıodum.Bugün 6 saat uyudum.

pinkcat Allah2tan tavuk yiyosun bir ara kendini waffle ile ödüllendir bence...bünye bi kendine gelsin:86:
ben de 2 gündür öğlenleri lahmacun yiyorum.ama sor bi niye yiyorum:82:
dün öğlen gözüm dönmüştü.canım lahmacun istedi. 1 lahmacun alsam, yok 1 taneyi paket yaptırmaya utanırım 2 tane olsun, yok 2 tane fazla olur derken vaz geçtim, lahmacuncunun önünden geçtim gittim. lahmacun yemekten vaz geçince doğrudan iş yerinde her zaman sipariş verdiğimiz dönerciden 1 tavuk döner söylerim diye düşünmeye başladım. o kadar açtım ki o 1 tavuk dönerin hepsini mutsuz mutsuz tıkınacağım gözümün önünden geçti ki büyük ihtimal hepsini yiyecek 'lahmacun yiyememiş ama ekmek arası tavuk döneri götürmüş ve mutsuz' olacaktım...

ani bir dönüşle lahmacuncuya gittim, 2 lahmacun paket yaptırdım. iş yerime geldim 1ini yedim. yanında da ayran. 2.sini de bugüne sakladım 2 gündür canımın çektiği şeyi yiyorum yani

bu gün spor günümdü öğlen 10 dk yürüyerek dolmuş durağına gittim, 6 kat merdiven çıktım. 27 dk koşu bandında 5 ile 5,4 km hız aralığında yürüdüm. duşumu aldım işe geldim. öğle yemeğini biraz geciktirdiğim için çok aç oluyorum. o lahmacunun yanında150 ml ayran 1 galeta 1 dilim peynir ve domates de götürdüm.
ama hiç birinden pişman değilim:86: :87: keşke her zaman bu kadar azla yetinsem bu kiloda olmazdım.

akşam için de bezelye yemeği yapmayı düşünüyorum. noluyor bana yaf.... mutluluk şeysi gibiyim sisi tekrar sefiyorum:86: sporun yan etksiii mi ne bu

bu hastalıklardan niye kurtulamıyom ben

iyileşmedin miii:26: soğuk algınlığı grip nezle falan mı? ilaç kullanıyor musun... ilaç+ meyve +ıhlamur gibi sıcak çay ve sıcak çorba...komşum olsan valla çorba yapıp getirirdim sana...bizim yerimize de kendine bak tamam mı kaptan

aynalar geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.kronikleşmeden ilaç iç,sıcak bi duş al ve sıcak su torbası iyi olabilir. yoksa pet şişeye sıcak su koy ayaklarının altına koy canım.
pinkcat, evet doktorda öyle dedi. bir hap verdi. bitince adet olcam ve kistleri temizleyecekmiş.
DÜN:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, domates ve salatalık, 2 dilim kepek ekmeği, 1 br çay.
20 dk yürüyüş.
mesai
20 dk yürüyüş
öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt içine 1 mini salatalık doğradım ve 2 dilim kepek ekmeği
20 dk yürüyüş
mesai, 1 bardak limonlu yeşil çay
20 dk yürüyüş
akşam:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık pilav, bol bol salata
ev temizliği (eşimle beraber)

BUGÜN:
sabah: 3 dk yürüyüş (işe geç kalıyodum arabayla götürdü eşim)
saat 9 gibi 1 simit ve 1 bardak çay
öğle:45 dk yürüyüş
1 tavuk döner 1 ayran
mesai,2 çay
20 dk yürüyüş
akşam: 1 tabak et sote, 1 kaşık pilav, bol bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
1 nescafe
akvaryumu temizledim bide (iş sayılır heralde)

AYNALAR CANIM AYNI KİLODAYIM BEN. SABAH TARTILABİLYAZARIM, OLMAZSA AYNIYIM.

bu düzen nereden mi geldi: işe başladımmmmm :))
inşallah kilo vermeye başlarım siz nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar durumumu?
sizce kilo verilirmi bunlarla neler eklemem lazım, neleri çıkarayım hayatımdan?

şuan 1 bardak ılık su içine elma sirkesi koydum, damlatayım derken 1 yemek kaşığı filan döküldü bide limon sıktım 6-7 damla.tadı fena değil. onu içiyorum.
elifezgi valla deli spor yapıyorsun,tebrik ederim ayrıca imreniyorum.yakında başlamak istiyorum bende.kafama yavaş yavaş koymaya başladım. özellikle mekik çekmek istiyorum ama karnım çok acıyo.ayakkabımı giyerken bile acıyor.rahmim hala normale dönmedi sanırım.
yatarken de masaj aletini bağlıcam göbişe.sauna kemerinide bağlasam iyi olacak.onuda yapayım bari.haftaya kilo vereceğim.zoruma gitti kilom aynı demek

Canım normal gidiyorsun aslında yürüyüşünü de iyi yapıyorsun öğlen yediğin tavuk döner muhtemelen ekmeğin içinde olduğu için biraz fazla olmus olabilir çünkü sabah simit yemişsin ikisi de hamurdan.aynı şekilde akşam da pilav ve ekmeği aynı anda yemişsin zararlı mı bilmiyorum ben ekmeği hayatımdan çıkardığım için bana fazla gelmiş olabilir.Nescafe selülit yapıormuş her zaman içme dünkü yediklerin sanki daha normal gibi.Tam diyet menüsü gibi olmuş açıkçası:)

Ben de bugün sabah kalktığımda bir bardak limonlu su içtim hiçbişey yemedim.13:00 de yarım saat yürüyüş 16:30 da yarım saat yürüyüş.Akşam geldim yoğurtlu brokoli ve tavuk yedim.Tekrar yarım saat yürüyüş yaptım az önce de 1 paket küçük olanlardan tabi hoşbeş yedim:)
Kilom 68.5 yarın da değişim olursa sabahtan yazarım.Öptüm kızlar:)

tavuk döner ekmeğin içinde değil. normalde 2 lavaş ekmeğine sarıyorlarmış.ben 1 lavaşa sardırdım. evet canım ekmeği kesmem lazım. aç kalma korkum var. aç olunca herşeye saldırırım durduramam kendimi. simit, lavaş, ekmek, pilav.bunlar bir arada olmamalı doğru.
bende sabah limonlu sirkeli su iççem senin gibi
nescafeye dikkat edeyim o zaman.sağol canım, bilmiyordum.
pinkcat sen sabah limonlu su dan sonra akşama kadar bişey yemedinmi. nasıl durabiliyorsun.ben sabah bişey yemezsem gün boyu yorgun oluyorum.

sağolun kızlar bahçe nöbetçisi iken fena üşüttüm. yeni yeni geldim bugün kendime. sabahtan beri pc yi açıyom kapkara bir ekran eyvah pc çöktü dedim. şimdi yeni açıldı. ama korkuyom pc yi kapatınca yeniden açılmayacak diye. elifezgi canım ben yarın 15.30 gibi evde oluyorum. 16.00'ya kadar bildirimi yapıyorum. eğer yapamazsam anla ki pc de sorun var ben giremiyorum. bildirimi sen yaparsın tamam mı canım.

14. TAKIM 184. ETAP

aynalar ( 102,7 / / / )
pinkcat87 ( 69,0 / / / % )
elifezgi ( 62,1 / / / % )
akbulak ( 71,8 / / / % )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / / / % )
himeros ( 92,4 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

tamam aynalar vaktim varken yapayım ben....

bu arada her perşembe akşamı ertsi sabah tartılacağı için dikkat eden ben bu sefer dikkat etmedim.aslında akşam ızgara hamsi yapacaktım , eşimin eacele dışarı çıkması gerektiği için yemeği de dışarıda yedik. dikkat edecek iradeye sahiptim ama epeydir böyle bir kaçamak yapmamıştım oyüzden biraz ekmeği fazlaca yedim 5 dilim falan sıcak pide olunca...
kilo vermiş olsam da dün yediklerim yüzünden sadece 100 gram vermiş gözüküyorum.62,1 dim geçen hafta bu hafta 62,0...
off ya şuraya bi 61 yazamadım gitti...
ama ben eminim veriyorum. hafta içi 61,3 bile oldum...ama önemli olan cuma sabah...umarım haftaya 61in bile altında çıkarım...

bugün spor günüm. eve yürümeye gitmeliyim (bugün çok canım istemiyor...) bugün de yaparsam sporumu sporlu ilk haftayı tamamlamış olucam. 2 hafta kendime mühlet verdim , 2 hafta sonra ilave olarak ayrobiğe bile başlayabilirim. ya artık 57-58i görmek istiyorum...

himeros yediklerin normal, bazen ekmeği fazla yiyorsun. eksik olan da meyve.
araöğünlere meyve koyup öğünlerdeki ekmeğe dikkat edebilirsin.
öğünlerde kendine 3er dilim ekmek ayır. kepekli olursa daha tok durursun. 3 dilim ekmekle doymazsan galeta önericem. kepekli galeta hem tok tutuyor hem de lezzetli.
bu arada kansızlığın falan var mı? yeni bir doğum atlattın. kendine iyi bakman lazım. aslında diyetisyene gidip diyet listesi alan daha iyi olmaz mı...mekik de sakıncalı olabilir, emin değilim. 20şer dakika işe gidip gelirken yürüyorsun bu çok iyi, bu senin gün içindeki hareketin arttığını gösteriyor. bir de yağ yakmak için sen de haftanın 3 günü 45-60 dakikanı tempolu yürüyüşe ayırabilirsin. işe başladın ya evdeki gibi olmayacağından eminim. eğer işe başladım diye benim gibi ilk zamanlar simit poaça yemezsen hareketin arttığı için kilo verirsin. yoksa ben deniz gibi kara kara düşünürsün 'çalışmaya da başladım ama kilo veremiyom' diye. çalışmaya başladığım ilk 15 -20 gün gram kilo vermedim, sabah 6ya çeyrek kala kalkıp işlerimi anca yetiştirdiğim halde kilo veremiyordum :) neden , çünkü 2-3 poğaça ile güne başlıyordum, özlemiştim naaaaaapiiiiim..... tabi sonra yeme düzenini değiştirince kilolar da gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…