• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar ( 102,7 /102,7 /0 /0% )
pinkcat87 ( 69,0 /68,5 /0,5 /0,72 % )
elifezgi ( 62,1 /62,0 /0,1 /0,16 % )
akbulak ( 71,8 /71,8 /0 /0 % )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 /85,5 /0 /0 % )
himeros ( 92,4 /92,4 /0 /0 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO (483,5 /482,9 /0,6 /0,12 %)

akbulak ile gözyaşı henüz gelmediler opnları bekliyorum.aynaları gelmzse aynı yazıcam.pinkcat 68,5 himeros 92,4 diye yazdım ama öğleye kadar değişiklik yapabilirsiniz.
var mı değiştiren? var mı kilo bildirimi yapacak olan? itirazı olan varsa öğlen saat 1e kadar yazsın...bu arada saat 3te bi müsteri gelecek. sanırım bi 15 dakikam olur.aynalar gelmezse 4e çeyrek kala bildirimi yapıcam.

14. TAKIM 184. ETAP

aynalar ( 102,7 / 101,6 / 1,1 / 1,07% )
pinkcat87 ( 69,0 / 68,5 / 0,5 / 0,72% )
elifezgi ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
akbulak ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / 85,5 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 92,4 / 92,4 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 483,5 / 481,8 / 1,7 / 0,35%)

akbulak bir geldi bir daha haber yok haftaya olmazsa diskalifiye olacaktır.

kızlar gözyaşını ne yapalım nete girme imkanım yok diyordu. ayrıldı yazıp dönünce takıma geri mi alalım ne dersiniz.

Son düzenleme:
canim, ya bizde listeyi hep beraber ekliyoruz haaa :78: :26:
dur hemen duzelteyim

14. Takım 184. Etap

aynalar ( 102,7 / 101,6 / 1,1 / 1,07% )
pinkcat87 ( 69,0 / 68,5 / 0,5 / 0,72% )
elifezgi ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
akbulak ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / 85,5 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 92,4 / 92,4 / 0,0 / 0,00% )

14.takım toplam kilo ( 483,5 / 481,8 / 1,7 / 0,35%)

akbulak bir geldi bir daha haber yok haftaya olmazsa diskalifiye olacaktır.

ama ben dün gece yazdım kilomu kaptan...aklıma şimdi geldi,ben yazdım site gönderirken kapandı açılmadı yaaa....şaşırdım valla..yaptım zanediyom..

Ezgi yazmışta spora başlayınca kilo alınıyo diye...bende yazmaya utanıyodum..yememem dikkat ediyom..en az 1bucuk saat step yapyom 74 olmuşum yaaa..bayramda aldığımda dahil olmak üzere:((((((vemişimdir diye gece tartıya çıktım çok üzüldüm valla...sabredicem..umarım artık yağ yakmaya başlarımmm

ama ben dün gece yazdım kilomu kaptan...aklıma şimdi geldi,ben yazdım site gönderirken kapandı açılmadı yaaa....şaşırdım valla..yaptım zanediyom..

Ezgi yazmışta spora başlayınca kilo alınıyo diye...bende yazmaya utanıyodum..yememem dikkat ediyom..en az 1bucuk saat step yapyom 74 olmuşum yaaa..bayramda aldığımda dahil olmak üzere:((((((vemişimdir diye gece tartıya çıktım çok üzüldüm valla...sabredicem..umarım artık yağ yakmaya başlarımmm

74 mü :53:
iyiki yazmamışız haftaya verilecek bu kilolar :67:

kızlar diyet+spora devam. moral bozmak yok. kilo verenleri ve bu uğurda upğraşmaya devam edenşleri tebrik ediyorum. akbulak olsun moralini bozma, daha da azimlen. bu hafta ben de şahidim yediklerin çok değildi, en azından buraya yazdığın günler öyleydi.
göreceksiniz benim şu 3 aydır direnen kilolar teslim olacaklar:74: ve birden gidecekler:52: ama ne zaman göreceksiniz bilmiyorum..
istediğim kiloya henüz laşmamış olsam da epeydir pantolona ihtiyaç duyuyordum kendime 2 pantolon aldım. 40 beden:61: pantolonda 38 giydiğimi hiç hatırlamıyorum ama. bu gidişle bakarsınız 54e düşünce 38 giyerim.
bir de öğle arsında ales kitabı aldım. 15 gün kaldı sınava :9:umarım çalışırım.

bu sabah yediklerim

kalkınca:1 bardak ılık su
1 kuru kayısı

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 çay bardağı portakal suyu

arada:yarım dilim ekmek
1 yeşil çay

öğlen: yarım sandviç ekmeği tavuk döner

ikindi: yarım galeta
1 yeşil çay

öğle arasında tempolu yürüyüşümü de yaptım. 1 saat 20 dakikanın 15-20 dakikası alışverişte oyalandım geriye kalan 1saatte yaklaşık 4 km yürüdüm.

hepinize iyi haftasonları.

himeros yediklerin normal, bazen ekmeği fazla yiyorsun. eksik olan da meyve.
araöğünlere meyve koyup öğünlerdeki ekmeğe dikkat edebilirsin.
öğünlerde kendine 3er dilim ekmek ayır. kepekli olursa daha tok durursun. 3 dilim ekmekle doymazsan galeta önericem. kepekli galeta hem tok tutuyor hem de lezzetli.
bu arada kansızlığın falan var mı? yeni bir doğum atlattın. kendine iyi bakman lazım. aslında diyetisyene gidip diyet listesi alan daha iyi olmaz mı...mekik de sakıncalı olabilir, emin değilim. 20şer dakika işe gidip gelirken yürüyorsun bu çok iyi, bu senin gün içindeki hareketin arttığını gösteriyor. bir de yağ yakmak için sen de haftanın 3 günü 45-60 dakikanı tempolu yürüyüşe ayırabilirsin. işe başladın ya evdeki gibi olmayacağından eminim. eğer işe başladım diye benim gibi ilk zamanlar simit poaça yemezsen hareketin arttığı için kilo verirsin. yoksa ben deniz gibi kara kara düşünürsün 'çalışmaya da başladım ama kilo veremiyom' diye. çalışmaya başladığım ilk 15 -20 gün gram kilo vermedim, sabah 6ya çeyrek kala kalkıp işlerimi anca yetiştirdiğim halde kilo veremiyordum :) neden , çünkü 2-3 poğaça ile güne başlıyordum, özlemiştim naaaaaapiiiiim..... tabi sonra yeme düzenini değiştirince kilolar da gidiyor.

sağol canım önerilerin için. bir ara kepekli galeta yerdim acıkınca tadı güzel gerçekten.iyiki aklıma getirdin.onu ekleyeyim. birde meyve yi ekleyeyim.canım sıcacık poğaçalar istiyor gerçekten ama evden kahvaltı yapıp çıkınca yeme isteğim kayboluyor. evde kahvaltı yaparsam poğaça simit kandıramaz beni.
kanıma hiç bakılmadı doğumdan beri.baktırsam iyi olacak. pazartesi günü genetik için randevu ayarladı bi tanıdık oraya gideceğiz eşimle.o tahlillerde yapılsın bakalım.evin yakınında yürüyüş alanı var ama gidecek arkadaş olması lazım.eşimle haftasonu gidebilirim inşallah.akşam eve gelirken yolda hava kararıyor eve gelince gidemem artık.bugün ne yaptım onları yazayım bide.çok iyi oluyor bu.sana arkadaş oluyorum bak hem yazarken.62 kilo olmak için neleri vermezdim.senin hedefin daha aşağısı ama yinede kıy*****i bil bu kiloda olmanın.

dün akşam:söylediğim gibi 40 dk masaj aleti taktım göbişe. sonra 25 dk sauna belt taktım.karnım yumuşacık oldu.

SABAH;:
1 haşlanmış yumurta,1 zeytin, 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 bardak çay,yarım domates, marulun göbeğinden 4-5 yaprak (aceleden limonlu suyumu içemedim)
20 dk yürüyüş
1 bardak çay
20 dk yürüyüş
1 tabaktan az et sote, 1 kase yoğurt, 2,5 dilim kepek ekmeği :)) 1 bardak limonlu elma sirkeli ılık su
20dk yürüyüş
2 bardak çay
20 dk yürüyüş
akşam da yine et sote var, biraz pırasa da var. kalan yemekleri ısıtayım bari salata yaparım.yanınada çorba yapcam. eşim yemekleri yesin,ben çorba salata ağırlıklı yiyeyim bari.
işyerinde kimse yemek yemiyor.müdür kızıyormuş.bazen ufak tefek atıştıranlar oluyo gizli gizli.o yüzden ara öğün yeme şansım yok.hele meyve filan olursa arkadaşlarada vermeden edemem.hergün 1 kilo meyve taşıyamam.hem müdür görürse kızar.ara öğünleri hafta sonu yapmaya çalışırım artık.
eşimde saat 9 a doğru geliyor işten. geç yiyorum mecburen.bu hafta gececiydi erken yedim ama bugün sabah gitti. 9 a kadar bi ara öğün meyve yiyeyim.

:3:

himeros canım sen bana bakma.ben akşama kadar hiç acıkmıyorum kurs falan derken unutuyorum yemek yemeyi de.:) bugün kalktım limonlu ılık suyumu içtim.kursa gittim 1 saat yürüyüş yani:) geldikten sonra etli kuru fasulye ve cacık yedim.Sonra yürüyüşe çıktım yine 45 dk.Yürüyüşten sonra limonlu soda içtim.Bayramdan kalmış çikolatalar varmış onlardan yedim birkaç tane:S Malum regl dönemimdeyim 1 hafta gecikmişti benim de:) waffle isteğimin nedeni de belli oldu.Kardeşim pringles almış dayanamadım ondan da yedim:25: Yarın waffle günüm 2 haftadır aşırı diyet yapıyordum.Bu kadar olsun bari.Gerçi isteğim gitti nedense ama yarın çok istersem yiyebilirim:D

bu sabah tartıldım 91,8 çıktım kızlar.önümüz cuma da aynısı çıkar umarım. yada daha fazla kilo vermiş olarak çıkar.yüzümde güller açıyor.
olacak buna inanıyorum artık.başarabilirim kızlar.600 gr vermişim yaa.aslında dünkü listeye yansırdı bu da, aç karnına tartılamamıştım.
çok sevinçliyimmmm
limonlu ılık suyumu içiyorum :52:

bu sabah tartıldım 91,8 çıktım kızlar.önümüz cuma da aynısı çıkar umarım. yada daha fazla kilo vermiş olarak çıkar.yüzümde güller açıyor.
olacak buna inanıyorum artık.başarabilirim kızlar.600 gr vermişim yaa.aslında dünkü listeye yansırdı bu da, aç karnına tartılamamıştım.
çok sevinçliyimmmm
limonlu ılık suyumu içiyorum :52:

tebrikler canım :46:

kızlar diyet+spora devam. moral bozmak yok. kilo verenleri ve bu uğurda upğraşmaya devam edenşleri tebrik ediyorum. akbulak olsun moralini bozma, daha da azimlen. bu hafta ben de şahidim yediklerin çok değildi, en azından buraya yazdığın günler öyleydi.
göreceksiniz benim şu 3 aydır direnen kilolar teslim olacaklar:74: ve birden gidecekler:52: ama ne zaman göreceksiniz bilmiyorum..
istediğim kiloya henüz laşmamış olsam da epeydir pantolona ihtiyaç duyuyordum kendime 2 pantolon aldım. 40 beden:61: pantolonda 38 giydiğimi hiç hatırlamıyorum ama. bu gidişle bakarsınız 54e düşünce 38 giyerim.
bir de öğle arsında ales kitabı aldım. 15 gün kaldı sınava :9:umarım çalışırım.

bu sabah yediklerim

kalkınca:1 bardak ılık su
1 kuru kayısı

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 çay bardağı portakal suyu

arada:yarım dilim ekmek
1 yeşil çay

öğlen: yarım sandviç ekmeği tavuk döner

ikindi: yarım galeta
1 yeşil çay

öğle arasında tempolu yürüyüşümü de yaptım. 1 saat 20 dakikanın 15-20 dakikası alışverişte oyalandım geriye kalan 1saatte yaklaşık 4 km yürüdüm.

hepinize iyi haftasonları.

inş ezgicimmm...valla çok moralaim bozuldu....inan elimden geldiği kadar yazamadığım günlerde dikkat etmeye çalışıyorum...arkadaşlar çağırıyo gitmiiyorum yaaa yememk için.gitsemde çok çk küçük porsiyon alıyorum..yoksa küsüyolar...o kdr şey hazırladık yemiyosun diye..bende resti çektim yaaa dostum olan bana yediğimde kızsınnn,, ye demesin dedimmmmmm...ay çok kötü oluyo gitgide...inş veriririmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün yediklerime gelince

sabah 10 gibi
bir dilim börek
3-4 çatal peynir
3-4 tane zeytin ve çay

akşam 5 gibide
bir tabak nohut yemeği
4-5 kaşık kadar bulgur pilavı
bolca yağsız salata
bir ısırık ekmek:)))))

bugünlük bu kdr arkadaşlar...görüşürzzzz

sabah: 1 bardak limonlu ılık su, 2dilim kepekli ekmek,2 zeytin, 1 küçük küp peynir
ara:2 mandalina
sonra 2 mandalina daha.
akşama kadar 1 cornetto dondurma (eşim almış kıramadım)
akşam: 1 porsiyon ıspanak,üstü yoğurt.bol bol beyaz lahana salatası.1 dilim kepek ekmeği.

45 dk yürüyüş yaptım.ev temizliği yaptım 1 saat kadar.ne ev yaa temizle temizle bitmiyo :))çok dağıtıyoruz ondan sanırım.olsun aktivite oluyor bana :21:

selam...
ben nur. aranıza yeni katıldım.. ankara üni.de 3. sınıf öğrencisiyim. 165 boyundayım 84 kiloyum olmak istediğim kiloda 50li li herhangi bir kilo :) 58 güzel olurdu :)
diyetisyene gidiyorum. ramazanda başlamıştım. 95 kiloyu gordukten sonra aldıgım bi karardı. 10 kilo verdim ama daha kat etmem gereken oldukca mesafe var. ama azımle ve birbirimize destekle olacagına inaniyorum :)
şimdi biraz geçmişlere bakıp sizleri tanımaya çalışayım :)
kiloyla ilgili ticket da yapmayı düşünüyorum. olması daha motive edici olabilir sanırım..
inşallah hepbirlikte çok güzel ve verimli vakit geçirirz.. :)

hoşgeldin nur. 10 kilo vermişin ne güzel. devamını getirmek zor olmayacak bence.
başlamak lazım bi yerlerden demiştim.iyi ki başladım.hep birlikte zayıflayacağız inşallah

:17:
selam...
ben nur. aranıza yeni katıldım.. ankara üni.de 3. sınıf öğrencisiyim. 165 boyundayım 84 kiloyum olmak istediğim kiloda 50li li herhangi bir kilo :) 58 güzel olurdu :)
diyetisyene gidiyorum. ramazanda başlamıştım. 95 kiloyu gordukten sonra aldıgım bi karardı. 10 kilo verdim ama daha kat etmem gereken oldukca mesafe var. ama azımle ve birbirimize destekle olacagına inaniyorum :)
şimdi biraz geçmişlere bakıp sizleri tanımaya çalışayım :)
kiloyla ilgili ticket da yapmayı düşünüyorum. olması daha motive edici olabilir sanırım..
inşallah hepbirlikte çok güzel ve verimli vakit geçirirz.. :)

hoşgeldin canım aramıza inş güzel kilolar verebiliriz :13:

Back