• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk herkese...
kendimi tanıtayım. 34 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
aslında evlenmeden önce kilom normaldi. 60 lardaydım.
1.5 senede oldu ne olduysa. ben akşam yemek yemezdim. şimdi akşşam beraber yemek yiyoruz.
sonuç olarak kararlıyım gidecek bu kilolar. aynada kendime bakınca moralim bozuluyor.

sudecan şimdi kaç kilosun?

bu sabah tartıldım 300 gr vermişim. 92,4 çıktım.
fazla vermemişim ama.olsun diyorum en azından kilo da almamışım ya :)
dün akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 çatal et yedim beğenmedim eşim yedi :D yağlı olmuşda.. :61:
bayaa bi salata yedim
1 haftadır hergün akşam salata yiyorum faydası var sanırım. yoksa dün çiğdem filan yedim.
dün akşama kadar 8 tane filan mandalina yemişimdir.
aktivite olarak ev temizledim bide araba temizledim :1:

kilo bildirimi burdan yapılıyor demi
özelden değil sanırım

14. TAKIM 182-183. ETAP

aynalar ( 101,3 / 102,7 / -1,4 / -1,38% )
pinkcat87 ( 69,5 / 69,0 / 0,5 / 0,72% )
elifezgi ( 61,8 / 62,1 / -0,3 / -0,49% )
akbulak ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / 85,5 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 92,7 / 92,4 / 0,3 / 0,32% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 482,6 / 483,5 / 1,8 / -0,19%)

sabah:1 bardak ılık su
3 kuru kayısı

saat9: 3 dilim ekmek
1,5 dilim dil peyniri

arada:1 yeşil çay

öğlen:30 dakika yürüyüş
1 küçük kase çorba
1,5 dilim ekmek

arada:
1 dilim peynir
1 galeta
1 yeşil çay

akşama da kurufasulye pişirmeyi düşünüyorum. az yağlı yaparım.

haftasonu bakalım neler olacak, ben dr.jeykıl gibi metamorfoza uğruyorum:37:acayip pis yemek yiyorum:27:
ama içimden bir his kurban bayramında aldığım bu kiloların metabolizmamı hızlandırdığını ve bundan sonra tekrar rahat kilo verebileceğimi söylüyor:52:

pazartesi günü kilo vermiş olarak gelmeniz, yedikçe metabolizmanızın hızlanması, aktif bir haftasonu dileğiyle....yıkanıp asılacak çamaşırınız bol , bulaşıklarınız az olsun...

slm aynalar, cok saol canim.
bizim paylasimi yapmi$sin, ben gec kaldim :5:

akbulak ile ♥gözyaşı♥ ndan haberi olan var mı

mrb yaa.kusura bakmayın..siteye giremedim.bugün hiç ii değildim...uykusuzdum.moralimde çok bozuktu...eşimi gönderdim memlekete .yine kaldım burda tek başıma:(((((bide utanıyom ama kilo alıp geldim ben:(((((((yarın yada p.tesi diyete başlıcam..inş bu hafta kilo vericem...çok kararlıyım.gidişat hiç ii değil.görüşürz arkadaşlar

Ben de şimdi girebildim kızlar..Günüm fena değildi.12de uyandım.Yarım saat yürüyüş yaptım.14:30 gibi baharatlı çubuk yedim.1 saat sonra falan limonlu soda içtim.16:30 da da yarım saat yürüyüş yaptım.Yemekte fırında bezelyeli tavuk vardı.1kaşık pilavım yanına tavuk aldım.8 gibi 1 saat yürüyüş yaptım.Az önce geldim eve.Bugün tüm yaptıklarım bunlardı açıkçası...

selam kızlar:71::71: ben nazco takımın eskilerindenim:37:
zayıflamıştım tekrar kilo aldım :60::60::60:ve tekrar aranıza dönmek istiyorum
takım kaptanımız kim aynalarmı :9::9:

kızlar selam.
cuma akşam az yağlı kurufasulye yemeği ile
cumartesi sabah az yağlı menemen
cts. öğlen yarım ekmek arsı köfte (ekmeğin 1-1,5 dilim kadarını yemedim), yanında ayran
cts. eve gelince bol kısır :26:

ayarsız yediklerim yüzünden cts gündüz 1 saat akşam 6dan sonra 2 saat yürüyüş
pazar sabah
haşlanmış yumurta, 3 galeta, 1 dilim peynir

öğleye kadar ev temizliği, koltukları mobilyaları yerlerinden oynattım, salonun şeklini değiştird

öğlen 3 adet tavuk incik, bol salata, ayran
ikindi 4 kaşık kısır,
akşam 1 tabak az yağlı karnabahar yemeği, yoğurt, 1 galeta

aralarda da meyve yedim. bazılarında mandalina, trabzon hurması, muz da yedim:26:
.......
gene her haftasonu olduğu gibi bu haftasonu da boğazımı tutamadım. ama bu sefer yediklerimin acısını yürüyüş yaparak, evi kaldırarark çıkardım. pazar öğlen yediğim tavuğu ekmeksiz yemeye dikkat ettim, akşiam da sebze yedim. bu konularda da kendimi takdir ediyorum doğrusu:15:
.....

merhaba herkese.
bende bu sabah
siyah zeytin bir dilim peynir ve domates yedim.
öğlen
bir kase mercimek çorbası ve yağsız yoğurtlu makarna bir çorba kasesi kadar.
akşam meyveyle geçiştireceğim.
bu hafta hedefim 1 kilo bakalım tutacak mı.
hiç canım istemediği halde su içmeye çalışıyorum bolca.

ben de sabah 2 kuru kayısı, 1 fincan yeşil çay (kabuk tarçın ilaveli) içip evden çıktım
10 dakka tempolu yürüdüm.
9gibi: 2,5 dilim peynir
3 dilim ekmek yedim

öğle arasında tekrar 10 dk. tempolu yürüyüş
180 defa zıpladım
25 dk. koşu bandında 4,8 hızda yürüdüm.

öğle yemeğim biraz gecikti.
1 dilim peynir, 1 domates, 3 form bisküvi, 1 dilim ekmek yedim.

ikindi meyve yiyip çıkarım, eve gidince inşallah tekrar yürümeyi düşünüyorum. bu ay haftanın 3 gününü kendime deli gibi yürüyüş günü ilan ediyorum.

aslıcım meraba tatlım :kkk:özledim ben sizi :9::9:
sen beni takımdan çıkarmışmıydın yoksa izinlimi yazdın nasıl geliyim söyle bakalım:27::27::27:

ben seni kendi isteği ile ayrıldı yazdım galiba bi bakmam lazım

kızlar ben 3 gündür çok kötüyüm çok kötü üşütmüşüm

mrb arkadaşlar..herkes iyidir umarım..artık hergün burdayım.bugün yeniden diyete ve platese başlaıdmm:))))

sabah
bir bardak maydonoz suyu
3 zeytin
60 gr eritme peynir
3 küçük dilim salam
çeyrekten az ekmek
çay

öğlen:
4-5 kaşık az yağlı pilav
bir tabak taze fasulye
2 tane küçük biber turşusu

akşam

bir kase kadar yine taze fasulye
4-5 kaşık bulgur pilavı

birazdanda bir meyve yerimmm..bugünlük bu kdr yeterr

akşam 17.00 dan 18.45 e kdrda step yaptık....öldüm öldüm:))))

herkese slmlar

Merhaba kızlar..Aslıcım geçmiş olsun bir doktora görün bence.Salgın var sanırım.
Ben de bugün sabah 1 bardak ılık suya birkaç damla limon suyu damlatıp içtim.1 saate yakın yürüyüş yaptım.Saat 6 da yarım paket eti form yedim.Kurstan gelince de 8:30 gibi fırında balık yedim yarım tabak.Yediklerim bu kadar yersem meyve yerim artık.Bu arada benim iştahım iice kapandı birşey yiyemiyorum.1 tabak yemeği ekmeksiz yememe rağmen bitiremiyorum.Yarın muhasebeden sınavım var.Bir de sabah step var yorgun olcam.Stebe gidiş yarım saat.1 saat step + aerobik dönüş yarım saat.yani 1 saat yürüyüş.Sonra 1 gibi kuzenle çıkıcaz dışarı hem yürüyüş hem de pazara:D O da uzak baya yarımşar gidiş dönüş.5 te tekrar kursa yarım saat de oraya yürüyüş.Yarınki planlarım bunlar.
Ezgicim bu arada yürüyüş gerçekten çok iyi bacaklar için sağlık için.Gün içinde dinç oluyor insan.

Back