- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.981
14. Takım 184. Etap
aynalar ( 102,7 / 101,6 / 1,1 / 1,07% )
pinkcat87 ( 69,0 / 68,5 / 0,5 / 0,72% )
elifezgi ( 62,1 / 62,0 / 0,1 / 0,16% )
akbulak ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
♥gözyaşı♥ ( 85,5 / 85,5 / 0,0 / 0,00% )
himeros ( 92,4 / 92,4 / 0,0 / 0,00% )
14.takım toplam kilo ( 483,5 / 481,8 / 1,7 / 0,35%)
akbulak bir geldi bir daha haber yok haftaya olmazsa diskalifiye olacaktır.
ben geldim yapıyorum listeyi
ama ben dün gece yazdım kilomu kaptan...aklıma şimdi geldi,ben yazdım site gönderirken kapandı açılmadı yaaa....şaşırdım valla..yaptım zanediyom..
Ezgi yazmışta spora başlayınca kilo alınıyo diye...bende yazmaya utanıyodum..yememem dikkat ediyom..en az 1bucuk saat step yapyom 74 olmuşum yaaa..bayramda aldığımda dahil olmak üzere(((((vemişimdir diye gece tartıya çıktım çok üzüldüm valla...sabredicem..umarım artık yağ yakmaya başlarımmm
himeros yediklerin normal, bazen ekmeği fazla yiyorsun. eksik olan da meyve.
araöğünlere meyve koyup öğünlerdeki ekmeğe dikkat edebilirsin.
öğünlerde kendine 3er dilim ekmek ayır. kepekli olursa daha tok durursun. 3 dilim ekmekle doymazsan galeta önericem. kepekli galeta hem tok tutuyor hem de lezzetli.
bu arada kansızlığın falan var mı? yeni bir doğum atlattın. kendine iyi bakman lazım. aslında diyetisyene gidip diyet listesi alan daha iyi olmaz mı...mekik de sakıncalı olabilir, emin değilim. 20şer dakika işe gidip gelirken yürüyorsun bu çok iyi, bu senin gün içindeki hareketin arttığını gösteriyor. bir de yağ yakmak için sen de haftanın 3 günü 45-60 dakikanı tempolu yürüyüşe ayırabilirsin. işe başladın ya evdeki gibi olmayacağından eminim. eğer işe başladım diye benim gibi ilk zamanlar simit poaça yemezsen hareketin arttığı için kilo verirsin. yoksa ben deniz gibi kara kara düşünürsün 'çalışmaya da başladım ama kilo veremiyom' diye. çalışmaya başladığım ilk 15 -20 gün gram kilo vermedim, sabah 6ya çeyrek kala kalkıp işlerimi anca yetiştirdiğim halde kilo veremiyordum :) neden , çünkü 2-3 poğaça ile güne başlıyordum, özlemiştim naaaaaapiiiiim..... tabi sonra yeme düzenini değiştirince kilolar da gidiyor.
bu sabah tartıldım 91,8 çıktım kızlar.önümüz cuma da aynısı çıkar umarım. yada daha fazla kilo vermiş olarak çıkar.yüzümde güller açıyor.
olacak buna inanıyorum artık.başarabilirim kızlar.600 gr vermişim yaa.aslında dünkü listeye yansırdı bu da, aç karnına tartılamamıştım.
çok sevinçliyimmmm
limonlu ılık suyumu içiyorum
74 mü
iyiki yazmamışız haftaya verilecek bu kilolar
kızlar diyet+spora devam. moral bozmak yok. kilo verenleri ve bu uğurda upğraşmaya devam edenşleri tebrik ediyorum. akbulak olsun moralini bozma, daha da azimlen. bu hafta ben de şahidim yediklerin çok değildi, en azından buraya yazdığın günler öyleydi.
göreceksiniz benim şu 3 aydır direnen kilolar teslim olacaklarve birden gidecekler ama ne zaman göreceksiniz bilmiyorum..
istediğim kiloya henüz laşmamış olsam da epeydir pantolona ihtiyaç duyuyordum kendime 2 pantolon aldım. 40 bedenpantolonda 38 giydiğimi hiç hatırlamıyorum ama. bu gidişle bakarsınız 54e düşünce 38 giyerim.
bir de öğle arsında ales kitabı aldım. 15 gün kaldı sınavaumarım çalışırım.
bu sabah yediklerim
kalkınca:1 bardak ılık su
1 kuru kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
1 çay bardağı portakal suyu
arada:yarım dilim ekmek
1 yeşil çay
öğlen: yarım sandviç ekmeği tavuk döner
ikindi: yarım galeta
1 yeşil çay
öğle arasında tempolu yürüyüşümü de yaptım. 1 saat 20 dakikanın 15-20 dakikası alışverişte oyalandım geriye kalan 1saatte yaklaşık 4 km yürüdüm.
hepinize iyi haftasonları.
selam...
ben nur. aranıza yeni katıldım.. ankara üni.de 3. sınıf öğrencisiyim. 165 boyundayım 84 kiloyum olmak istediğim kiloda 50li li herhangi bir kilo :) 58 güzel olurdu :)
diyetisyene gidiyorum. ramazanda başlamıştım. 95 kiloyu gordukten sonra aldıgım bi karardı. 10 kilo verdim ama daha kat etmem gereken oldukca mesafe var. ama azımle ve birbirimize destekle olacagına inaniyorum :)
şimdi biraz geçmişlere bakıp sizleri tanımaya çalışayım :)
kiloyla ilgili ticket da yapmayı düşünüyorum. olması daha motive edici olabilir sanırım..
inşallah hepbirlikte çok güzel ve verimli vakit geçirirz.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?