- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.921
kızlar ben de geldimmm:) ama kilo alarak geldim bu bayram 1 kilo aldım gerçi regl dönemime gelmemin de etkisi var bunun şu günlerimi bi atlatıyım gerçek kilom meydana çıkar.ee nasılsınız bakalım tüm enerjinizi depoladınız mı bayramda.artık sıkı bir diyet bizi bekliyor.böyle olacak gibi değil 15 kilom daha var gidecek:)
Kızlar kurslarım başladığı için pek uğrayamadım.gece uyuyamıyorum sabah 5 te yatıp 3 saat uyuyup 8 de kalkıyorum uyku düzenim iyice bozuldu.bir de kalkıp yarım saat yolu yürüyüp o halde step yapıyorum.2 gündür böyle yarın 1 de kursum Allahtan.Stepten geldiğimde hiçbir şey yiyecek halim kalmıyor.3 saat falan yatıyorum.Akşam yemeği yiyorum 1 tabak sebze ekmeksiz.E tabi benim bu performansıma acaip kilo veriyorum.Bu hafta pazar günü 70.5 kiloyken şu an 69 69.5 arası gidip geliyorum.Açıkçası biraz da bilerek yapıyorum bunu çünkü kilo vermem durdu hızlandırmak istiyorum.Neyse bugün yaptıklarımı yazayım.
Sabah kursa giderken yarım saat yürüyüş.
Saat 9 dan 10'a kadar step ve aerobik
Çıkışta yarım saat yürüyüş.
Saat 7:30 gibi yarım saatlik aç karna bir yürüyüş daha..
Akşam yemeğini de 8:30 da yemek zorunda kaldım bugün.
1 tabak kereviz yanına 1 kaşık makarna
Daha da birşey yemem.Yarın da 1de İngilizce kursum var yine birşey yememeyi düşünüyorum akşama kadar boğazımı tutabilirsem tabii.Ama bu sıkı rejimi çok uzun yapmıycam 1 hafta sonra sabah k-flakeslere başlayacağım yine.
hoş geldin de buraya zayıflamaya karar vererek gelmedin mi?merhaba herkese.
ben de bugün katıldım aranıza..
beni de motive edin bende zayıflayayımmm
merhaba herkese.
ben de bugün katıldım aranıza..
beni de motive edin bende zayıflayayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?