- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.901
geldim bennnn
ne yapıcam şimdi
selam kızlar ben yeni arkadaşınız :)
zamanı geri alabilsem keşke ama olmuyor.mecbur aldığım kiloları kendi çabamla vereceğim.eşimde destekçi aslında. kalk yürüyüşe desem hiç üşenmez,salatayı benim önüme dayar çok ye bundan der. birde kuzenim var doğum sonrası 35 kilo vermiş biri.şimdi mankenlere taş çıkarıyor valla. hem eşimin hem kuzenimin destekleri varken ee zayıflayayım bari dedim :)))
37 gün önce doğum yaptım bebeğimi kaybettim.henüz yas tayım.bir yerlerden başlamam lazım.hayata tutunmam lazım. hiçbir amacımın kalmadığını hissettim.ilk adım olarak diyet grubuna giriyorum.2 hafta sonra çalışmaya başlayınca hayatım biraz daha hareketlenecek.şimdilik evdeyim.
espiriyle yaklaşayım diyorum, atmam lazım bu rehaveti üstümden.ben bu değilim.
bende sizlere destek olmaya hazırım.lisedeyken 20 kilodan fazla verdim.kolay ve rahat verdim.umarım yine kolayca veririm kilolarımı.
kilom:92,7 hedefim: ilk etapta 80
AYNALAR kadar cesur değilim. hedef 50 demek heyecanlandırıyor beni.
o yüzden önce 80 sonrada kafamdaki asıl rakam 60.
canım hoş geldin. kendini biraz tanıtır mısın ben okudum yazdıklarını ama takımdaki diğer arkadaşlarda seni tanısınlar. kilo alma hikayenden bahset. bir hafta deneme süresindesin hergün gelip kilo vermek için nasıl bir diyet uyguladın hangi sporları yaptın bunlardan bahsedeceksin diğer üyelerin mesajlarına yorum yaparak paylaşımda bulunacaksın hergün paylaşımda bulunmak şart birbirimizi motive etmek için. takımda 5 kişi kaldık sayımız az yeni üyeler arıyoruz sende inş takımımıza katılırsın. bu hafta bayram tatili olduğu için çok fazla nete giren olmayacak büyük ihtimalle sende çok giremezsin. bu hafta böyle geçecek inş bayramdan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz
tekrardan hoşgeldin aramıza :13:
hoşbuldum canım
sana nasıl ısındım anlatamam.kucaklayasım geldi aramıza gel deyince.,
o zamanlar meyve diyeti uyguladım.ilk 2 gün meyve ve sebzeyi çiğ olarak tükettim.istediğim kadar yedim.sonra sebze haşlama filan yedim. kabakla yapılmış bir favorim var.
teflon tavada küp küp doğranmış kabağı kavurdum biraz.birazda domates rendeledim.fazla pişirmeden ocaktan aldım.
tabağın dibine küçük bir patatesin püresini koydum üstüne kabağımı, en üstede yoğurt döktüm.tek tabakta hepsini yemiş oldum.seviyorum böyle karışık şeyleri.size uyarmı bilmem ama bunu yaptım 2 kez.birgün 3 muz ve 3 bardak süt içtim.ve meyve tabi.son 2 gündede tavuk haşlamayı ekledim.
sonrasında ne mi oldu :) tiksindim yağdan
yağı bünyem kabul etmedi.şişedeki yağı bile görmek dayanılmazdı. o 1 haftalık diyetin etkisiyle 17 kilo verdim.sporlada birkeç kilo daha verdim.
sağol canım sizler sağolun.canım başın sağolsun çok üzüldüm
benimki cahil cesareti bakalım kısmet olacak mı hedefime ulaşmaya
sağol canım sizler sağolun.
kilo vermeye başlayınca başkaları farkı görünce acaip gaza geliyor insan. insanın daha da veresi geliyor.inşallah beraber zayıflayacağız. diğer arkadaşlarımla tanışmak içinde can atıyorum.
benim yapı olarak göbeğimde toplanmış kilolar.arkadan bakınca herşey güzel ama kocaman göbiş var önde.kollar bacaklar sıkı hala.sporun etkisi sanırım.sadece büyük göğüslü ve koca göbekliyim :) ameliyat olmuştum birde,laparoskopi. karnımı gazla şişirdiler o yüzdende saldı biraz karnım.çatlaklar filan.bakalım toplayabilcezmi
evet cok sukur artik hicbisey yemeden tam 90.00 i gosterdi tarticigim
ins geri sayim basladi
allah im nasip et buralara 8o leri hatta 70 leri yazmayi:87:
bu sabah itibariyle 91.9 çıktım. 800 gr vermişim. bayram boyunca da almam umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?