Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şeker kzılar selam
benimde kaynımkayınvaldem bendeydi kahvatda onlara suculu yumurta falan yaptım tamm bi kahvaltı hazırladımbende sadece 2galete peynir 1bardak sakarinli çay ve 1 yumurtanın beyazını yedim artık adapte oldum çok şükür diete akşam koca bi tencere mısır patlattım onlara ben yaglı diye hiç yemedim
3-4 tane atım agzıma şimdide bi dogadan form içicem bide meyva yicem sık yemem gerek çünkü istemesemde

abbovvvv kimsecikler ugramamış ben akşam yemegimi yedim
1 galete yogutlu sarımsaklı brokoli
o kadar kızlar yaaa sizdede öylemi oluyo şu brokoli çok doyuruyo insanı ben lahana değilde brokoli diyeti yapsam 1 hafta sanıl olur he ne dersiniz
kız nesrin kaç kalori şu brokoli valla yiyorum ben ondan 2 gündür ama hiç yagsız tuzlu suda haşlıyorum süzüp üstüne sarmısaklı yogurt döküyorum valla mantıdan güzel oluyo

evet kızz, kımse yok bu aksam
bende brokolıyı sarımsaklı yogurtla cok sevıyorum hem cok saglıklı hem kıloda aldırmaz ye bence bısey olmaz..
ben bugun gene kacırdım ogleden sonra 2 tane kasarlı tost yedım aksamda cayla 2 buyuk dılım kek yedımklava:

sibel naptın sen kek mek
valla buda bizim icadımız olsun 1 hafta brokoli diyeti işe yarar gibi geliyo kulaga acaba 1 hafta yesek ondanda bıkarmıyız

sibel naptın sen kek mek
valla buda bizim icadımız olsun 1 hafta brokoli diyeti işe yarar gibi geliyo kulaga acaba 1 hafta yesek ondanda bıkarmıyız

valla denesekmi hiç bıkalacak gibi gelmedi bana yapan olursa ben varım kızlar
valla zaten var evde bitene kadar yapacam 2 gün daha yerim ama sabah normal 2 galete peynir salatalık kahvaltımı yaparım daha sonra meyve ve brokoli yerim

aaa bende çok severim brokoliyi.bende varım deneyelim.hihoyyytgerçekten çoook doyurucu ve lezzetli.bende kahvaltımı yaparım tuğba gibi öğle ve akşam sadece brokoli yerim.yalnız tiroit guatr sorunu olan arkadaşlar dikkatli olsunlar.bende guatr başlangıcı var.oyüzden mutlaka yanunda dereotu yiyorum.bilginize.

kız neslihan naber.nasıl geçti sünnet düğünü.döktürdünmü.çok oynadıysan 2-3 kilo gitmiştir heeeee.

gunaydin.......
anam cok yorgunum kizlar ya aksam gec yattim sabahin korunde kalktim hicc eve elimi gene surmedim kalkmiyo cunkuu slm verim dedim su hatunlara ama pek kimseler gelmemmis zatenn neyse ne yapalim tubiss sen asagida gorukuyon ne haberr lahana nasil gidiyo ya benim corba pek bir kotu olmuss kivircik lahanadan yaptimda rengi bir tuhaf iyyy midem kalkti neyse dursun simdilik dokmeyimde yine yiyebilirsem yerim
bu arada aksam dugundeydimm cocuklar hicc durmadilarr beni deli ettilerr
neyse kizlar hadi ben gidim birseyler yapim mutfakta bizimkiler kalkar simdi kahvalti hazirlasam iyi olacak opuldunuz firsat bulunca yine gelirim

kız neslihan naber.nasıl geçti sünnet düğünü.döktürdünmü.çok oynadıysan 2-3 kilo gitmiştir heeeee.

yok be anacim nerde benimkisi pek kiskanc oyle oyuna felan kaldirmaz cok yakin tanidik olmasi lazim mesela haftaya varr en yakin arkadasinin baldizi evleniyo ozaman oynatirr
zaten cocuklardanda oyniyacak durumum yoktuu
ya brokoliyi bende severim de karnibahari dahada coook severim bir gun birini birgun birini yesek nasil olurr bikariz anacim

oooooooo bugün kimsecikler uğramamış.ya arkadaşlar ben bugün lahanayı yiyemedim.eşim kızdı.bi pazar gün kahvaltı yapıyoruz onda da lahanamı yiycen dedi.bende yemedim.zaten geç yaptık kahvaltıyı.açıkcası pek bişey yemedim bugün.kaydadeğer bişey yok.

a.s.slm kizlar nasilsiniz.... annemlerden geldik bu aksam , nelsihan asureyi nihayet icebildim annemlerde bi kase ama fazla icmedim sadece tadimlik -tatlicadiarzu- tadi superdi yaaa ama icmedim fazla arkadaslar bu hafta itaya varim süprizzzzzbende 1.5 kilo gidecek salata ve protein doldurdum eve sabah tam gaz basliycam hafta sonu fazla yemesem az az cok karisti migde neyse eve dondum ya duzelir artik opuldunuzzzzzzhihoyyyt

oooo kızlar nerdesınız yaaaa, kımse yok
bende bugun tam pazar kahvaltısı yaptım herseyden yedım patates kızartması, recel, bal vs... ama aksam kendımı toparladım ve sporumu yaptım sadece meyve yedım ve yesıl cay ıcıyorum:lepi:

tamam canım sozunu unutma 1.5 kılo gıdecek cumaya kadar bakalım gorecezz senıkaydirigubbakcemile5

bosver canım ıyı yapmısın lahanayı ıcmemekle bende lahana ıcerken esım kızıyor bosyere kendınıze ezıyet edıyorsunuz normal saglıklı beslen daha ıyı dıyooo, bende oyle yapcam...
kız sendende bu hafta 1-2 kılo gıderse bu hafta takımımız yıne super olur haaa

günaydın çıtırlarrkaydirigubbakcemile5
bu hafta herkez iddalı hadi bakalım
kızlar ben bu hafta kilomu koruyabilirim ancak belkide verebilirm hiç belli olmaz yediklerime çok dikkat ediyorum artık
2 haftadır ekmek yemiyordum bazen sabahları 1 ince dilim yiyordum şimdi sabah 2 dilim öğlen 1 dilim akşam yemiyorum evde pişen yemeklerden küçük bir tabak yiyorum
bu sabah kahvaltıyı abarttım mı acaba bir bakın bakalım 2 dilim esmer ekmekten kaşarlı tost 2 zeytin yarım domates 2 çay kaşığı şokella

vallahi ben çok seviyorum lahana diyetini çok ta sağlıklı meyve sebze et süt herşey var ben hiç bir zaman lahana diyetinde yediğim kadar meyve sebze yiyemiyorum haftada en az 3 kilo hçite fena değil tatil dönüşü tekrar yapıcam lahana ama bu sefer bürüksel lahanasından yapıcam hihoyyyt

kızlarrr Şeniz hafta sonu annemler geldi beni en son 1 ay önce görmüşlerdi ilk kardeşim gördü beni aaa.. ne kadar zayıflamışsın dedi:sm_cool:

annemse şuna bak ne hale gelmiş....! çaabuk yemek ye !diye kızdı:roflol::roflol:ne yapıcaz bu annelerle ya 2 çocuklu kadın böyle zayıf olmazmış çattık işin kötüsü okul tatilinde annemlere gidiyoruz en sevdiğim börekleri yapar şimdi banadelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar nersesinizzzyerimseniben
neslihan neden yazmadan çıktınnlülülülülülüCADIARZU
bende çıkıyorum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…