• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın fıstıklar
herkese guzel bır hafta dılıyorum, ınsallah cumaya kadar guzel kılo verırız, herkesden en az 500 gram gıtsın:Saruboceq:
ben cıkıyorum bıraz spor yapayımhihoyyyt

gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun
be kahvaltimi yaptim ,2 dilim kepek ekmek azcik psmis yumurta ,azcik peynir ,2 bardak normal cay, 1 bardakta yesil cay ictim

hu hu arkadaslar ,ben simdi oglen icin bi tane hurma yicem onda baya kalori var ama canim istedi
eeee siz napiyonuz bakem kimsecikler yok ,her zaman ben olmuyodum ,bugunde ben varim kimse yok

:nazar:slm nukeray kac zamanda verdin sen 15 kiloyu tekrar tbr azmin ve basarin icina.s.

ben geçen sene mart ayında başladım önce yediğime dikkat ederek ilk bir ayda 1 kg verdimsırnaşık şey sonra lahana diyeti yürüyüş mayıs başında68 kilo oldum yazı 70le bitirdim 70 ten sonra buraya takıldım61e kadar indim:sm_cool:

canım sana masallah:nazar: egzersız yapmadanda verdın kılolarını gercekten supersına.s.
evet egzersiz yapsaydım daha güzel sonuçlar alırdım göbeğim tamamen kaybolurdu
tatilden sonra egzersiz ve diyetle geri dönüyorummmm:sm_cool::sm_cool:
şimdilik verdiğim kiloyu korumak istiyorumsüprizzzzz

hu hu arkadaslar ,ben simdi oglen icin bi tane hurma yicem onda baya kalori var ama canim istedi
eeee siz napiyonuz bakem kimsecikler yok ,her zaman ben olmuyodum ,bugunde ben varim kimse yok

öğle yemeği olrak sadece hurma mı yedin
hurma yiyebilirsin ya ben lahana diyetinde bile hurma yiyorum

slm kizlar ya kusura bakmayin sabah girdim ama internet gitti oyuzden yazzdiklarimdaa silindi gitmedi daha yeni geldi nett oyuzden giremedim bide esim evde surekli pcnin karsisindaa adamlar geldi dolaplari takiyorlar zorla kaldirdimda benim adami oturdum haber verim size dedim
neysee ben kacim beni cagiriyorlar icerden ufff cok yorgunum yaa deli ettiler benii

kızlar ben öğle yemeği olrak ne yedim biliyormusunuzkötükedihüso
2 dilim esmer ekmeğin üzerine bol bol şokella sürüp yedimm
ben en iyisi yeni bir diyete gireyim yoğurt çorbası mı yapsam
belli bir diyette olmayınca sapıtıyorum böyle:oklava:

bua rada hic birsey yemedim sabahtan beri simit almistimm cocuklar yedi hepsini mutfaga girilmiyo oyuzden yemek felanda yapmadim anliyacaginiz icecek bile icmedim sabahtan berii
acimdan oluyorum yanii

kızlar ben öğle yemeği olrak ne yedim biliyormusunuzkötükedihüso
2 dilim esmer ekmeğin üzerine bol bol şokella sürüp yedimm
ben en iyisi yeni bir diyete gireyim yoğurt çorbası mı yapsam
belli bir diyette olmayınca sapıtıyorum böyle:oklava:

ooooo masallah canim bide normal degil bolol surmusuun , amannn haa dikkat et ,hep birinciydin kaptirma kimseye

bua rada hic birsey yemedim sabahtan beri simit almistimm cocuklar yedi hepsini mutfaga girilmiyo oyuzden yemek felanda yapmadim anliyacaginiz icecek bile icmedim sabahtan berii
acimdan oluyorum yanii

bende dun cok kotuydun hic bisey yemedim ,bugun azcik topluyorum kendimi
hem evdesin canim git agzina at bisiler ac kalma

acimdan oluyorum yanii

koly gelsin canım su içsene
yeni mutfakta iştahın açılmaz inşallah

slm kizlar ya kusura bakmayin sabah girdim ama internet gitti oyuzden yazzdiklarimdaa silindi gitmedi daha yeni geldi nett oyuzden giremedim bide esim evde surekli pcnin karsisindaa adamlar geldi dolaplari takiyorlar zorla kaldirdimda benim adami oturdum haber verim size dedim
neysee ben kacim beni cagiriyorlar icerden ufff cok yorgunum yaa deli ettiler benii

canım kolay gelsın sana ısın zor hem cocuklar hem adamlar, Allah yardımcın olsun...

Back