Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eğitim gönüllüleri vakfınamı gidiyorsun süpersin canım eminimki çok dua alıyorsundur..tümgün hafif şeyler yediğim için kendimi iyi hissediyorum birde detoks yapıyorum psikolojisine girip bol bol su bitki çayı içiyorum vücudumdaki ödemi atıyorum fazla sular gidiyor şişlikler iniyor birde vücut temizleniyor gibi geliyor bana..böğürceyi bilmiyorum maalesef canım ama sebzeyse olur tabii..normal günde bende yoğurtla yiyorum daha çok seviyorum ama üzerine 1kaşık zeytinyağı kırmızı biber felan dökünce sadede güzel oluyor tatlım gerçi senin bunu vaktin olmazki öğlenleri mecburen işyerinde yiyorsun zaten..ben normal günlerde sıkı diyet yapmadığım için haftada 1gün böyle yapayım dedim

sen aslında cok yemiyon ben yedigine içtigine dikkat ediyorum sadece miden küçüldü sana öle geliyor..
valla hayret ettim şimdi ben o kilodayken 46 bedeb anca oluyordu bana.. şimdi bile giremiyorum 40 bedenin içine.. senin boyun kaçki sinir oldum bak bu kiloda 40 beden giyiniyorsun.. gerçi ben oldum olası öle küçük beden giyemedim.. mesela 58 olmuştum 38 bedeb giyemiyordum.. kemigim baya kaba benim...
farkeden ne nesli.. yemesen şişiyon yesen şişiyon.. şişmek senin kaderin galiba. şişkoooooooooooooo
bugün bende söz verdim kendime bakalım uygulayabilecekmiyim.. bisikletle 10 dakka cevirim diyorum ayakta benimki.. sonra bacak.. bak hayali bisiklette güzel.. bizim mutahharada cok yapıyordur belki bölece 30 dakka yapabilirim.. söz verdim ama hala icraat yok az dinlenim 9 gibi yapım diyorum..
simdiden yaptim listeyi olurda sorun cikarsa oglana gelirim zaten listeyi kaybetmeyin bozmayin kizlar lutfen karsisina kilonuzu yazarsiniz artik birzahmet hepinizi opuyorum arkadaslar iyi aksamlar

tşk ler. bu arada bütün guruba diyorum bu lafımı.. sabah erkenden tartılıyorum hemende evden cıktıgım için kilomun ortalamasını alamıyorum.. inanın bazen ogluma yazdırıyorum.. artık kime denk gelipde kilonun ortalamasını yazarsa şimdiden tşk ler..
bu arada kurallar güzel bence uygulanabilir..

çok geçmiş olsun canım yaaa.evet boğaz enfeksiyonu olunca ateşdüşürücüyle anlık düşüp tekrara hemen yükseliyo.bende çok korkarım ateşten allah muhafaza etsin evlatlarımızı.antibiyotik verdiyse dr.geçer inşallah canım.ben kızma adaçayını demleyip gargara yaptırıyorum.onun boğaz enfeksşiyonuna çok faydası var.bide vicsle boğazını sırtını göğsünü ovup havlu koyup yatırıyorum.oda sıkıntısını alıyo.tekrara geçmişl olsun.

evet oglumu oraya yazdırdım.. sonra acaba bende bişeyler yapabilirmiyim diye düşündüm.. sadece pazarım vardı.. dediler büroda cok iş oluyor cok ihtiyacımız var .. ama ben derslerine girip egitim aldım.. valla ögünmek gibi olmasın degme hocalara taş cıkartıgım söleniyo derslerde.. ögrencilerde memnun.. biliyormusun benim en büyük hayalim ögretmen olmaktı.. şimdi bile ögretmenler gününde baya hüzünlenirim... ama kısmet olmadı lise bitiminde eşimle tanışıp evlendik bıraktım okulu üniveristeyi herşeye bir cizgi çektim.. burası banada cok iyi oluyor.. o cocukların bana abla demesi. bir yerde görünce yanıma gelmeleri.. yardımcı oluyorsam ne mutlu bana.. aslında bende cok şey ögrendim oradan.. anlayacagın hem ögretip hem ögreniyorum.. cevremdekiler kızıyo bir pazarın var ne geregi var diye.. hatta kesin para alıyordurda ondan diyen bile varmış.. ama takmıyorum hoşuma gidiyor benimm.. herkesede tavsiye ederim.. bu gibi şeylere ihtiyac var bu meleketette.

birde benim en com kilo diz kapagı ve kalça bitişigi.. o kadar yürüyom genede olmuyor orası oradan er,imiyor sinir oluyorum bu duruma.. bacaklarım zaten kaslı benim heleki baldırlar görsen dersin erkek bu.. sürekli yürüyüş spor kaslı yaptı o kısmı.. mesela ben hiç öle uzun bot giyemiyorum imkansız olmuyor bana..:roflol:
oraları takmıyorum artık ama şu diz kapagı bel altı beni sinir ediyo.. göbek cok umuruma gelmiyo nedense benim pek göbek takıntım olmamaıştır.. nedenini sorarsan kocaman bir göbegim var ama.. küçüklükden alıştırmışım içime cekerim uykuda bile bırakmam belli etmem :roflol: :roflol:

bu arada yazmayı unuttum bögürce şöle hayal et.. kuru fasulyenin baya küçükü.. onun sulu yemegide oluyor haşlayıp salatasıda oluyo.. haşlıyon limon yag biber dök ye herkes sever börülce derler bizde.. bakliyat diyelim.. ben diyet yapınca onu haşlarım cok az yag bolca limon beyaz soga dogrer kırmızı biber dökerim.. mayolun arasına koyup koyup yerim

rossem sende hoş geldin Şeniz

tuğbacım nasılsın geldimi misafirlerin?

iyiym gülüm.yok gelmediler.son anda misafirlerime uzaktan misafir gelincew bana gelemediler.bende sabhları yürüyüş yaptığım aynı boıy aynı yaş aynı kiloda olan arkadaşıam gittim.onada misafir geldiçbmya yemeği yaptı.bir küçük kase onu yedim.bi ısırık kurabiye.yazdan biber kavurmuş koymuş dolaba yoğurtla ondfan yedim.krep yapmıştık ondan hiç yemedim.kekde yemedim.akşamda yemiycem.
siyahım moddayım aslında tek eksiğim su ve bitkiler.yoksa abartılı bişey yemiyorum.yarında arkadaşta kuran var.aslında paralı günü var.ama kuranda okutacakmış.dolayısıyla okuyacakta benim.oraya gidecem.yarında geçsinde .cumartesi diyetimle sporumla sıkı başlıyorum.demedş demeyin.bilerek cumartesi başlıyorumki.pazar kaçamak olmasın.

sende hoşgeldin sultanıımm.Şeniz
bak bu börülcenin yeşilinin eşim hastası.kayınvalidemler tee izmirden yolladılar geçende.uzun ince oluyo.onu haşlayıp limon sarımsak az da zeytinyağıyla yiyo.bizm burdada yok.yazın bende yeşilfasülyeyi.doyuna dilişp doğradıktan sonra haşlayıp aynı bu usulden yapıyorum.senin dediğin kurusumu.ayyy canım çekti.bende alayım varsa yaaa.

doğru söze ne denir siyahım.vallaha helal olsun.bu ülkede herkes senin gibi düşünse keşke. allah razı olsun. deeeer deeeeerrr bu insanlar herşeyi deerr.çünkü kendileri karşılıksız bişey yapmazlar.hiç bişey yapamasalar yaptığı iş karşılığı ya yiyecek yada dandel isterler.ben burda çok karşılaştım bununla .çokda gaibime gitti.sen bana şunu yap ben sana bunu yapayım vs.gibi laflar.insanlık bitmiş.hayır diye bişey pek kalmamış.hele sadaka unutulmuş.allah sonumuzu hayretsin.

ya benim sorunumda omuz ve kltuk altımdan itibaren yanlar.kalçam yokmuş.öyle diyolar.anam kilo alınca ben zaten direk omuzlarımdan anlıyom.omuzlarım teee kulağımın üsütüne kadar çıkıyo.napceeeemm beeeennnn.sabah yürüyüşümü bi görseniz millet gülüyo.ama takmıyom.pardüsenin içinde 3 turdan sonra kıvıra kıvıra yürüyom.sonra yüzer gibi kolallrımı dirseklerden büküp açup kapayıp yürüyomn.so-nra yanyan süsüklenerek yürüyom.başkaaaaa.... kollarımı başımın üstünde yukarı kaldırıp inditrip yürüyommm.

anladım canım bulursam alayım bende hiç yemedim

evet haklsıın böle alışmışız bizler.. bak ne diyeyim.. buraya cocuklarını getiren ilkin şüpeyle bakılıyo nasıl para alınmaz diye.. hatta parasız iyi bir yer degil diye yollamayanlar bile var.. baya garibime gitmişti benim.. bu cocuklar için bulunmaz bir fırsat bence.. üniversite ögrencileri gelip bedava ders verip gidiyor.. ögretmenler var mühendisler neler neler.. bizde egleniyoruz onlarda.. zaten vakıf parkın içinde yazın cok güzel oluyor.. ögretmen ögrenci ilişkisi yok ablaları abileriyiz.. onlarla oynuyor gülüyoruz.. gör toplar oyunlar.. valla onu bunu bilmiyorum ben bişeye yaradıgımı görünce seviiriyorum.. milyonlara degişmem bana oranın verdigi duyguyu.. kim ne düşünürsede düşünsün..

bu arada o bögürcenini tazesini kabuklarıylamı haşlayıp yiyonuz .. bak bunu ben bilmiyordum..

ben börülceyi sadece yemek olarak yemiştim hiç aklıma salatası gelmemişti güzel fikirmiş canım sagol yerimseniben

canım araştırayımda bende başvurayım bişeyler yapabilirim belki benimde pazarlarım boş hafta içi okul var cumartesileri yarım gün burda bir eczaneye gidiyorum deneyim olsun diye yardım ediyorum..bende göbeği pek sorun etmiyorumda benimde kalçada sorun var biraz herkesin başka biyeri dert :roflol:

yav takma milleti.. sen beni görsen sabahın köründe kalkıp düşüyom yollara millet aman bişey olacak başına bişey gelecek yok tecavüz olayları felan fülan bir sürü şey hiç bişeyde olmadı kaç senedir bırak bişey diyeni pişt diyenim bile olmadı şükür.. yürükende kimseyi yakmıyorum.. kapalısın sen salla gitsin.. giy pardüsünü at kendini dışarı hiç kimseyide sallama...bak mesela bugün arkadaşlar bir sürü laf vurdu sabah eşorfmanla gidiyon işe akşam eşorfmanla cıkıyon.. neden güzel giymiyon diyolar.. dedim yürüyorum oradad zaten güvenligin formasını giyiniyorum.. bu satten sonrada birilerine begen,ilecek halim yok.. kimseyide ilgilendirmezz.. söledim çıktım valla.. takmıyom hiç kimseyi.. fikir aklı veren çok.. ama kilo alıncada yediklerine içtiklerine karışan cok...

buarada yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek peynir domates
arada bi bardak seftali suyu 5 badem
öglen zeytinyaglı bakla bi kase yogurt bi dilim ekmek
aksam dısardaydım bi de cok canım istedi bi tane hamburger yedim
üstüne yürüdüm simdide bi saat kadar spor yapıp yakıcam insallah..

birde bol su içmeye başlasan süper olacak canım su içmeyince sen hemen şişiyorsun bu da tartıya yansıyor..senin o komşular gelir birkaç güne dayanamazlar 1haftadır gelmediler dert olmuştur şimdi tatlım :roflol:

araştır tabi hemen hemen her şehirde vardır mutlaka.. sanada iyi gelir denede gör... zaten bişey istemiyolar haftada 2 saatinizi verin bize yeter diyolar.. burada arkadaşlıklarda cok güzel.. o gencecik üniversite ögrencileri beni pek sever.. valla sürekli diyolar abla bu azmini görünce biz daha bir azimleniyoruz.. başta baya bir zorlandım dedim bunlar ögretmen.. yada ögretmen adayları.. ama baktım yok valla cogundan iyiyim bence..
ya cocuklar okuldan geliyo oraya buraya internete atıyolar kendilerini.. buralarda hem ögreniyor hem oyunlar oynuyolar..

aha tam diyecektim acıktım senin cizelgeni gördüm.. açlıgım kökten gitti valla :roflol: :roflol:
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum acık bırakıcam gelirim birazdan..hihoyyyt

bende yapım diyom yapımda bir başlasam.. niyetim var bugün spora fazla degil sadece yarım saattte... bir başlasam aslında.. bak oturdum kaldım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…