- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.981
sadece sebze ve meyve ha.. bunu işde yapamamki.. hafta sonuda bir gün evdeyim onuda evde duramıyorumki.. burada egitim gönüllüleri vakfı var pazar sabahı oraya gidiyorum ögrencilere ders veriyorum.. buda benim dünyada hayrım olsun dedim.. merak ettim.. bunun ne gibi faydaları oluyor sende.. birde sebzeyi haşayıp yiyom ama yogurtsuz imkansız gibi geliyor bana.. bak ne diyecem bögürce bilirmisin onu ben severim onu haşlasam marolla yesem nasıl olur onu yiyebilirim.. yoksa kabak neyin yogurtsuz haşlayıp yiyemem valla .. unutma cevap bekliyom bu sorulara tek tek kaydirigubbakcemile5
sen aslında cok yemiyon ben yedigine içtigine dikkat ediyorum sadece miden küçüldü sana öle geliyor..ben eve geldim şimdi kocaman bir kase salata yapacam sonrada yürüyüşümü yapacam yarın akşam gidiyorum,biraz daha incelsem fena olmaz birde sabah tartılacağız ben buhafta da iyi kilo verdim sanırım herşey üstümden düşüyor,hergün 2saat spor yapıyorum akşamlarıda 1saat toplam 3saati buluyor ama ben spor yaptığım için herlde acıkıyorum ve yiyorum ağzım pek boş durmuyor ama hep yararlı şeyler(salatalık,elma,bitki çayları,havuç,armut,marul,kuru incir,kayısı,fındık,yoğurt,çilek) yani sizin kadar sıkı diyet yapmıyorum bazı arkadaşların yediklerine şaşırıyorum ama galiba düzenli spor yapmadıkları için kilo vermeleri duruyor.. ama galiba sporla ve sık beslenmekle vermek daha mantıklı, sıkı diyetle verirsek normal yediğimiz zaman hemen geri almazmıyız kızlar?
valla hayret ettim şimdi ben o kilodayken 46 bedeb anca oluyordu bana.. şimdi bile giremiyorum 40 bedenin içine.. senin boyun kaçki sinir oldum bak bu kiloda 40 beden giyiniyorsun.. gerçi ben oldum olası öle küçük beden giyemedim.. mesela 58 olmuştum 38 bedeb giyemiyordum.. kemigim baya kaba benim...ben son 1,5 aydır yuruyorum aksamları bılıyorsunuz...77-78 kılolardayım su an gıdıp gelıyorum...ama sporun faydası cok buyuk...şöyle kı....40 beden gıymeye basladım...selulıtlerım gıttı....kumas pantolonlarım olmaya basladı...ama kollarım oldugu gıbı duruyor...yanı ust tarafıda calıstırsam ıncelır...
birde ben cok hızlı vermek ıstemıyorum cunku gerıye ıkı katı dönuyor...emzırırken 24 kılo vermıstım...bırden cökunce ınsan gerı dönusu kötu oluyor...tabı ırade sart ınsan uzun vadede sıkılıyor o da bır gercek...
dun yedıklerıme gelınce...
kızıma cok sıkıldıgım ıcın öglen bır tane haslanmıs yumurta
aksam 2 kasık pılav salata
bugunde sadece kellogs ve sut aralarda ıncır uzum fındık yıyorum...
bugun yuruyemem sanırım kızım sureklı benı ıstıyor...aslında bende detoks dıyetı yapmak ıstıyordum ama canım bısey ıstemıyor elım ayagım tutmuyor sıkıntıdan....
farkeden ne nesli.. yemesen şişiyon yesen şişiyon.. şişmek senin kaderin galiba. şişkoooooooooooooobu arada bene bugun 7 km yurudum
geldim eve amann birsey yemedim sonrada oglen vakti bir tane dondurma yedim kizlar
ya simdi ne alaka diyeceksiniz ama aksam geciyor herkez karsiiam yiyor dondurma anam bir canim cekiyor aksam uyuamiyom oderece ee gec vekitte yemek olmaz diye oglen yedim dayanamadimda
anacim biryerim sisecek felan sonra dahaolur degilmi ama
simdide bir el kadar ekmegin icine bir tane kofte koydum onu yedim kizlar yaninada diyet meyve suyu ictim
yani bugunku kacamagim dondurma oldu kizlar
bugün bende söz verdim kendime bakalım uygulayabilecekmiyim.. bisikletle 10 dakka cevirim diyorum ayakta benimki.. sonra bacak.. bak hayali bisiklette güzel.. bizim mutahharada cok yapıyordur belki bölece 30 dakka yapabilirim.. söz verdim ama hala icraat yok az dinlenim 9 gibi yapım diyorum..selam herkese sporumu yaptım geldim
1saat yürüyüş yaptım
200mekik çektim
50yan mekik çektim
150 bacak açma kapama yaptım
200 hayali bisiklet çevirdim
200 su şişesiyle kol hareketleri yaptım
bukadar şimdilik akşam 1saatte bisiklet sürerim
simdiden yaptim listeyi olurda sorun cikarsa oglana gelirim zaten listeyi kaybetmeyin bozmayin kizlar lutfen karsisina kilonuzu yazarsiniz artik birzahmet hepinizi opuyorum arkadaslar iyi aksamlar
kızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...
eğitim gönüllüleri vakfınamı gidiyorsun süpersin canım eminimki çok dua alıyorsundur..tümgün hafif şeyler yediğim için kendimi iyi hissediyorum birde detoks yapıyorum psikolojisine girip bol bol su bitki çayı içiyorum vücudumdaki ödemi atıyorum fazla sular gidiyor şişlikler iniyor birde vücut temizleniyor gibi geliyor bana..böğürceyi bilmiyorum maalesef canım ama sebzeyse olur tabii..normal günde bende yoğurtla yiyorum daha çok seviyorum ama üzerine 1kaşık zeytinyağı kırmızı biber felan dökünce sadede güzel oluyor tatlım gerçi senin bunu vaktin olmazki öğlenleri mecburen işyerinde yiyorsun zaten..ben normal günlerde sıkı diyet yapmadığım için haftada 1gün böyle yapayım dedim
tuğbacım nasılsın geldimi misafirlerin?
bu arada yazmayı unuttum bögürce şöle hayal et.. kuru fasulyenin baya küçükü.. onun sulu yemegide oluyor haşlayıp salatasıda oluyo.. haşlıyon limon yag biber dök ye herkes sever börülce derler bizde.. bakliyat diyelim.. ben diyet yapınca onu haşlarım cok az yag bolca limon beyaz soga dogrer kırmızı biber dökerim.. mayolun arasına koyup koyup yerim
rossem sende hoş geldin Şeniz
bu arada yazmayı unuttum bögürce şöle hayal et.. kuru fasulyenin baya küçükü.. onun sulu yemegide oluyor haşlayıp salatasıda oluyo.. haşlıyon limon yag biber dök ye herkes sever börülce derler bizde.. bakliyat diyelim.. ben diyet yapınca onu haşlarım cok az yag bolca limon beyaz soga dogrer kırmızı biber dökerim.. mayolun arasına koyup koyup yerim
doğru söze ne denir siyahım.vallaha helal olsun.bu ülkede herkes senin gibi düşünse keşke. allah razı olsun. deeeer deeeeerrr bu insanlar herşeyi deerr.çünkü kendileri karşılıksız bişey yapmazlar.hiç bişey yapamasalar yaptığı iş karşılığı ya yiyecek yada dandel isterler.ben burda çok karşılaştım bununla .çokda gaibime gitti.sen bana şunu yap ben sana bunu yapayım vs.gibi laflar.insanlık bitmiş.hayır diye bişey pek kalmamış.hele sadaka unutulmuş.allah sonumuzu hayretsin.
evet oglumu oraya yazdırdım.. sonra acaba bende bişeyler yapabilirmiyim diye düşündüm.. sadece pazarım vardı.. dediler büroda cok iş oluyor cok ihtiyacımız var .. ama ben derslerine girip egitim aldım.. valla ögünmek gibi olmasın degme hocalara taş cıkartıgım söleniyo derslerde.. ögrencilerde memnun.. biliyormusun benim en büyük hayalim ögretmen olmaktı.. şimdi bile ögretmenler gününde baya hüzünlenirim... ama kısmet olmadı lise bitiminde eşimle tanışıp evlendik bıraktım okulu üniveristeyi herşeye bir cizgi çektim.. burası banada cok iyi oluyor.. o cocukların bana abla demesi. bir yerde görünce yanıma gelmeleri.. yardımcı oluyorsam ne mutlu bana.. aslında bende cok şey ögrendim oradan.. anlayacagın hem ögretip hem ögreniyorum.. cevremdekiler kızıyo bir pazarın var ne geregi var diye.. hatta kesin para alıyordurda ondan diyen bile varmış.. ama takmıyorum hoşuma gidiyor benimm.. herkesede tavsiye ederim.. bu gibi şeylere ihtiyac var bu meleketette.
birde benim en com kilo diz kapagı ve kalça bitişigi.. o kadar yürüyom genede olmuyor orası oradan er,imiyor sinir oluyorum bu duruma.. bacaklarım zaten kaslı benim heleki baldırlar görsen dersin erkek bu.. sürekli yürüyüş spor kaslı yaptı o kısmı.. mesela ben hiç öle uzun bot giyemiyorum imkansız olmuyor bana..:roflol:
oraları takmıyorum artık ama şu diz kapagı bel altı beni sinir ediyo.. göbek cok umuruma gelmiyo nedense benim pek göbek takıntım olmamaıştır.. nedenini sorarsan kocaman bir göbegim var ama.. küçüklükden alıştırmışım içime cekerim uykuda bile bırakmam belli etmem :roflol: :roflol:
ya benim sorunumda omuz ve kltuk altımdan itibaren yanlar.kalçam yokmuş.öyle diyolar.anam kilo alınca ben zaten direk omuzlarımdan anlıyom.omuzlarım teee kulağımın üsütüne kadar çıkıyo.napceeeemm beeeennnn.sabah yürüyüşümü bi görseniz millet gülüyo.ama takmıyom.pardüsenin içinde 3 turdan sonra kıvıra kıvıra yürüyom.sonra yüzer gibi kolallrımı dirseklerden büküp açup kapayıp yürüyomn.so-nra yanyan süsüklenerek yürüyom.başkaaaaa.... kollarımı başımın üstünde yukarı kaldırıp inditrip yürüyommm.
iyiym gülüm.yok gelmediler.son anda misafirlerime uzaktan misafir gelincew bana gelemediler.bende sabhları yürüyüş yaptığım aynı boıy aynı yaş aynı kiloda olan arkadaşıam gittim.onada misafir geldiçbmya yemeği yaptı.bir küçük kase onu yedim.bi ısırık kurabiye.yazdan biber kavurmuş koymuş dolaba yoğurtla ondfan yedim.krep yapmıştık ondan hiç yemedim.kekde yemedim.akşamda yemiycem.
siyahım moddayım aslında tek eksiğim su ve bitkiler.yoksa abartılı bişey yemiyorum.yarında arkadaşta kuran var.aslında paralı günü var.ama kuranda okutacakmış.dolayısıyla okuyacakta benim.oraya gidecem.yarında geçsinde .cumartesi diyetimle sporumla sıkı başlıyorum.demedş demeyin.bilerek cumartesi başlıyorumki.pazar kaçamak olmasın.
canım araştırayımda bende başvurayım bişeyler yapabilirim belki benimde pazarlarım boş hafta içi okul var cumartesileri yarım gün burda bir eczaneye gidiyorum deneyim olsun diye yardım ediyorum..bende göbeği pek sorun etmiyorumda benimde kalçada sorun var biraz herkesin başka biyeri dert :roflol:
aha tam diyecektim acıktım senin cizelgeni gördüm.. açlıgım kökten gitti valla :roflol: :roflol:buarada yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek peynir domates
arada bi bardak seftali suyu 5 badem
öglen zeytinyaglı bakla bi kase yogurt bi dilim ekmek
aksam dısardaydım bi de cok canım istedi bi tane hamburger yedim
üstüne yürüdüm simdide bi saat kadar spor yapıp yakıcam insallah..
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum acık bırakıcam gelirim birazdan..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?