• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün bende söz verdim kendime bakalım uygulayabilecekmiyim.. bisikletle 10 dakka cevirim diyorum ayakta benimki.. sonra bacak.. bak hayali bisiklette güzel.. bizim mutahharada cok yapıyordur belki bölece 30 dakka yapabilirim.. söz verdim ama hala icraat yok az dinlenim 9 gibi yapım diyorum..

canım hayali bisiklet hem bacakları hemde alt göbeği çalıştırıyormuş oyüzden onu hergün yapmaya çalışıyorum tv izlerken uzanıp yapıyorum valla kaydirigubbakcemile2

bu arada yarın kilomu vereyim.. cumartesi günü oglumla beraber yürüyecegiz.. ben yürüyerek o bisikletle gelecek benle.. işe ona ve bana bir karışık tost ısmarlayacagız birbirimize.. kafaya koydum.. aslında sabah tartılıp yarın yiyecektim ama vazgeçtim.. cumartesi.. sabah yürürüm yerim sonra hafif gecerim.. akşamada yürüyünce kilo almam heralde en azından aynı kiloda kalırım diye düşünüyorum.. bu hafta kaçamak yapmadım bu kadarda ödülüm olsun dimi.. pazarada mantı kaçamagı yapım diyorum ama vazgeçtim mantı haftaya eger bir kilo daha verirsem... tabi sabah tartılacagım.. bu tost eger bir kilo vermiş olursam ödülüm olacak yoksa yemiyecegim...:delphin:

araştır tabi hemen hemen her şehirde vardır mutlaka.. sanada iyi gelir denede gör... zaten bişey istemiyolar haftada 2 saatinizi verin bize yeter diyolar.. burada arkadaşlıklarda cok güzel.. o gencecik üniversite ögrencileri beni pek sever.. valla sürekli diyolar abla bu azmini görünce biz daha bir azimleniyoruz.. başta baya bir zorlandım dedim bunlar ögretmen.. yada ögretmen adayları.. ama baktım yok valla cogundan iyiyim bence..
ya cocuklar okuldan geliyo oraya buraya internete atıyolar kendilerini.. buralarda hem ögreniyor hem oyunlar oynuyolar..

yarın adanaya gidiyorum canım haftaya dönerdönmez araştırıp gider görüşürüm evet hem kendimide iyi hissederim yararlı bişeyler yaptığım için..teşekkürler tatlım fikir verdiğin için Şeniz

yav takma milleti.. sen beni görsen sabahın köründe kalkıp düşüyom yollara millet aman bişey olacak başına bişey gelecek yok tecavüz olayları felan fülan bir sürü şey hiç bişeyde olmadı kaç senedir bırak bişey diyeni pişt diyenim bile olmadı şükür.. yürükende kimseyi yakmıyorum.. kapalısın sen salla gitsin.. giy pardüsünü at kendini dışarı hiç kimseyide sallama...bak mesela bugün arkadaşlar bir sürü laf vurdu sabah eşorfmanla gidiyon işe akşam eşorfmanla cıkıyon.. neden güzel giymiyon diyolar.. dedim yürüyorum oradad zaten güvenligin formasını giyiniyorum.. bu satten sonrada birilerine begen,ilecek halim yok.. kimseyide ilgilendirmezz.. söledim çıktım valla.. takmıyom hiç kimseyi.. fikir aklı veren çok.. ama kilo alıncada yediklerine içtiklerine karışan cok...
yok anam yok ne takcam.ben çok rahat bi insanım.benişm taktığım tek şey kilom.1 sasat yürüyüp geliyom.
birde bol su içmeye başlasan süper olacak canım su içmeyince sen hemen şişiyorsun bu da tartıya yansıyor..senin o komşular gelir birkaç güne dayanamazlar 1haftadır gelmediler dert olmuştur şimdi tatlım :roflol:

başlıycamda.çok tiksindim sudan hiç böylke olmamıştım.her yudumumda midem dönüyo.ama cumartesi dönsede oynasada içecem artık. he heee gelirler valla doğru diyon.aman busefr fazla hazırlanmıycam...

yok anam yok ne takcam.ben çok rahat bi insanım.benişm taktığım tek şey kilom.1 sasat yürüyüp geliyom.

başlıycamda.çok tiksindim sudan hiç böylke olmamıştım.her yudumumda midem dönüyo.ama cumartesi dönsede oynasada içecem artık. he heee gelirler valla doğru diyon.aman busefr fazla hazırlanmıycam...

rossem benimde böle bir sorunum var... bir yerden duymuştum uyguladım baya işe yaradı duyunca baya sacma gelmişti... yarım litrelik su şişerinden al.. hiçde miden bulanmıyo şişeyle içince kaydirigubbakcemile2

kıslar durun bende gidim.. kapamıyım bari burayı.. gelince size yaptım diyim.. yoksa yapamayacam valla ben bu gece bu işi.. sabah belki tartı oynarr.. benide bekleyin bakim açık burası :1hug:

Kızlar nasılsınız ben yarın tartılmasam olurmu acaba haftaya tartılsam pazartesi başlayabilirsem devam yoksa kesin karar verdim burda başkalarının hakkını yemiycem bukadarda olmaz uzun zamandır 61e yapıştım nekadar daha idare ederlerki beni en sonunda zaten ben çıkmasamda kapı dışarı edilicem üstelik yedikce yiyesim geliyor

aha tam diyecektim acıktım senin cizelgeni gördüm.. açlıgım kökten gitti valla :roflol: :roflol:

bende yapım diyom yapımda bir başlasam.. niyetim var bugün spora fazla degil sadece yarım saattte... bir başlasam aslında.. bak oturdum kaldım burada

35 dk kadar spor yaptım bide üstüne odamı falan temizlerim metabolizmam yavaslamadan kaydirigubbakcemile2
bu gidişle beraber mezun olucaz gibi geliyo bana -tatlicadiarzu-

Kızlar nasılsınız ben yarın tartılmasam olurmu acaba haftaya tartılsam pazartesi başlayabilirsem devam yoksa kesin karar verdim burda başkalarının hakkını yemiycem bukadarda olmaz uzun zamandır 61e yapıştım nekadar daha idare ederlerki beni en sonunda zaten ben çıkmasamda kapı dışarı edilicem üstelik yedikce yiyesim geliyor

tamam haysemim takma kafanaaaa.haftaya tartıl.moralin bozulcaksa eğer.sende bi başlasan gerisi gelcek eminim de başlayamadık bi türlüü.sıkma canını.Şeniz

kafana takma bukadar canım okadar kilo vermişsin sen başlayabilsen gene çok rahat verirsin aslında

ben geldim kıslarrrr:lepi:
10 dakka bisiklet cevirdim..
10 daka step tahtasıyla calıştım...
ayakta bacak ve basen hareketi yaptım...
200 yatarak bisiklet cevirdim...
150 tane sopayla bel cevirdim...
100 tane sopayla yanlara calıştım...
100 tane yanlara dambılla calıştım...
agırlıklarımla kol calıştım ...
esneme hareketleri yaptım..
bu yaptıklarım 40 dakka sürdü..iyi demi 30 dakka dedim 40 dakka sürdü.. :teytey: :smiley-cool:
2,5 saat yürümüştüm naniknanik sositososito sositososito

kıs bak valla gece gece kısdırma beniii... kimsenini seni kapı dışarı attıgı yok.. aksine biz israr ediyoruz bırakma diye.. kendini nasıl iyi hissediyorsan öle yapsın kaptana söle.. ama o istedgin rakamı muylaka görrrrsengözlerimebaksanab
35 dk kadar spor yaptım bide üstüne odamı falan temizlerim metabolizmam yavaslamadan kaydirigubbakcemile2
bu gidişle beraber mezun olucaz gibi geliyo bana -tatlicadiarzu-

kız nerede beraber mezun olalım senin kilona bak birde benim kiloma.. benim kilo vermem yavaşladı bile artık imkansız 2 kilo zor veririm ben .. bir versem öepüp başıma koyacam.. aslına bakarsan bu nisan sonunda 65 olum dedim ama imkansız.. martın ilk haftasınada razıyım ama neredeeeeeeee:1no2: :1no2:

bu yaptıklarım 40 dakka sürdü..iyi demi 30 dakka dedim 40 dakka sürdü.. :teytey: :smiley-cool:

oooooooooooooo maşşalh siyahım bee
tama m kız akşamları bende yapcam
sen ev gelince beraber yapalım....kaydirigubbakcemile5

süpersin canım başlamışsın işte negüzel akşamda yapmaya kaydirigubbakcemile5

oooooooooooooo maşşalh siyahım bee
tama m kız akşamları bende yapcam
sen ev gelince beraber yapalım....kaydirigubbakcemile5

valla siz olmasanız yapamamzdım bu gece.. demin nasıl yazdıysa kıslar spor yapım gelim diye heveslendim.. yorulmadımda.. belki akşam kaçırmalarımı dengeler.. her hareketi yaptıgım için yorulmadımda.. elimde gelse bir kaç gün sonra cogaltır 1 saate cıkarırırm valla... her hareket yaptıgım için vakit geçti hemencik kaydirigubbakcemile5

süpersin canım başlamışsın işte negüzel akşamda yapmaya kaydirigubbakcemile5

valla sizlerin sayesinde oldu.. yoksa ne zamandır yapım diyordum eriniyordum tşk hepinize tek tek...
neyse kızlar ben kapıyom bugün çok fazla durdum bilgisayar başında azcık uzanım 10 dan sonrada yatım sabah 5,30 da ayakta oluyorum ben.. görüşmek üzere allaha emanet olun kalın saglıcakla :1hug: Şeniz

slm kızlar netım baglandı cok sukur....sızlerı okudum ıyı geldı....

benım boyum 1.68 canım...sıyah sormus ona söyledım...

aksam semızotu salatası yedım...bol yogurtlu...bır kac kasık mantı aldım dayanamadım...

yarım saat ebru sallı ıle plates yaptım

100 tane ıp atladım

bır bardak bıtkı cayı ıctım....hala wc ye cıkamadım kabızım yıne ona sınır oldum sabaha kadar cıkmazsam tartıya yansıyacak...

slm kızlar netım baglandı cok sukur....sızlerı okudum ıyı geldı....

benım boyum 1.68 canım...sıyah sormus ona söyledım...

aksam semızotu salatası yedım...bol yogurtlu...bır kac kasık mantı aldım dayanamadım...

yarım saat ebru sallı ıle plates yaptım

100 tane ıp atladım

bır bardak bıtkı cayı ıctım....hala wc ye cıkamadım kabızım yıne ona sınır oldum sabaha kadar cıkmazsam tartıya yansıyacak...

canım şimdi 3tane felan kayısıyı suya koy ısla 1saat sonrada ye üstünede 2bardak sıcak su iç sabaha tuvalete gidebilirsin

destinaaaa bende aynıyım bacııım.kıvrım kıvrım kıvranıyom.wcnin hewr karesini ezberledim.çok durmaktan.kaydirigubbakcemile3

Back
X