- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.941
ben eve geldim şimdi kocaman bir kase salata yapacam sonrada yürüyüşümü yapacam yarın akşam gidiyorum,biraz daha incelsem fena olmaz birde sabah tartılacağız ben buhafta da iyi kilo verdim sanırım herşey üstümden düşüyor,hergün 2saat spor yapıyorum akşamlarıda 1saat toplam 3saati buluyor ama ben spor yaptığım için herlde acıkıyorum ve yiyorum ağzım pek boş durmuyor ama hep yararlı şeyler(salatalık,elma,bitki çayları,havuç,armut,marul,kuru incir,kayısı,fındık,yoğurt,çilek) yani sizin kadar sıkı diyet yapmıyorum bazı arkadaşların yediklerine şaşırıyorum ama galiba düzenli spor yapmadıkları için kilo vermeleri duruyor.. ama galiba sporla ve sık beslenmekle vermek daha mantıklı, sıkı diyetle verirsek normal yediğimiz zaman hemen geri almazmıyız kızlar?
sana hiç bişey demiyorum ben hemde hiççç.. sen hele bu hafta o tartıda 68 görme.. gıcık şişkooooooooooooooooo:mymeka: :mymeka:
ah kafam ahh rakiplerimi sevindirdimya ah ah vurun kafamaaoooooohhhh çilli oooohhhh çilliiii
çilli bom bom bom çilli bommmmhihoyyythihoyyytdelikafadulden
kiz sevin sevin gercekten bak sevin oh ne guzell az tadini cikart bakalim allah bu ne olacagi belli olmaz nakarsin 65 olurum haftayasevinirim tabi kız
ama bu hafta afedersin ama biyerlerimi yırtsam yine geçemem onu fekaaaaaaaaaaaat
bundan sonraki haftalarda tutamaz beni heleki onda bu yeme ve artı kilo varkeen
benim şimdiki durumu bile geçer bencee
nası hesap amaaaadelikafadulden
ne guzel kiz aferim sana guzel yemissinbuarada bugunumude anlatıyım
sabah bi dilim ekmek peynir domates cay
öglen bi tane ıspanaklı pide yanında bol salata
aksamda öglen pide yedigim icin sadece salata ve bi dilim ekmek yedim
bugunude kapatmıs oldum
ara ögünleri yapamadım bugun ama olsun
yok canim sen analize katilmayacaksin diger ay mart ayinda girenler analize giremiyecek (bak yazdim duymadim gormedim diyipte sorma obur tarafa kafani bu sefer kiraraim )bu arada neslihan merak ettim.. bu analize bu ay ben girebiliyormuyum
canimmmmm kiz ozaman dur san averim haberi ilk ozaman babam gidiyoo bu hafta belki obur hafta bilmiyom gidecem diyoya daha biletini almadik insallah en fazla bir hafta sonra burdayim herzaman ozaman bakacaz durumlarakızlar listede kaç kişiyiz ya buraya düzenli yazan 5kişiyi geçmez cidden insan bisüre sonra sıkılıyor budurumdan kimse girip bişey yazmıyor gelenlerde 1mesaj yazıp gidiyor neden böyle yapıyorsunuz ya enazından siz yokken yazılanlara cevap verinde karşılıklı konuşmuş olalım belki işleriniz var ama herkesin var benimde hergün okulum var,oldukça ağır bir bölümüm var haftada 4gece felan ödevlerle uğraşıyorum,hergün toplam 3saat kadar spor yapıyorum,ailemden uzağım yemek-temizlikle kendim ilgilenmek zorndayım genede bakarsanız sürekli gelip gitmeye çalışıyorum.. vakit ayırmazsak nasıl motive olacaz bilmiyorum (öyle yapmayanlar,hergün yazanlar üzerine alınmasın lütfen)
abovv kiz niye oyle diyon zaten hepimiz okadar az giriyoruzki oyuzden kimse kimseyi fark etmiyo bu aralarkımse benı merak etmemıs....
herkese slm ıyı dıyetler kolay gelsın...
ufff sende haa yienmi dellendirme beni kendine gel bee gicik siskkooooyok be ne fıstığıı.şuan daha fazlayım belki seni geçmişimdir bu hafta.80den fazla gibiyim.ama moralimi bozmıycam.haftaya da dikkatli olcam artık.şu misafirleri bi atlatayımda.:jeyyar:
kzi yok anam ne gezmeye vakit bulmasi bir arkadas uc defa geldi ben gitmedim diye konusmaz oldu benimle artik en sonunda 5 seneden sonra hadi gidim dedimde gititm iste oda amanin gitmez olaydim canim cikti varya ogunkız nesliiii.gezmeye vakit buluyonda buraya gelmeye vakit bulamıyonmu.kayınbabana ben bi nette gezecem de.gel iştee.hee diyecen ki şimdi geliyomyta akıllı dieyceksin .daha çok gel.bak bendeki motivasyon sensiz sıfır beee.
he he cok korktummmm ayyy -tatlicadiarzu-nesliiiiiiiiiiiiiiiii tırsdın dimi benden gelemiyon sen anladım ben
gecmis olsun canim benim dikkat et kizina allah sifa versinkızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...
kız fururum seniiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
kız allah iyiliğini verisn emi.inan sadece bi kase yedim kısırı.onuda az yağlı yaptım kendime.toplasan 2 yemek kaşığı bulgur vardır.bol yerşillik doğradım.üstünede biber attım yedim.yanında domates slatalık yedim.gel yapayım de beraber yiyelim.amaaaaaaaaaaannnnnnnnn boşver kiloyu beeeahh.-tatlicadiarzu-
ya ben hep akşam yüzünden kilo alıyorum zaten.eşim çok geç geliyo.bi yemiyom 2 yemiyom en sonunda dayanamıyorum.akşam saat 1odan sonra yemek yiyoruz.oda az bile olsa beni malesef mahfediyo.zaten misafiri bahne etimiyom.bende misafir varken ben yemem zaten.sadece bugün gelecekleri için detoks yapamadım diyorum.
neyse ben kalkıyom ev süpürcem daha.
geçmiş olsun canımkızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...
ben eve geldim şimdi kocaman bir kase salata yapacam sonrada yürüyüşümü yapacam yarın akşam gidiyorum,biraz daha incelsem fena olmaz birde sabah tartılacağız ben buhafta da iyi kilo verdim sanırım herşey üstümden düşüyor,hergün 2saat spor yapıyorum akşamlarıda 1saat toplam 3saati buluyor ama ben spor yaptığım için herlde acıkıyorum ve yiyorum ağzım pek boş durmuyor ama hep yararlı şeyler(salatalık,elma,bitki çayları,havuç,armut,marul,kuru incir,kayısı,fındık,yoğurt,çilek) yani sizin kadar sıkı diyet yapmıyorum bazı arkadaşların yediklerine şaşırıyorum ama galiba düzenli spor yapmadıkları için kilo vermeleri duruyor.. ama galiba sporla ve sık beslenmekle vermek daha mantıklı, sıkı diyetle verirsek normal yediğimiz zaman hemen geri almazmıyız kızlar?
bence güzel
en azından burda kalabilmek için çaba harcanır
bana nluyosa dimi ama
neyse spora başlayın kızlar bir hafta sonra kilo vermeye başlıyorsunuz
kiz senin kisirmi canin cekiyo
anam bende gecen yaptim allah gormelisin bol yesillik acida biber salcasi almistim ondanda koydum bir guzel oldu bir guzel oldu yemede yaninda yat diyecem ama sen yapta ye benim giib yaninada ayrann
lülülülülülü
kiz kurallar bana gorede iyi ama gecen sefer ariza cikarttilar hatirlarsan sende begenmemistin hepinize sinir olmustuum giciklarr
valla bence super herkezin aslinda uymasi gereken kurallar degilmi ama
askolsun ssanami ne oluyo deli kiz sende bizdensin kziim illa resmiyet gerekmez degilmi ama yerimseniben
ben son 1,5 aydır yuruyorum aksamları bılıyorsunuz...77-78 kılolardayım su an gıdıp gelıyorum...ama sporun faydası cok buyuk...şöyle kı....40 beden gıymeye basladım...selulıtlerım gıttı....kumas pantolonlarım olmaya basladı...ama kollarım oldugu gıbı duruyor...yanı ust tarafıda calıstırsam ıncelır...
birde ben cok hızlı vermek ıstemıyorum cunku gerıye ıkı katı dönuyor...emzırırken 24 kılo vermıstım...bırden cökunce ınsan gerı dönusu kötu oluyor...tabı ırade sart ınsan uzun vadede sıkılıyor o da bır gercek...
dun yedıklerıme gelınce...
kızıma cok sıkıldıgım ıcın öglen bır tane haslanmıs yumurta
aksam 2 kasık pılav salata
bugunde sadece kellogs ve sut aralarda ıncır uzum fındık yıyorum...
bugun yuruyemem sanırım kızım sureklı benı ıstıyor...aslında bende detoks dıyetı yapmak ıstıyordum ama canım bısey ıstemıyor elım ayagım tutmuyor sıkıntıdan....
benımde canım cok cekıyor....ama tutuyorum kendımı....
canım kızım yemedıkce benımde canım ıstemıyor ınan bırde onun yanında olamadıgım ıcın sınır oluyorum...bu hafta mevlutum vardı onuda ıptal edıcem herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?