- 28 Ekim 2022
- 7.704
- 20.569
- 278
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aşkom inşallah, yalancı bahar oldu resmen .Yanmaz inşallah aşkom burada bazı yerlerde kayısılar çiçek açtı![]()
Emekli mi çalışan mi Zano'm?Çok güzel oluyorDoyurucu ve lezzetli
aynen valla. şu an pencere açık bizdeAmin aşkom inşallah, yalancı bahar oldu resmen .
Emekli ama çalışıyorEmekli mi çalışan mi Zano'm?tamam kötüydü
![]()
EvetEmekli ama çalışıyorgeçim zor
Aynen
Evler çok sıcak değil ama dışarısı bayağı sıcakaynen valla. şu an pencere açık bizde![]()
Sağol
Yine takıldı bizim tek göz
Tiksiz başımıza dertYine takıldı bizim tek göz![]()
Öyle bir sofra kursam ben de rahatlardimSoframı yaptım öyle bir rahatladım ki anlatamam![]()
Yapmayınca yük oluyor sankiÖyle bir sofra kursam ben de rahatlardim![]()
Bence de ,yap kurtul ,ohhhYapmayınca yük oluyor sanki![]()
Yüksuk çorbası yapacaktım bende sofrada şimdi başka yapacağım pişti olmasın erken yapmak her türlü iyi oluyorSoframı yaptım öyle bir rahatladım ki anlatamam![]()
O çorba senle bütünleşti zatenYüksuk çorbası yapacaktım bende sofrada şimdi başka yapacağım pişti olmasın erken yapmak her türlü iyi oluyor
yüksük çorbası diye diye bana yüksük çorbası yaptıracaksınızYüksuk çorbası yapacaktım bende sofrada şimdi başka yapacağım pişti olmasın erken yapmak her türlü iyi oluyor
bence deO çorba senle bütünleşti zaten![]()
Ama güzel oluyor bir dene bakalımyüksük çorbası diye diye bana yüksük çorbası yaptıracaksınız![]()