- 28 Haziran 2011
- 62.276
- 156.139
- 898
Ne tatlısı bu nanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tatlısı bu nanem
Yarısı söbiyet kaymaklı, Yarısı kadayıflı sarma cevizliNe tatlısı bu nanemeline sağlık
![]()
Off muhteşem, afiyet olsun canım benimYarısı söbiyet kaymaklı, Yarısı kadayıflı sarma cevizli
Ellerine sağlık canım
Aşko salıdan sonra yine kış geliyormuşHava tshirt giymelik resmen![]()
aynen öyle. az önce 100 mt ilerdeki migrosa gittik geldik. üstümüzdekiler fazla geldi. terledik.Hava tshirt giymelik resmen![]()
gelsin valla ben mutlu olurumAşko salıdan sonra yine kış geliyormuş![]()
Evet aşkom,çok soguyacakmisAşko salıdan sonra yine kış geliyormuş![]()
Var olan son sular bile kurudu içimdeaynen öyle. az önce 100 mt ilerdeki migrosa gittik geldik. üstümüzdekiler fazla geldi. terledik.
kuzum kış, kış gibi geçsin de yaz da fazla sıcak olmasın. Malatya belki ısı olarak yazın daha iyidir ama inan burada durulmuyor. insanın psikolojisi değişiyor. ama kış soğuk ve yağışlı geçince yaza da iyi etki etkiyor.Bahar ayında kalalım![]()
Çok güzel oluyorC A N O senin menünde görünce dedim neden yüksük çorbası yapmadık hiç. yapacağım inşallah birgün çok canım istedi
![]()
Yanmaz inşallah aşkom burada bazı yerlerde kayısılar çiçek açtıEvet aşkom,çok soguyacakmisben soğuk severim ama meyveler ,sebzeler ne olacak bakalım
Malatya 'da çok sıcak oluyor canım sadece nem yokkuzum kış, kış gibi geçsin de yaz da fazla sıcak olmasın. Malatya belki ısı olarak yazın daha iyidir ama inan burada durulmuyor. insanın psikolojisi değişiyor. ama kış soğuk ve yağışlı geçince yaza da iyi etki etkiyor.
hani yoksa ilkbahar ve sonbaharı ben de çok severim![]()