Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ii geceler gecmisi okudum anca geldim..... sedaa gule gule git ailene slm soyle bizden tatilin tadini iyce cikart hakketin walla... neslihan kaptanim kuralar yine cikmis ben size birakiyorum artik naisl uygun gorurseniz (ben pek sevmedim ama)-tatlicadiarzu-ne bilim arka arkaya vermeyince takimdan cikartilmak istemiyom o yuzden neyse siz bilirsiniz artik....siyah snein gibi tum gun calisip sabah erken kalkip yuruyus yapan aksam gelince tekrar spor yapana bi tek sozum var bu kadar.....

belli mi olur canım vermem gereken daha bi sürü kilo var gıdım gıdım gittigine göre benimki sen coktan bana yetişirsin :1rolleyes:
bu arada spor yapman cok güzel olmus sevindim canım baslamana

ben valiz hazırlıyorum kızlar arada gelir bakarım açık bırakıyorumm

canım iyi yolculuklar özlücez seni cabuk gel girmeye calıs arada
ne güzel olucak simdi sasırıcak herkes ne güzel motivasyon olur sanada iyice delikafadulden
neyse canım tekrardan iyi yolculuklar :a015:

herkese günaydın kilomu yazıp hemen kaçayım...
68,800........... herkese güzel bir gün geçirme dilegiyle akşama görüşürüz :1hug:

gunaydın

sedacım aksam kacırmısım yazdıklarını özur dılerım valla...ıyı yolculuklar bol bol gez eglen...

sıyahcım beklenen bır sonuctu...tebrıkler...

benım aldıklarım gıttı sadece bırde ustune sıkılastım....77,5 belkı daha fazladır ama hala kabızlık var...su da toplamıstır...ama kıyafetlerıme cok rahat gırıyorum...

hayırlı cumalar

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5) geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/ )
rose14 (80.0/)
neslihan ( 69.0/%)
eylulce(81.9/ %)
spagot(64.0%)
destinam(78.5/77.5/1.0/)
sıyah24 (70.3/68.8/1.5/%)
sedaaa21(68.1/66.6/1.5/%)
guleysa(67.7/67.2/0.5/)
14.TAKIM TOPLAM KILO (640.0/%)

neslihancım kilosunu söyleyen arkadaşları listeye yazdım ama yüzde hesaplamayı bilmiyorum eğer nasıl olduğunu öğretirsen onuda yaparım bundan sonra sen gelene kadar

tebrıkler seda

ya neslıhan bızım lıste az degılmı takımdakı arkadaslar yanı...sen bılırsın tabı de sankı 2-3 kısı daha alsan hem forum canlanır hemde daha motıve olur ...tabı sen bılırsın yınede...

Resulullah aleyhisalatü vesselam buyurdular ki:

Öyle devir gelecekk ki,insanoğlu,aldığı şeyin helaldenmi,haramdanmı olduğuna hiç aldırmayacak..

cumamız mübarek olsun şekerler

ayrıca kutlu doğum haftasındayız
mevlam şefaatinden mahrum eylemesin bizi (amin)

hayırlı sabhlar hayırlı cumalar.sağol akrepcim.amiiin .
ben malesef 2 kilo fazla çıktım.ama beklediğim bişeydi.1kilo aldıysam 1 kilosuda kabızlıktan emininm.ama haftaya daha sıkıcam inşallah.hatta 1 kilo almamışımdır eminim.şişlik.2 gün sıvı alıp dikkat etsem gider onlar.maratonum yarın başlıyo inşallah.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
özellikle sedaa ve siyahımı.vallahi bravo.beni dehşet gaza getirdiniz azminizle.azmedince ve boğazı tutunca olutyomuş demekki.izinizdeyim artık siyaaaaah ve sedaaaa.sizin yaptıklarınızın aynısını yapmaya çalışcam inşallah.
tekrara tekrara çok özür4 diliyorum.şuan 1 litre suyu içtim.akşama kadar 2 litre daha içicem .

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5) geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/ )
rose14 (80.0/ 82/-2.00/&#37
neslihan ( 69.0/%)
eylulce(81.9/ %)
spagot(64.0%)
destinam(78.5/77.5/1.0/)
sıyah24 (70.3/68.8/1.5/%)
sedaaa21(68.1/66.6/1.5/%)
guleysa(67.7/67.2/0.5/)
14.TAKIM TOPLAM KILO (640.0/%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…