• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın canım ben de cok az yiyodum önceden o yüzden arttırdım artık daha iyi oldu
tek basına rejim ya da tek basına spor bi yere kadar yarıyo o yüzden ikisini de beraber yapmak lazım
valla senin yaptıgın spora nasıl imreniyorum anlatamam
aman zayıfladıktan sonra bırakmada.. kaydirigubbakcemile2

evet canım yediklerini hafifletip sıkı spor yaparsan işe yarıyor..hergün bukadar yapamasamda asla bırakmicam canım günde 1saat mutlaka yaparım gene hem kilomu korumak için hemde bu yaşta tekrar hamlamak istemiyorum tam nefesim açılmışken hihoyyyt

buarada kayınbabanın gitmesine seninde buraya dönmene çok sevindim bende yarın gidip 1hafta sonra gelecem adanadan ben gelene kadar gitmiş olur belki..kurallara gelince bana uyar herşey bencede bişeyler yapalım..buarada şekerim ben buhaftada iyi kilo verdim galiba hissediyorum ama tartılmadım sabah göreceğiz bakalım kaydirigubbakcemile2

valla canim bende cok sevindim inanaki artik yilmistim inanki neyseki sona eriyo ama okadar sevinmeyin bu gider baskasi gelir benim ev bos kalmiyo herifle baci kardes olduk ta okadar yani
herkez kendini dusunuyo bu zamanda guzelim kimse kimseyi dusunmuyo cok dertliym okonuda anliyacagina ma neyseki sagsaglim sona eriyo
neyse canim sende git memlekete gel biran once ailene kavus guzelim benden slm soylemeyide unutma olurmu guzelim
buarada cok sevindim kilo vermene insalal h iyi vermissindir

valla canim bende cok sevindim inanaki artik yilmistim inanki neyseki sona eriyo ama okadar sevinmeyin bu gider baskasi gelir benim ev bos kalmiyo herifle baci kardes olduk ta okadar yani
herkez kendini dusunuyo bu zamanda guzelim kimse kimseyi dusunmuyo cok dertliym okonuda anliyacagina ma neyseki sagsaglim sona eriyo
neyse canim sende git memlekete gel biran once ailene kavus guzelim benden slm soylemeyide unutma olurmu guzelim
buarada cok sevindim kilo vermene insalal h iyi vermissindir

gerçekten çok düşüncesiz insanlar var canım hiç başbaşa kalamıyorsunuz bukadar uzun ziyaretmi olurmuş neyse sorunsuz şekilde biter inşallah birsüre de rahat edersiniz...selamını tabi söylerim tatlım iyi verdim gibi ama dayanmaya çalışıyorum sabah tartılacam birde sanırım alışveriş yapma zamanım geldi üzerime giyecek pek birşeyim kalmadı hele yazlıklarıma baktımda herşey 2-3 beden büyük oluyor mesela geçen yaz aldığım pek giymediğim bir kotumu denedim bugün düğmelerini açmadan girip çıkıyor :teytey:

bacaklarım kalcalarım erıyorda ust kısmımı bır erıtebılsem....

benimde alt kısım daha zor eriyor herkesin tipi farklı işte..göbek için mekik çek canım su şişeleriyle kollarını çalıştırabilirsin,birde oklavayı ensene koyup sağa sola dönebilirsin bu da beli inceltiyor

kızlar çok yoğunum şu sıralar.
sabah klasik kahvaltı
arada elma
öğlen 6 kaşık güveç yoğurt yedim
akşam lahmacun var yarım yerim bol salatayla

gerçekten çok düşüncesiz insanlar var canım hiç başbaşa kalamıyorsunuz bukadar uzun ziyaretmi olurmuş neyse sorunsuz şekilde biter inşallah birsüre de rahat edersiniz...selamını tabi söylerim tatlım iyi verdim gibi ama dayanmaya çalışıyorum sabah tartılacam birde sanırım alışveriş yapma zamanım geldi üzerime giyecek pek birşeyim kalmadı hele yazlıklarıma baktımda herşey 2-3 beden büyük oluyor mesela geçen yaz aldığım pek giymediğim bir kotumu denedim bugün düğmelerini açmadan girip çıkıyor :teytey:
guzelim ben evlendigimden beri boyleyim hic evim boskalmaz zaten gorumcem benimle yasiyo 5 senedir ee her alti aya birde ya kayinbabam yada kayinvalidem gelir 3ay klair giderler gecen gelmesinde kbabam 7 ay kaldi dusun bu ay yine az oldu hayret degilmi
neyse canim bosver iste boyle valla aynen suanda salondan gelirken pantolumu cekerek geliyom helede spor yaptigimdan beri dahada iyi
bende ciksam iyi olur magazalara ama daha var artik adanadan yaparim alisverisi
burda cok birsey yok cunku canim

ya sedaaaaaa böyle nıspet yapmasana yaaa.....
kiz sende iste ne guzel motive olursun iste akilli

benimde alt kısım daha zor eriyor herkesin tipi farklı işte..göbek için mekik çek canım su şişeleriyle kollarını çalıştırabilirsin,birde oklavayı ensene koyup sağa sola dönebilirsin bu da beli inceltiyor

göbek degıl...sırt ve kollar benım derdım oturdugum ıcın daha cok göze carpıyor ok...

canlar hadiyin benden bukadar tam 3 saattir basindayim kalkamadim birturluoyuzden gidim yemek yapim ispnaklarimi yikiyip kavuracamda yarin bende su detoksu yapim bakim sizden ogrendim bende bugun ya hayirlisi nasil olacak bir gorelim

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5) geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/ )
rose14 (80.0/)
neslihan ( 69.0/%)
eylulce(81.9/ %)
spagot(64.0%)
destinam(78.5/)
sıyah24 (70.3/%)
sedaaa21(68.1/%)
guleysa(67.7/)
14.TAKIM TOPLAM KILO (640.0/%)

simdiden yaptim listeyi olurda sorun cikarsa oglana gelirim zaten listeyi kaybetmeyin bozmayin kizlar lutfen karsisina kilonuzu yazarsiniz artik birzahmet hepinizi opuyorum arkadaslar iyi aksamlar

herkese merhaba.. hayırlı akşamlar... umarım herkes iyidir ..daha geçmişe bakamadım.. gelelim bugün yaptıklarıma...
sabah 6 da bir ceviz bir kayısı.. bir saat 1,15 dakika yürüdüm.
saat 9,30 da 60 gr kepek ekmegi 20 gr peynir salata domates sandivic yapıp yedim. arada kahve cay bir iki kayısı kurusu.
öglen menude yeşil fasulye.. bulgur pilavı. pirinç. çorbası.. hepsinden yarıya indirip aldım.. fasulyenin sadece fasulyelerini catalla yedim 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık corba
bugün canım öle tatlı istediki anlatamam ilk defa böle oldum.. cıldıracak gibiydim neredeyse.. millet hep git ye bişey olmaz dedi.. ama yemedim kendime bir kahve koyup kayısı kurusu ile bu istegimi bastırdım.
1,15 dakika yürüdüm eve akşam geldim..
akşam kabak haşlama yogurtlu bir kase corba mincik bir eekmek bir kaşık pilav...
cay içiyorum şimdi.. geçmişe bakayım ben gelen olursa kalsın kaydirigubbakcemile5

ohhhhh hareketimide yaptım ohhhhh benimde eşim var ohhh benimde kızım var ooohhh ama hareketlerimi yaptım ooohhhh yapamayanlar düşünsün ooohhhhh
şu na bak ya kızım ben akşama kadar ayaktayım kapıda nöbet tutuyom biliyonmu ayakta.. bin tane adama cene yoruyorum sabah 5 bucukda kalkıp bir bucuk saat yürüyom akşam bir bucuk saat yürüyom.. tüm gün ayakta eve leşim geliyo tenbel şey seni.. bide spor yapmışmış.. yerim ben senin sporunuuuuuuuuuuu:1closedeyes: :1closedeyes:
kızlar ben yarın gene 1günlük detoks yapacam yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz hem öbür gün tartılacaz iyi olur hem haftaya memlekette çokta hafif şeyler yemem kesin annem güzel şeyler yapar gitmeden vücudu bi temizleyelim bari
sadece sebze ve meyve ha.. bunu işde yapamamki.. hafta sonuda bir gün evdeyim onuda evde duramıyorumki.. burada egitim gönüllüleri vakfı var pazar sabahı oraya gidiyorum ögrencilere ders veriyorum.. buda benim dünyada hayrım olsun dedim.. merak ettim.. bunun ne gibi faydaları oluyor sende.. birde sebzeyi haşayıp yiyom ama yogurtsuz imkansız gibi geliyor bana.. bak ne diyecem bögürce bilirmisin onu ben severim onu haşlasam marolla yesem nasıl olur onu yiyebilirim.. yoksa kabak neyin yogurtsuz haşlayıp yiyemem valla .. unutma cevap bekliyom bu sorulara tek tek kaydirigubbakcemile5
buarada siyahçım girdiğin zaman üşenmeden çoğu mesaja cevap yazdığın teşekkürler a.s.
ne demek canım.. ben sıkışınca buraya kaçıyorum hem kendim hem başkaları mıtive olur diye düşünüyorum.. ama işde pek kalamıyorum benide anlayın.. görüyorsunuz halim.. valla evde olsam kesin buraya yazmakdan püsküüt beni kapı dışarı atar :roflol:
kımse benı merak etmemıs....

herkese slm ıyı dıyetler kolay gelsın...
tamamda güzelim kısa yazıp cıkıyon .. kalmıyonki.. benide merak etmiyolar.. takma kafana.. ama dün aklıma geldi ne yalan diyim.. gel sık sık buranın motivesine ihtiyacımız var
:roflol::roflol:
kız allah iyiliğini verisn emi.inan sadece bi kase yedim kısırı.onuda az yağlı yaptım kendime.toplasan 2 yemek kaşığı bulgur vardır.bol yerşillik doğradım.üstünede biber attım yedim.yanında domates slatalık yedim.gel yapayım de beraber yiyelim.amaaaaaaaaaaannnnnnnnn boşver kiloyu beeeahh.-tatlicadiarzu-
ya ben hep akşam yüzünden kilo alıyorum zaten.eşim çok geç geliyo.bi yemiyom 2 yemiyom en sonunda dayanamıyorum.akşam saat 1odan sonra yemek yiyoruz.oda az bile olsa beni malesef mahfediyo.zaten misafiri bahne etimiyom.bende misafir varken ben yemem zaten.sadece bugün gelecekleri için detoks yapamadım diyorum.
neyse ben kalkıyom ev süpürcem daha.
bende aynını düyecektim roseeye sen demişsim
n.. kısır güzel bir diyet yemegi bence.. bulguru az az yaglı bolca sebze koy karıştır.. marola sar ye mis gibi valla... kaçırmadın dimi kıssss.. kaçırmadım demişsin ama genede dikkatli ol.. eşim geç geliyo demişsin.. sen erken yemeye calış be güzelim.. şu misafirleride kov getsin diyet moduna gir artık kaydirigubbakcemile5

kızım hasta 39 derece atesı var gece gunduz basındayız dusurduk bıraz bogaz enfeksıyonuymus...bende herkes benı merak etmıstır dedım ama kımsenın aklına bıle gelmemıs...bu arada dıyete devam sonra görusuruz kızlar...

çok geçmiş olsun ya.. cok üzüldüm inanki.. ben bilirim bunları cok yaşadım.. oglum sürekli böle ateşlenirdii.. insan dünyadan elini ayagını cekiyo valla... inşallah tez zamanda iyileşir.. kızma bizlere.. herkes dünya işinde işde meşguliyet arada böle kaçırdıklarımız oluyor.. bakma sen bizim kusurumuza Şeniz

kızlar yediklerimi yazayım bugün detoks yaptım
sabah:1yeşil elma,1salatalık
ara:2kuru kayısı
öğlen:yağsız bol ekşili karışık salata(marul,mor lahana,salatalık,domates,maydanoz)
ara:1kase şekersiz kayısı kompostosu
akşam:koca bir tabak sebze haşlama(patates,brokoli,karnabahar,havuç) 1kaşık zeytinyağı,1limon suyu ve kırmızı biber döküp yedim.busaatten sonra belki birkaçtane çilek yerim bukadar..birde bugün çok fazla su ve bitki çayı içtim tuvaletten pek çıkmadım yani ama olsun..haftada 1gün yapmayı düşünüyorum
şimdide 1saat bisiklet sürdüm yeni geldim biraz mekik çekip banyo yapacam

Back
X