- Konu Sahibi Pinarbartu
teşekkür ederim canım szin sayenizde kurtuluyorum kilolrdan burada olmasaydım şu an kaç kilo olacapımı düşünmek bile istemiyorummsenağlama
lahana diyetini yapabilirsin tabi daha öncede yazmıştım sana yapabilirsin diye gözünden kaçmış heralde ben ilk yaptığımda reglim düzensizdei o zaman lahana diyetine başladım sabahı regli olmuştum önce moralim bozuldu ama bırakmadım diyeti vücudumdaki fazla suyuda atmıştım lahana diyetiyle çok rahat geçmişti
yaa görüyosun değilmi azmin zaferini.demekki insan verdikçe veresi geliyo bu kiloları.bana çook imkansız gibi geliyo bazen ama burdaki başarıları özellikle haysem ve nukeraycım(nuraymıydı adın)sizleri gördükçe moral buluyorum.nolur bi yere gitmeyin.bizi motive ediyosunuz.ama eğer çıkmayı uygun görüyosanızda buraya yazı yazmayı unutmayın.canım yaa çok mutlu oldum inanaki.bide ben düşsem şu 7li rakamlara önce.bugün tansiyonum çook çıkmış yine.15.5-10 olmuş.yediğim salata çook tuzluydu.bişde yoğurt çorbası vardı arkadaşın sofrasında oda çok tuzluydu.ondan da yemiştim.heralde ondan bide stresten oldu.bende sabah lahanamı yapıp 1 hafta yiycem inşallah.güzel ve iyi olan sizlersiniz.canlarım benim yaa.:1hug: