- Konu Sahibi Pinarbartu
-
teşekkür ederim canım szin sayenizde kurtuluyorum kilolrdan burada olmasaydım şu an kaç kilo olacapımı düşünmek bile istemiyorummsenağlama
lahana diyetini yapabilirsin tabi daha öncede yazmıştım sana yapabilirsin diye gözünden kaçmış heralde ben ilk yaptığımda reglim düzensizdei o zaman lahana diyetine başladım sabahı regli olmuştum önce moralim bozuldu ama bırakmadım diyeti vücudumdaki fazla suyuda atmıştım lahana diyetiyle çok rahat geçmişti
yaa görüyosun değilmi azmin zaferini.demekki insan verdikçe veresi geliyo bu kiloları.bana çook imkansız gibi geliyo bazen ama burdaki başarıları özellikle haysem ve nukeraycım(nuraymıydı adın)sizleri gördükçe moral buluyorum.nolur bi yere gitmeyin.bizi motive ediyosunuz.ama eğer çıkmayı uygun görüyosanızda buraya yazı yazmayı unutmayın.canım yaa çok mutlu oldum inanaki.bide ben düşsem şu 7li rakamlara önce.bugün tansiyonum çook çıkmış yine.15.5-10 olmuş.yediğim salata çook tuzluydu.bişde yoğurt çorbası vardı arkadaşın sofrasında oda çok tuzluydu.ondan da yemiştim.heralde ondan bide stresten oldu.bende sabah lahanamı yapıp 1 hafta yiycem inşallah.güzel ve iyi olan sizlersiniz.canlarım benim yaa.:1hug:
Teşekkürler tuğbacım bu sabah gazetedeki resimleri görünce okadar üzüldümki gözyaşlarımı tutamadım sokaklardaki cesetleri aç hayvanlar yiyormuş 17 yaşındaki halime adlı kızın cesedinde sadece yenmiş gövde kalmış cesetleri toplamaya biile izin vermiyorlar Allahım bu ne büyük acıdır Rabbim İsraili kahretsin helak etsin onları :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senin yağlarınıda postalamadn hiçbir yere gitmeyiz canım :1hug: merak etme
bir kere ben azmi senden öğrendim sengözlerimebaksanab
ben bu kiloya geliceğimi rüyamda görsem inanmazdım sen buraya sıksısk yazarsan eminim istediğin kiloya gelirsin buradan sakın kopma
canım bendede yüksek tansiyon var tuzu haytımdan çıkardım bana hamileliğimden kaldı tansiyonum tuzsuz yemeye çalış en önemli stres tabi hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış hiç birşey sağlığını bozmaya değmezŞeniz
allah razı olsun.tabiki buraya hergün giriyorum.zaten giremediğim zaman motivasyonum çook düşüyo.sizleri çook seviyorum benyaa.keşke komşu felan olsaydık.
tebrikler nukeray iki haftadır birinci olmanın sırrını en kısa sürede açıklamanı bekliyoruz sevgilerle
KARDEŞ TAKIM,2.LİĞİNİZİ VE NUKERAY ARKADAŞIMIZI KUTLUYORUMa.s.a.s.3. TAKIMDAN SEVGİLERa.s.
SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLARa.s.a.s.
ÖZELLİKLE SENİ NUKERAYa.s.a.s.:hooray:
GEÇEN HAFTADA ANLATMADIN BAŞARININ SIRRINI :uhm:
hepiniizi kutluyorum arkadaşlar. 13.takımdan sevgiler hepinizee... Bravooo....
kızlar hepinizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?