Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa görüyosun değilmi azmin zaferini.demekki insan verdikçe veresi geliyo bu kiloları.bana çook imkansız gibi geliyo bazen ama burdaki başarıları özellikle haysem ve nukeraycım(nuraymıydı adın)sizleri gördükçe moral buluyorum.nolur bi yere gitmeyin.bizi motive ediyosunuz.ama eğer çıkmayı uygun görüyosanızda buraya yazı yazmayı unutmayın.canım yaa çok mutlu oldum inanaki.bide ben düşsem şu 7li rakamlara önce.bugün tansiyonum çook çıkmış yine.15.5-10 olmuş.yediğim salata çook tuzluydu.bişde yoğurt çorbası vardı arkadaşın sofrasında oda çok tuzluydu.ondan da yemiştim.heralde ondan bide stresten oldu.bende sabah lahanamı yapıp 1 hafta yiycem inşallah.güzel ve iyi olan sizlersiniz.canlarım benim yaa.:1hug:

senin yağlarınıda postalamadn hiçbir yere gitmeyiz canım :1hug: merak etme
bir kere ben azmi senden öğrendim sengözlerimebaksanab
ben bu kiloya geliceğimi rüyamda görsem inanmazdım sen buraya sıksısk yazarsan eminim istediğin kiloya gelirsin buradan sakın kopma
canım bendede yüksek tansiyon var tuzu haytımdan çıkardım bana hamileliğimden kaldı tansiyonum tuzsuz yemeye çalış en önemli stres tabi hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış hiç birşey sağlığını bozmaya değmezŞeniz

canım arkadaşım bu vahhşet bu esfeli safiliyynlerin yaptıkları karşısında insanın duygulanmaması elde değil.inana artık burnumun kemikleri sızlıyo.ben bu pisliği yapanlara esfeli safiliyn diyorum çünkü bunlar insanlığı bırak hayvan bile değiller.hayvandan bile daha aşağılar.hiçbir canlı bukadar acımasız değil.bi aslan kaplan bile yırtıcı hayvan ama onlar biliyosunuzki sağlam hayvan ve kuşları değil hasta olan hayvanları yiyolar.cenabı allah mutlaka ebebillerini gönderecek.şuan insanlık büyük bi imtihandan geçiyo.allah sonumuzu hayretsin.asıl içimi açıdan eğlenceler.inana tvyi parçalamak geçiyo bazen içimden.bende duana icabet edip rabbim israili kahretsin helak etsin onları diyor ve AMİİİİN diyorum.

çok sağol canım bu güzel düşüncelerin için.bu azim bulaşıcı heralde.bak şimdi bende çok azmettim.canımben zaten çok yazmak istiyorum ama .ianan çok yoğunum.çok fazla çalışılacak yer ve ezberler. var.diyebilirsiniz siz onları okulda görmedinizmi diye.kullanılmayan bilgiler unutuluyo.ardanda zaman geçince bide şimdi herşeye ayrı bi kafa yoruyosun.haliyle kafan kaç parçaya bölünüyo.işte bu yüzden çalışmama gerekiyo.annem rahmetli ölmeden önce yoğun bakımda yatarken son zamanlarında ben ona moral bulsun diye çalışmaya başladım tayinim çıktı deyince çoook mutlu olmuştu.o çok isterdi çalışmama.ya çok da haklıymış.elimde bi imkanım var.ama ben onu değerlendiremiyorum.üstelik kuaran öğreticiliğinde başörtü problemide yok.şimdi diyorumki annem rahmetli görmedi çalıştığımı babam bari görsün.emekleri boşa gitmesin.
işte buyüzden çoook çalışmam lazım.
tuz ve tansiyon konusuna gelince haklısın.ben geçenlerde tuzu kesmiştim.bikaç haftadr dikkat etmiyorum.ama rtık daha dikkatli olcam.sanada çoook geçmiş olsun güzelim.

canım sürekli ders çaloşıcak değilsin ya buraya uğrayınca kafan dağılır
inşallah istediklerini yaparsın
kuran öğreticisi olucaksın demek çok güzel hayırlı olsun Şeniz

allah razı olsun.tabiki buraya hergün giriyorum.zaten giremediğim zaman motivasyonum çook düşüyo.sizleri çook seviyorum benyaa.keşke komşu felan olsaydık.

allah razı olsun.tabiki buraya hergün giriyorum.zaten giremediğim zaman motivasyonum çook düşüyo.sizleri çook seviyorum benyaa.keşke komşu felan olsaydık.

sırnaşık şeysırnaşık şey komşu olsak süper olurdu:lepi:aç kalırdık yanlız birbirimize hiç bir şey yedirmezdiksırnaşık şey

işte bende oyüzden komşu olsaydık dedim.tabi daha bi çok sebep var.bu sadece birinci ve enönemli sebeplerden biri.
neyse arkadaşlar ben yatcam artık.hepinize hayırlı geceler.

kızlar 2. olmuşuz hepinizi tebrik ederim nuray cım seni özellikle öpüyorm
bu arada benim yine misafirim vardı
ama çok bişey yemedim yarım fırında patates 4 kaşık mercimek çorbası yogurtlu brokoli 1 elma 3 dilim portakal 2 avuçta beyaz leblebi yedim
he bu yediklerim sabah saat 10 dan bu saate kadar ara ara yediklerim birden degil yani hee 1 bardakta sakarinli çay içtim
neyse yatmaya gidiyorum
öfff 3-4 gündür yürüyemedimde yaa

tubacım teşşekür ederim canım darısı bzizm takımdaki tüm arkadaşların başına
misafir gelince diyet falan kalmıyodu bende önceden ama kendime kural koydum ve dışına çıkmadım bir haftadır tabak olarak evdeki en küçük kaseleri kullanıyorum evde her pişenide yiyorum sende ölçülerini küçültebilirsin herkez koca tabaklarda aşure yerken ben en küçük kasede yedim ve çok şey farketti :lepi:
takım olarakta 1. liği kıl payı kaybetmişiz

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

hayırlı sabhlar arkedeşlerr.ben sulkarıumı içtim.pişmesi için lahanamı ocağa attım.ben öyle katıp karıştırmadım.soğan 1 domates acı yeşil biber ve biber salçası koydum.yarımda et bulyon.yağ tuz koymıycam.pişince yiycem artıkın.haydin ben sayfayı aşağı alıyom.yatakları evi bi toplıyom loooooo.

tugba bene birazdan koyucam atese sabah normal 1 tabak çorba içtim ekmek fln yemedim 1 bardakta sekersiz cay şimdi finallere calışmam gerek nesli asagıda görüyorum seni nasılsın?bu hafta 2.olmuşuz haftaya yine ilk üçteyiz inş bu arada su komsu olmak fikri süper olurdu

ayy gunaydin kizlarrr
anam cocuklardan birturlu ne okumak nede yazmak nasip oldu sinir ettiler tam oturdum basladilar yaramazligaa
kizlar bende lahana corbasi yaptim ya bilmiyom soyleki dun lahana sardim hadi dis yapraklarindanda corba yapim dedim icmedim bakalim bugun icecem isitiyorum simdi aksam sunnete gidecem yine siyahlari burundum su kilolarimi verdigim gibi kendme turuncu mavi yesil kiyafetler alacam biktim siyahtan
sumilat canim iyiiym bu arada sen nasilsin dersler nasil gidiyo soyle bakimm

hii gercek ha komsu olsak ne guzel olurdu gercekten her ogun gelir tabaklariniza bakardim
ne yiyonuz diyee hahahaha
bende artik siz geldiginizde az yiyomus gibi yapar sonrada tencereden yudumlardim nasil ama zaten bu yuzden boyle gr gr veriyom yaa

tebrikler nukeray iki haftadır birinci olmanın sırrını en kısa sürede açıklamanı bekliyoruz sevgilerle

KARDEŞ TAKIM,2.LİĞİNİZİ VE NUKERAY ARKADAŞIMIZI KUTLUYORUMa.s.a.s.3. TAKIMDAN SEVGİLERa.s.

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLARa.s.a.s.

ÖZELLİKLE SENİ NUKERAYa.s.a.s.:hooray:

GEÇEN HAFTADA ANLATMADIN BAŞARININ SIRRINI :uhm:

hepiniizi kutluyorum arkadaşlar. 13.takımdan sevgiler hepinizee... Bravooo....

kızlar hepinizi tebrik ederim

tebrikleriniz icin cook tesekkur ederiz arkadaslarr............a.s.
hepiniz sagolun var olunn ........

Gunaydın 14.takımın guzel hatunları

oooo gene herkes lahana corbası yapmıs, bendemı yapsam ne
bugun alısverıse cıkcaz lahana alıyım ozaman

bu haftada bızım takımı 1. goruyorum cunkı kılpayı kacırdık ve 2. olduk

sanada gunaydin canim ya gercekten cok kil payi olmus ahh ah su misafirler gelmese bu hafta benden daha cok gidecekti ozur dilerim kizlarr gercekten ama farkindaysanizz bizim takim olarak verilen kilo daha fazla biz 6.7 kilo verirken onlar 6.2 kilo vermisler ama onlarin toplan kilolari daha az oldugu icin one gecmisler yani aslinda biz birinciyiz caktirmayin hahahahahha

ben 1.tabak lahanamı yedim bilee.ya günde kaçkere yiycerz bunu.her acuktığımızdamı yani 3 kez felan yoksa daha fazlamı yiycez .haydin söylen bakalım lahanada ihtisas yapmış bacılar.

:) ne kadar çok yersen o kadar iyi canım ufak kasede karnın acıktıkça iç bence bide pişmiş 100gr lahananın kalorisi sadece 4 kaloriymiş ondan o kadar verdiriyo bu çorba sanırım ben daha yapmadım ama akşam yrmegim o olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…