• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak bu listeleri oyle birakmak yok hepsini yaz bir kenara sonunda analizini yap oldumu canim
hepsini bir mesajda toplarsin

dikkatttt Duyuruuuuu.....
BugÜn yarın sabaha kadar.bır hafta boyunce ne yedınız ,ne ıÇtınız de kılo veremedınız bunları herkes yazsın.yapılan egzersızlerde dahıl tabıı. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bıldırmeyen.,davul gıbı ŞıŞıp 15 kılo alsın ınŞallah.hadı bakalım sıkıysa yazmayın.

Son düzenleme:
Her syafaya kopyalayayımkı.aaaaa gÖrmedım geÇmıı okuyamamıŞtım lafı olmasın.dımı ama.kız neslıhan ne dıyeyım sana bılmemkı. Kelımeler yetrsz kalıyo.

bu hafta basindan itibaren cok kotu sekilde yemeklere saldirdim aslinda regl oldum bu sebep degil bence cunku reglken daha cok motabolizman calisiyo ama ben maalesef her zaman oldugu gibi yemeklere saldirdim c.tesi pazar cok iyiydi nerdeyse kacamaksiz yaptimm pazarteside ayni ama sonrasi felaket bir husrandi benim icin
helede carsamba gunu pizzalar mi deseniz cikolatalarmi deseniz sonundada izgara benim o uc gunumu mahvetti anliyacaginiz yine kendimi tutamadim arkadaslar uzgunum bu hafta hicbirimiz iyi degildik hii birde ben gercekten cok fena kotuyum ya piskolojik olarakta kotu geciriyorum gunleri buda benim diyeten cikmama sebeplerden birtanesii
tekrar cok uzgunum insallah bu hafta kizlar su 6 li rakamlari gorecegim

bak bu listeleri oyle birakmak yok hepsini yaz bir kenara sonunda analizini yap oldumu canim
hepsini bir mesajda toplarsin

yürü yürü taktik verip emirler yağdırıp durmada .yaz .yazan çıksın.ben sayfaları aklımda tutarım.ordan okursunuz.ne yazacam beee.2 çocuk bi k.pederle ğraşmayı çok görüyon.ben napayım allah allaaaaaaah.yürü git yaz. haa bide sadece veremeyenlermi yazacak.ee bikaç kişiyiz zaten.

yürü yürü taktik verip emirler yağdırıp durmada .yaz .yazan çıksın.ben sayfaları aklımda tutarım.ordan okursunuz.ne yazacam beee.2 çocuk bi k.pederle ğraşmayı çok görüyon.ben napayım allah allaaaaaaah.yürü git yaz. haa bide sadece veremeyenlermi yazacak.ee bikaç kişiyiz zaten.

nasil ya nasil bir kac kisiyiz sagolsun sadece hatice evrdi bu hafta baksan hepimiz sifiri cektik ayrica kilo bile alindi yani kisacasi dokulduk bu hafta haftaya nasil olacak toparlanacaz onun yollarini bulmaya bakalim canim benim
hi bu arada canim senin neyin var anlamadim daha ne olsun iki cocuk bir kayinbaba bir gorumce birde es var bende hepsinde birbirinden merdanae sende ne var

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
nasil ya nasil bir kac kisiyiz sagolsun sadece hatice evrdi bu hafta baksan hepimiz sifiri cektik ayrica kilo bile alindi yani kisacasi dokulduk bu hafta haftaya nasil olacak toparlanacaz onun yollarini bulmaya bakalim canim benim
hi bu arada canim senin neyin var anlamadim daha ne olsun iki cocuk bir kayinbaba bir gorumce birde es var bende hepsinde birbirinden merdanae sende ne var

:roflol::roflol::roflol:

ben çıkıyorum.komşuya çaya gitcem.ıslak kek yaptılar beni çağırıyolar.vallaha eğer güzel olduysa yiycem.başlayabilsem tekarar başlıycam.ama kendime gelemedim daha.sayfam aşağıda açık olcak.kimse yemeee demeden ben bi çıkayım.şakkıdıcokacimcoook

ben çıkıyorum.komşuya çaya gitcem.ıslak kek yaptılar beni çağırıyolar.vallaha eğer güzel olduysa yiycem.başlayabilsem tekarar başlıycam.ama kendime gelemedim daha.sayfam aşağıda açık olcak.kimse yemeee demeden ben bi çıkayım.şakkıdıcokacimcoook

YEMEEEEEEE:oklava:

hadi git ye ozaman kızzz
iyiki gecen haftasonu kilo aldım hee hemen bana yuklucen islerisengözlerimebaksanab
kızım sen git baska avareler bulll:roflol:

duyuruya geline
ben bu hafta yememe dıkkat ettım ve haftasonu aldıgım 1 kıloyu verdımnaniknanik
ve dıkkat etmeye devam edicem haftayada 1 kilo gitcek 67 olceeemmlülülülülülü
bugun sabah 2 kepek ekmeklı klasık kahvaltı yaptım
arada: elma
oglen: yogurt corbası
aksamda sadec yogurt corbası ve salata yemeyı dusunuyorumşakkıdı
siz ne yedinizz bakiiimsengözlerimebaksanab

hadi git ye ozaman kızzz
iyiki gecen haftasonu kilo aldım hee hemen bana yuklucen islerisengözlerimebaksanab
kızım sen git baska avareler bulll:roflol:

hıh aferım kız savun kendını oldu hep senle ben yapak ıslerı bunlarda dolansınlar verdı oyle bedava ıs bosver kzı elleme yapsın
aslında bu hafta rose yıktım ama haftaya boyle ıslerı kılo alanlara vede hıc veremeyenlere yıkacam bakalım nasıl olacak

slm kıslar ben geldim oglumu bekliyom hemen cıkacam.. bugün yokum.. arkadaşa gidiyorum.. inşallah bozmam ama bozmak niyetinde degilim diyetimi.. eger erken gelirsem acarım bilgisyarı Şenizmutlaka

Ahanda benim rakibemde gelmis hosgelmis
ay ne haber 76 kiloda olan arkadasim
neyse bende bu hafta veremedim hala 70.5 um ama haftaya bende artik birseyler yapmayi dusunuyorum duyurulurr
aaa simdi fark ettim siyahcim aramizda ne kadar buyuk bir fark var yaa tuh uzuldum senin adinaaa

Kızlar sağolun iyi dilekleriniz için mezun oldum ama diyete ve kilomu korumaya devam edicem sizi de takip edicem sürekli.Sizleri seviyorum
canım bizde seni seviyoruz
isinden fırsat buldukca gel herzaman bekleriz
paylasımda bulunki kilo alma
YEMEEEEEEE:oklava:

ona oklava yetmez kızz
al boyle olur:mymeka:
:roflol:lülülülülülü:roflol:

siyah canim bu hafta arkadasim mezun oldu istersen takima gelebilirsin
bu arada sen coook eski uye oldugun icin biraz ilk hafta basimiz agriyacak ama olsun insallah acisini cikartiriz sseninle beraber
soyleki mezun olduugun kilon hesaba aliniyo yani misal veriyorum sen 55 le mezun oldun diyelim simdiki kilon 76 ya
sonuc su sekilde olacak
siyah_24 (55.0/76.0/-21/-38.1)olacak
takimdaki arkadaslarimada sormak isterim tabiki bu durumu kabul ederlermi etmezlermi bir hafta sadece sonuncu olacagiz senin icin okadar
14.takimdaki arkadaslarim siyahin takima girmesini isteyenler parmak kaldirsin bu sartlarlaaa

hıh aferım kız savun kendını oldu hep senle ben yapak ıslerı bunlarda dolansınlar verdı oyle bedava ıs bosver kzı elleme yapsın
aslında bu hafta rose yıktım ama haftaya boyle ıslerı kılo alanlara vede hıc veremeyenlere yıkacam bakalım nasıl olacak
cok iyi fikir
bundan sonra kilo alanlar yada veremeyenlere cezaa verelımyerimseniben
siyah canim bu hafta arkadasim mezun oldu istersen takima gelebilirsin
bu arada sen coook eski uye oldugun icin biraz ilk hafta basimiz agriyacak ama olsun insallah acisini cikartiriz sseninle beraber
soyleki mezun olduugun kilon hesaba aliniyo yani misal veriyorum sen 55 le mezun oldun diyelim simdiki kilon 76 ya
sonuc su sekilde olacak
siyah_24 (55.0/76.0/-21/-38.1)olacak
takimdaki arkadaslarimada sormak isterim tabiki bu durumu kabul ederlermi etmezlermi bir hafta sadece sonuncu olacagiz senin icin okadar
14.takimdaki arkadaslarim siyahin takima girmesini isteyenler parmak kaldirsin bu sartlarlaaa

Sıyah icin fedaa olsun :lepi:
neyapalım bır hafta sonuncu oluruz
ama ondan sonrakı haftaya sıyah bizim takımı birinci yapmak sartıyla olur::jeyyar:

Back