- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.181
rose hosgeldın kızzz
haydi soyle kac kilosunyerimseniben
hayyyydiii soyleeeeee:roflol:
kız delüü karıı.ne gülüyon twepine tepinee.sen kendine bak.hiç olmazsa ben bi hafta vermezsem öteki hafta mutlaka veriyom.üstelik sporsuz.sana ne diyelim.kaplumbağa 2 uygunmu.:roflol::roflol:lülülülülülü
günaydın hanımlarr ben de şimdi tartıldım gelim yazim hemen dedim..geçen cuma 74tüm bugün 72.300 çıktım 1kilo 700gr gitmiş çok mutluyum destekleriniz için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
tebrıkler canıma.s.
iyi bir baslangıc
kızlar ben sımdılık cıkıyorum cocuklarla ılgıleneyım
sonra gelırımyerimseniben
hayırlı cumalaaaaarrrr.benim bu hafta kilom aynı.
oyy maşallah siyaaaah.süpppersin.aferim kız.devam et.ama salıgün spor yürüyüşe başlıyorum.aaaaaaayyyyyyyyy yeter artık bıktım 8i yazmaktan.ne bu canım.siyahh çabuk bana metabolizma hızlandırıcı bişey söyle.ben ancak aç kalırsam kilo verebiliyorum çünkü.iyce stres oldum beee.
sen bana şimdi msj at gün içinde naptıgını yeme şeklini ye yedigini saatlerisi.. ve daha önce kilo vererirken yaptıklarını sana bi ryol çizelim
işte tam aradıgım olay bana da bır yol cızersen cok sevınrım...zıra bırısı bana dıyecekkı bunları yıyeceksın ben ancak öyle verırım...bu arada veren arkadasları cok tebrık ederım benım moralım bozuk işe bıle baslayamdım sınırımden...
sen bana şimdi msj at gün içinde naptıgını yeme şeklini ye yedigini saatlerisi.. ve daha önce kilo vererirken yaptıklarını sana bi ryol çizelim
günaydın hanımlarr ben de şimdi tartıldım gelim yazim hemen dedim..geçen cuma 74tüm bugün 72.300 çıktım 1kilo 700gr gitmiş çok mutluyum destekleriniz için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canımŞenizgünaydın hanımlarr ben de şimdi tartıldım gelim yazim hemen dedim..geçen cuma 74tüm bugün 72.300 çıktım 1kilo 700gr gitmiş çok mutluyum destekleriniz için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
canım ben şuan pek düzenli gidemiyorum.ama sabah 1 dilim kepek ekmeği az peynir salatalık domates bol marul.ardaa bazen kayısı yiyorum.bazen elma.kahvaltıyı geç aptığım için ikindi salata yoğurt tarzı bişeyler yiyorum.akşam eşim geç geliyo.saat 9da sofraya oturuyoruz.eğer sebze varsa onu yerim.senelerdir pirinç pilavı makarna paates kızartması ,yarım patatesden faslasını yemem.bulgur pilavı yemem.yersem 1-2yemek kaşığı okadar.ama ters giden bişeyler var.ben onuda su içmememmde buluyorum.1 haftadır doğru dürüst su içemedim çünkü.bide arada çikolata yedim malesef.ama olsun önümüzdeki haftadan itibaren daha dikkatli olcam.
he de bakem şimcik nolcek
tebrik ederim canımŞeniz
kahvaltı 9 damı 9 kadar metobolizman calışmıyo senin..:mymeka:akşam konuşalım senle
abbooowwww sen şimdi hepten kızcan ama 9 da olan akşam yemeği.yani 21 den önce malesef sofraya oturamıyoruz.ama babam gidince ben saat 18de sonlandırcam yemeği.kahvaltı 11-12 gibi.ayyyyy vurma vurmaaaaaa.:mymeka:ne vuruyon beeeeaaahhh.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?