- Konu Sahibi Pinarbartu
- #3.961
herif geç geliyo mecburen onu bekliyomki yemek yiyim anca 7 yerimmm şu yemekleri koyum ocaga sobayı yakım 5 dakkaya geliyom elim hızlıdır benim.. sizin gibi tenbel degilimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuma bak bi hele dün öle demiyodun ama degilmii.. verimde o kadar kilo gene alırım diyordun ne tez unutunnnnnnnnnnnn:mymeka::mymeka:
ben bir çişe gidim hele yemek yapmam lkazım eve et kavuracam oglum istedi yanına patates salata banada brokoli haşlayacam yogutlu huplatımm... geliyom hemen
kız ben ne zaman dedim gene alırım diyeee.sadece pazardan beri benim kaçamk günüm.yani kaçamk da değil.canımın istediğini yiyorum bu bi kaç gün .çünkü geçen hafta aç sadece pancar suyula gezdim 1 hafta.öyle vurulmaz böyle vurulur:mymeka:Çok üzgünüm çoook.git işe de aklın başına gelsin hem.
geldim bilem eti koydum brokoli haşlanıyo yanına bir corba yapım hazır olur artık herif gelince yaparım.. sobamıda yaktım.. yav bu brokolinin kökleride baya lezzetliymiş ha..
sen lavmanmı yaptın arkadaşımda yaptı ama hiç bişey cıkmamış bazıları diyo böcek solcan felan cıktı diyodu
bende tugba gecmisi okumadan yazmam nadirdir okumadan yazmam ama mutlaka okurum yazan arkadaslara saygi bu tabihaaa bide şuvar. ben önce geçmiş en öncesinden başlayarak okuyup son sayfaya gelirim.ona göre cevap yazıyorum.geçmiş okumadan bişey yazmam hiç.bilmem anlatabildimmi.
kiz burasi rejim sayfasiklava: ne baligi diyorsun bi canim cekti anlatamammm afiyet olsun sekerbende az ders çalışayım.pc aşağıda heee.açık yani .buralarda da niye ses vermiyo demeyin.by felan da demiyom gelcem çünkü.
akşamı iple çekiyom balık pişircem.ve yiyceeeeeeeeeeemmmmmmmm.cokacimcoook
evet azdi ustunde peynir vardi cok az baskada bisey yemedimslm kıslar.. yatacaktım ama dedim bir ugrayayım söz verdim.. anlaşılan kimse cşikler ugramamışş
makarna yiyen bayannnnnnn:roflol: sakın daha bişey yeme barii. hem yanında bişey yemedinse azdıysa sadeydiyse o kadar sorun yapmaz.. yarın azcık dikkat et telafi olur..