- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.901
ya hic sorma guzelim ezli rakiplerim cok benim ama bu siyah benim tam anlamiyla morel depomoo coşmuş buralar
neslihanın rakipleri ne cokmus yahu -tatlicadiarzu- benim bu kadar rakibim olsa hırsımdan incecik olmuştum valla -tatlicadiarzu-
haklısınız eskisi kadar paylaşım olmuyo ama bence bu kural olmadıgı icin degil motivasyon kayboldu sanırım. ben de eskisi kadar katılamıyo olabilirim sınav yaklastı cok stresliyim calısıyorum falan ama elimden geldigince yazmaya calısıyorum yine de oldugu kadar.
canim kural koymak sart ama ben koymiyacagim bu sefer gercekten bende yorumdum artik arkanizdan kosturup duruyorum diger takimlara bakin sadece kaptanlar degil herkez takimi icin ugrasiyoKızlar dun gece ıyı kaynatmıssınız burada oku oku yenı bıtırdım valla-tatlicadiarzu-
Sıyah arkadasımız katılmıs aramıza hosgeldın canım herzaman beklerız senıkaydirigubbakcemile5
Serınce arkadasımızda ızın ıstemıs anlasılan oda yok bır kac hafta
haysem, nukeray ve prosarıas bu 4 arkadas yok gıbı-tatlicadiarzu-
Neslıhan canım evet sen kuralları tekrar koy bence takımımız canlansın:lepi:
kiz senden korkuyom ben zamaninda z mi yaristik seninle canim haklisin daha 70 in altina dusemedim ama sen geldin ya duserim artikinneslicim gelmiş hoş gelmiş.. ezeli rakibin ya.. ama bakma eskisi gibi degilim.. bir başlasam olacak ama.. baslayamadım. dün başladım caydım akşama bugün iiyyim ama...
arkadaşlar az evvel yemege gittim igrençti menude kadın budu köfte sadece yagdı.. sebze corbası igreniyorum.. birde fasulye plakisi vardı.. köfteyi yiyim dedim yok cok yaglı valla bıraktım geldim valla.. şimdi simit ayran ısmarlayacagım kendime acım saba6 60 gr saf kepek peynir.. 2 nescafe ama kreması yok bir tane ısırgan otu cayı bir tanede tek ama diyet kraker yedim adet dikkatinizi cekerim.. şimdi simşt ayran ısmarlıyıp yiyecegim
rosecim tatsızlık olmasın bırak arkadaşlar güzelce mezun olsunlar ben gene gelirim senin için.. begum bizim begümse eleşme kıza motivasyonu gitmesinn... kıs nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiseni kızdıracagım günler gelecek umarımm.. gerci kısdırmayada gerek yok.. nen ben mezun oldum kilo aldım geldim sen hala 70 in altına düşemedin.. kaldır artık şu poponu bak gelip sana kavuşacam hatta gececem bileeeeklava: klava:
unutmadan sabah işe gelince yolumu uzattım 30 dakka yürüdüm akşamada bir saat yürümeyi planlıyorum bakalım becerebilirsem.. bu arada kilomu tartıldım sabah malesef 77 degilim 77.800 çıktım iimi tuuuuuuuuuu bana :mymeka::mymeka:
canim mutos surekkli kkda am eskisi gibi samimi degiliz ne bilim arada konusuyoruz okdar o hamilelerin formunda vakit geciriyo jnaz var diyet gruplarinda onunlada iste arada gorusuyoruz okadarnesli mutahharayı çok özledim haberin varmı senağlamasenağlama
tugbacim canim benim seni anliyorum ama fazla tepki gosteriyorsun bence sonuna kadar haklisin kesinlikle ona diyecegim yok ama elimizden birsey gelmiyo bak bende fazla giremiyorum gerci hergun gelip sizlerin yazilarina cevap veriyorum en azindan sadece yediklerimi yazip cikmiyorumcanım benim tek yazan benim demedim zaten.genel olarak söylüyorum.insan istediği zamna buraya yazmak için engel tanımıyo yani onu demek istedim.
tekrara söylüyorum benim o arkadşlara lafım yok.ama hedeflerine ulaştılar yine yazsınlar katılımda bulunsunlar herzamn başımızn üstünde yerleri var ama yeni birilerinide lalaım canlanısn buyrası.buhafta 4-5 kişi yine kilo bildirimi yapamıycak.tamam ozman bende izin istiyorum ders çalışmam gerekiyo.ezberlemem gereken bir sürü sure ve çalışmama gereken 1500 sayfa ilmihal var.oldumu.haydiyin bay bayyyyyy.
canim benim uzulecek birsey yok bak sen yenisin burda ama artik sende takimin bir parcasisin seninde birseyler yapman gerekiyo kimse olmasada gecmisi okuyup cevap yazmakla basla bence cunku hic alinti yapmiyorsun boyle yaparak hem sen bizimle kaynasirsin hemde biz seninle bu takimi canlandirmak hepimizin elindeslm arkadaslar öglen dısardayım yenı geldım yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum ....lutfen kımse yılmasın herkes bırbırıne destek olsun...ve basaralım dıyorum...
canim bak yine yazmissin ne yedigini ictigini cikmak istemissin gecmsisi okuyormusun gercekten cok merak ettim suanada deneme suresindesin ooylam yapilacak senin icin ama cok az katilimda bulunuyorsun canim nasil olacak bilmiyorum ama biraz daha paylasimda bulunman gerek zaten paylasim problemimiz varÖĞLEN YEMEĞİNDE yayla çorbası ve 1 dilim kepek ekmek yedim.bundan öncesindede havuç yedim.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarın yazarım.çıkmam lazım şimdi öpüldünüz
canim kural koymak sart ama ben koymiyacagim bu sefer gercekten bende yorumdum artik arkanizdan kosturup duruyorum diger takimlara bakin sadece kaptanlar degil herkez takimi icin ugrasiyo
beim halimi gorseniz siz sasarsiniz nasil oturup yaziyo diye hem valla hem billa sadece pcnin basina gectigim muddet boyunca oturuyorum diger zamanlar hep ayaktayim
normalde yine oturamam ama cabaliyip oturuyorum gercekten oyuzden sizinde artik birseyler yapmaniz gerekiyo sozum sadece sana degil herkeze
14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............
Neslıhan ozaman o eskı kurallar tekrar gecerlı olsun!!
Neslıhan ozaman o eskı kurallar tekrar gecerlı olsun!!
bu kurallar aynen gecerlı olsun:enbuyukkk:
yok be guzelim bence olmasin tukurdugumuzu yalamak oltan baska birsye olmaz bence
herkez kendini bilse iyi olur ben okadar diyorum canim
canım herkes kendını bılse ıyı olur ama olmuyor iste
anlamıyorlarsa bu kurallar sart
hii buarada serinceyede gelince ben anlamadim neden izin aldigini aramizda konusupta ayrilsaydi daha iyi olacakti ama bir mesaj birakip cikmis valla hayrett gercekten
kız seni yolarım he daha ne yazıyım sen sanki çok giriyosun kk ya:enbuyukkk:
bu arada izin mizin istemiyorum burdayım gitmiyorum da şakkıdı
madem bu 14.takımın kurulmasında büyük rol oynuyorum takımı terk etmek yok benden kızlar mezunda olmıcam kazık dikcem buraya :sm_cool:
kız neslihan koy kuralları yapamayan direk atılsın
bu arada birileri giricekmiş ben bu ara pek giremediğimden dolayı tam bilmiyorum ama benden okey senin şu yazını gördüm ya ulan tek rakibimsin hadi bakalım gün ola hayrola :mymeka: naniknaniklaelaelaelaelaenaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?