• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam benmi girmiyom takima kiz beni dellendirmeyin su bir ay sadece az girdim oda maasallah sizden daha fazla yazim vardir emin olabilirsin kayitlara bak istersen cok nadur girmedigim gun oldu ben en azindan gelip bir iki yazip cikmiyom sen gecmisi okuyonmu hadi soyle bakim hic alinti yapmiyon sadece giriyon sunu yedim diyip cikiyon kizim hadi gel hadu ol bakim rakipmis ben rakip tanimam kizim sen once gel burayada sonra rakibim de hee ne olduda vazgectin izin almaktanne degisti yani vay be iyikide yazmisim son anda yirttik pacayi hahahhahalülülülülülü

ulan valla şimdi namaz kıldım oturdum buraya tam giriyimde yazıyım izin için vazgeçtim dicektim ki bi üstte senin yazını gördüm
inanın gercekten aklım burda oluyo ama bi türlü oturamıyorum pc başına yoksa bütün işlerim kalıyo bide haftanın 3-4 günü kayınvaldem bende kalıyo onu yanlız bırakamıyorum
neyse elişmden geldiğince giricem kızlar zaten buraya girmediğim zaman ipin ucu kaçıyo
şimdi kızımı yedirmem gerek yeni kalktı yarında apartmandaki komşularım gelicek hoşgeldine daha kimseyle tanışmadım evi temizliyim bu günden yapıyım pasta böreğimi çünkü ben öle 8-9 gibi erken kalkamam bünyem kabul etmez
sonra ugrıcam gene söz şişko nesli öööölülülülülülünaniknanik

rose altda gorunuyorsun nıye sesın cıkmıyor kızzzsengözlerimebaksanab
gectımı sinirin:roflol:

kiz hakkatten gercekten yazmayi dusunmuyo sanirim by dedi gitti oda amanin kustu bize isste hihh kusturdunuz kizi
rose canim kusum neden ses vermiyon yoksa cok mu yedinn delikafadulden

ulan valla şimdi namaz kıldım oturdum buraya tam giriyimde yazıyım izin için vazgeçtim dicektim ki bi üstte senin yazını gördüm
inanın gercekten aklım burda oluyo ama bi türlü oturamıyorum pc başına yoksa bütün işlerim kalıyo bide haftanın 3-4 günü kayınvaldem bende kalıyo onu yanlız bırakamıyorum
neyse elişmden geldiğince giricem kızlar zaten buraya girmediğim zaman ipin ucu kaçıyo
şimdi kızımı yedirmem gerek yeni kalktı yarında apartmandaki komşularım gelicek hoşgeldine daha kimseyle tanışmadım evi temizliyim bu günden yapıyım pasta böreğimi çünkü ben öle 8-9 gibi erken kalkamam bünyem kabul etmez
sonra ugrıcam gene söz şişko nesli öööölülülülülülünaniknanik

valla ne diyimki dort gozle bekliyoz gelmeni gorecez bakalim su guleysa icinde yazarsan sevinirim gerci sen gecmisi okumamisindir simdi gelde once onlari oku bence sen ihhhhhihih
hem sisko sensin canim git yuru borek corek yap onlarida otur yee tamammi canim hadi optum

sibelcim sagol geldim ama fazla kalamıyorum ama ugrıcam genede
bide ben akşam 10-11 arası musait oluyorum genelde eşim işe gidiyo 1 saatliğine o zamanda burda olmaya çalışıcam kızlar
hee adaşım yazıları okumadım ama kızgınmışsın sanırım bu arada nesrin hatice nuray neler yapıyo katılımları nasıl onalrın bayanlar
rose aşagıda gözüküyo ama pc başında değil sanırım msn de boşta gözüküyo çünkü

bu arada evimi sildimde geldim kisacik aarada yani olunca oluyo benim buraya gelkmedigim zamanlarda muhakkak biri oluyo evde oyuzden gelmiyom canim
ben evde tek basima olsam burdan cikmam ama sagolsunlar beni evlendigimden beri yanliz birakmayan bir ailem varr-tatlicadiarzu-:kızgın:

valla ne diyimki dort gozle bekliyoz gelmeni gorecez bakalim su guleysa icinde yazarsan sevinirim gerci sen gecmisi okumamisindir simdi gelde once onlari oku bence sen ihhhhhihih
hem sisko sensin canim git yuru borek corek yap onlarida otur yee tamammi canim hadi optum

yemem yavrum merak etme ama sana kargoyla yollaya bilirim kurabiyede yapıcam tavuk gögsüde
yirsin olurmu hattun kızım:icecream:

ay bu arada siyah 14 girsin bence bu hafta kızlar
diğer kişi için yazıp çıkıyo dediniz ya olmadı 1 hafta daha deneyelim
kız siyah14 sen kanka olsana şu nesliye ününü gösterelim

ay bu arada önce hoş geldim benim adım tugba 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım 5,5 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ya neslihan laf lafı acıyo ya begüm ne oldu girmiyoda heralde halbuki ne güzel ve düzenli paylaşımda bulunuyodu gaz veriyodu o bana
babası rahatsız demiştin daha hala ses yok sanırım

ay bu arada siyah 14 girsin bence bu hafta kızlar
diğer kişi için yazıp çıkıyo dediniz ya olmadı 1 hafta daha deneyelim
kız siyah14 sen kanka olsana şu nesliye ününü gösterelim

ay bu arada önce hoş geldim benim adım tugba 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım 5,5 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ya neslihan laf lafı acıyo ya begüm ne oldu girmiyoda heralde halbuki ne güzel ve düzenli paylaşımda bulunuyodu gaz veriyodu o bana
babası rahatsız demiştin daha hala ses yok sanırım

hahahaha bosuna zahmet edipte gonderme kziim ben allmayim canim diyetteyimm
bu arada anamm cok sinirsiniz haa yani benimke ugrasinda nasil ugrasirsaniz ugrasin yanina adam almana gerek yok kizim sen zaten sinirsin :roflol:

anam ne guzel herkez burda roseeeeee gel kiz buraya bak hepimiz burdayiz canim senin icin ssen bize kusme yeterki
bu arada yelek yapmadim benim yerime biri gelsinde yapsin saat 4 te oglani okula goturecem arkamda camasirlar yiginla durulmesi gerekiyo ve ben sizinle lak lak yapiyom kizim yatiyo yanimda simdi uyanir vede ben isleri bitimeden ayyyyyyyyyy imdatttttt

Neslihan bence de eski kurallar geri gelsin..
bu sekilde kural yokken daha cok salıyoruz gelsin gelsin..

tamma canim dedigim gibi cogunluk ne derse ona uyulur bakacaz bakalim siz istedinin kurallarin gitmesini ben bilmem
bu arada yemek yapiyorum bir yandanda yanarsa sorumlusu sizsinizz

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk once sari kart gosterilecek dah da gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ikincisindede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

kurallar bunlar canım..

yav ne yiyonuz birbirinizi... şu kurallar güzel valla bence yeniden yapın ve kimsenin gözünün yaşına bakmayın ..
su içiyom şimdi ben sabahdan beri bir yudum içmedim yarım litre yavaş yavaş tüketmeye calışıyorum..
eski gurup arkadaşlarımda gayemi buldum onla gevezelik ediyom.. hala bugğn diyetteyim eger akşama bozmassam .. kim var kim yok bakım...
neslicim sen yandın zatenn gelipo kavuşacam allahın izniylede gececem seni sen durrrrrrrrrrr

Back