- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.921
anam benmi girmiyom takima kiz beni dellendirmeyin su bir ay sadece az girdim oda maasallah sizden daha fazla yazim vardir emin olabilirsin kayitlara bak istersen cok nadur girmedigim gun oldu ben en azindan gelip bir iki yazip cikmiyom sen gecmisi okuyonmu hadi soyle bakim hic alinti yapmiyon sadece giriyon sunu yedim diyip cikiyon kizim hadi gel hadu ol bakim rakipmis ben rakip tanimam kizim sen once gel burayada sonra rakibim de hee ne olduda vazgectin izin almaktanne degisti yani vay be iyikide yazmisim son anda yirttik pacayi hahahhahalülülülülülü
rose altda gorunuyorsun nıye sesın cıkmıyor kızzzsengözlerimebaksanab
gectımı sinirin:roflol:
ulan valla şimdi namaz kıldım oturdum buraya tam giriyimde yazıyım izin için vazgeçtim dicektim ki bi üstte senin yazını gördüm
inanın gercekten aklım burda oluyo ama bi türlü oturamıyorum pc başına yoksa bütün işlerim kalıyo bide haftanın 3-4 günü kayınvaldem bende kalıyo onu yanlız bırakamıyorum
neyse elişmden geldiğince giricem kızlar zaten buraya girmediğim zaman ipin ucu kaçıyo
şimdi kızımı yedirmem gerek yeni kalktı yarında apartmandaki komşularım gelicek hoşgeldine daha kimseyle tanışmadım evi temizliyim bu günden yapıyım pasta böreğimi çünkü ben öle 8-9 gibi erken kalkamam bünyem kabul etmez
sonra ugrıcam gene söz şişko nesli öööölülülülülülünaniknanik
kiz hakkatten gercekten yazmayi dusunmuyo sanirim by dedi gitti oda amanin kustu bize isste hihh kusturdunuz kizi
rose canim kusum neden ses vermiyon yoksa cok mu yedinn delikafadulden
valla ne diyimki dort gozle bekliyoz gelmeni gorecez bakalim su guleysa icinde yazarsan sevinirim gerci sen gecmisi okumamisindir simdi gelde once onlari oku bence sen ihhhhhihih
hem sisko sensin canim git yuru borek corek yap onlarida otur yee tamammi canim hadi optum
ay bu arada siyah 14 girsin bence bu hafta kızlar
diğer kişi için yazıp çıkıyo dediniz ya olmadı 1 hafta daha deneyelim
kız siyah14 sen kanka olsana şu nesliye ününü gösterelim
ay bu arada önce hoş geldim benim adım tugba 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım 5,5 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ya neslihan laf lafı acıyo ya begüm ne oldu girmiyoda heralde halbuki ne güzel ve düzenli paylaşımda bulunuyodu gaz veriyodu o bana
babası rahatsız demiştin daha hala ses yok sanırım
Neslihan bence de eski kurallar geri gelsin..
bu sekilde kural yokken daha cok salıyoruz gelsin gelsin..
ya bu kurallar ne yaa allahaskına bırı bana anlatsın....aaaaaaaaaaaaa................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?