• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar.dün akşam 1 kase cacık 2 kaşık pilav yedim
bugün sabah:1 dilim kepek ekmek ve klasik kahvaltı yaptım.
neslihancım evde pc var ama ben akşamları fazla takılamıyrm genelde ya evde olmuyrrz ya da misafirimiz oluyor anlayacağın akşamları müsait olamıyrm.işteyken mümkün oldugunca paylaşımda bulunmaya çalışırm

hayırlı sabahlaaarrrrrr...
haydi bakam haydiiii yokmu artırannn.gelin bakalım geliiinn.ben şimdi kakıp mutfağı toplayıp kahvaltı hazırlıycam sonrada ev işini yaptıktan sonra burdayım.

al benden sana kocamna bi affferim sedacım.böyle devam et.boşver şiko kalmak isteyen kalsın.biz yolumuza devam edelim demi. bende bugün pek bişey yemedim sabah az bi kahvaltı kursta çeyrek börek.bukadra.az öncede 1 elma yedim.sen sık sık yaz buraya .bak negüzel renk getirdin.neydi önceden öyle beee biri bizi gözetliyorm gibi aşağıdan bakıp nbakıp gidiyodun. bak nesliahan zayıflamanın dışında böyle hayırlı bi işe vesile oldu.zaten diyorum her takıma bi nesliahn şarttttt.

canım çok saol ewet çok iyi oldu hem yazacağımı düşünüp çok yiyemiyorum fırsat buldukça girip yazıyorum tşkler hepinize a.s.

gunaydin kizlarr ben geldim gecmisi okudum okudum okudum
canim benim ezeli rakibim cikmis yine ortaya amaninn ya
kiz siz bunun 77 felan olduguna bakmayin bir baslasin da gorun iki ayda 55 kilo olur aklina koydumu tutabilene askolsun
canim cok mutlu oldum seni gordugunme suanda cok detayina inemiyecegim cunku pazara gidecegim kizida durdurmuyo zor okudum inanin
su paylasim meselesinede gelince bende hic memnun degilim cunku gercekten cok az paylasimda buluuluyo bir defa bakin simdi ben suanda kizimin cekistirmesine ragmen gecmisi okudum vede cevap verecek vaktim yok sizler gelip topige kimselere cevap vermesseniz ne bu topik canlanir ne siz motive olursunuz nede biz once bunu aramizda anlasalim
topige geldiginiz zaman once gecmsii okuyup sonra cevap vermeniz gerekiyo kaynasmak icin ama cogunuz sadece ne yediginizi yazip cikiyorsunuz tugbaninda dedigi gibi kilo veren arkadaslar eskisi gibi gelmiyo bunada bir cozum bulmak lazim kurallar meselesinede gelince kurallar hicte agir degildi ama size agir geldi vede sonunda boyle olduk simdi dusunun vede bu takima kural koyun
herkezden bir fikir bekliyorum ona gore
gelmeyen arkadaslarda artik ne istediklerie kara versinler mezunmu olacaklar yoksa gelip bizimle beraber paylasimdami bulunacaklar karalarini verip bana bildirsinler cunku bu sekilde ne kendilerine nede bize bir faydalari olurr
simdi ben pazara gideiyorum saat 2 gibi gelirim sizden istegim birseyler dusunup bana soylemeniz ne yaparsak soyle olur boyle olur diye hepimiz icin bu gecerli
sadece tugbanin cabasiyla olacak birsey degil bu lutfen
gelip sadece ne yediginizi yazip gitmeyin

oo coşmuş buralar
neslihanın rakipleri ne cokmus yahu -tatlicadiarzu- benim bu kadar rakibim olsa hırsımdan incecik olmuştum valla -tatlicadiarzu-
haklısınız eskisi kadar paylaşım olmuyo ama bence bu kural olmadıgı icin degil motivasyon kayboldu sanırım. ben de eskisi kadar katılamıyo olabilirim sınav yaklastı cok stresliyim calısıyorum falan ama elimden geldigince yazmaya calısıyorum yine de oldugu kadar.

bu arada 2 gündür ılık su iciyorum sabah aksam cok daha iyiymiş niye daha önce keşfedemedim bilmiyorum baya tok tutuyo:içelim:

Gunaydın kızlar
bugun gune guzel basladım
sabah lımonlu sıcak su ıctım
sonra 1 dılım ekmek 1 yumurta yesıl cay ıctım
plates yaptım
yesıl cay ıctım
gecmısı okuyum gelırım-tatlicadiarzu-

Kızlar dun gece ıyı kaynatmıssınız burada oku oku yenı bıtırdım valla-tatlicadiarzu-
Sıyah arkadasımız katılmıs aramıza hosgeldın canım herzaman beklerız senıkaydirigubbakcemile5
Serınce arkadasımızda ızın ıstemıs anlasılan oda yok bır kac hafta
haysem, nukeray ve prosarıas bu 4 arkadas yok gıbı-tatlicadiarzu-
Neslıhan canım evet sen kuralları tekrar koy bence takımımız canlansın:lepi:

ya arkadaşlar dün akşam söylemiştim ama haysem ve nukeray arkadaşımız hedeflerine ulaştılar.en kötü ihitmalle 1-2 kilo dahah verecekler. onun için buynların yerine yeni arkadaşlar alalım.onlar yine gelip herzaman katlılmda bulunsunlar.onların bu takımdaki aktiviteleri gerçekten inkar edilemez.ama hedeflerine ulaştuıkları için o 1- 2 kiloyuda acaleye getirmeden vermek isityolar.eeeee dolayısıyla takımın yeni kişilere ihitiyacı var.bunlardan biri siyah arkadaşımız olabilir bence.kendisi hem çok azimli hemde sivri dilli ve çok neşeli.bizim takımın böyle birine cidden ihityacı var şuan.hazır gelmişken başka biyere kaptırmayalım bu arkadaşımızı derim ben.takımımızın motivasyonu çok düştü.benim şahsi kanaatim gayet aktif birilerinin takıma girmesinden yana.siyah arkadaşımız gündüz giremiycek ama akşamda fazlasıyla bunu telafi eder zaten.

az önce geçmiş msjlara baktımnukeray arkadaşımız en son cuma gün girmiş ve 500 gr daha versem mezul olcam demiş.
haysemde ayın 11inde girmiş.fazla giremediğini netten ve misafirlerinden dolayı onları belirtmiş.kilo bildirimi yapmıyacağını ama nisan başı gibi düzenlibaşlıyacağını söylemiş.
begünm arkadşımızdan zaten hiç haber yok.serincede 2 hafta felan izinli.
eeee butakımı bizmi sırtlancaz.yaklaşık 10 kişilik takımda pek kimse yok.buda motivasyon eksiliğine sebp olyo.benim ve benim gibi gerçekten takım ruhuyla zayıflamak isteyenlerin suçu günahı nee.
ozaman bende çıkıyorum.durmadan bi kaçkişinin paylaşımındanbaşka bişey yok çünkü burdaa.eski heycan felan kalmadı.bende işimi gücümü bırakıp babama arkamı dönüp tıkır tıkır yazıyorum.ve önümde benim için çok ama çok önemli olan 3 tane sınavım var.artı ev işleri kızım misafirler konu komşu gibi sorumluluıklarımda var.buna rağmen ben yazıyorum.hiç yazmazsam günde 3 msj yine yazıyorum ki oda çok nadir.
aaaa bakıp bakıp çıkmaktan bıktım artık yaaaaa.

neslicim gelmiş hoş gelmiş.. ezeli rakibin ya.. ama bakma eskisi gibi degilim.. bir başlasam olacak ama.. baslayamadım. dün başladım caydım akşama bugün iiyyim ama...
arkadaşlar az evvel yemege gittim igrençti menude kadın budu köfte sadece yagdı.. sebze corbası igreniyorum.. birde fasulye plakisi vardı.. köfteyi yiyim dedim yok cok yaglı valla bıraktım geldim valla.. şimdi simit ayran ısmarlayacagım kendime acım saba6 60 gr saf kepek peynir.. 2 nescafe ama kreması yok bir tane ısırgan otu cayı bir tanede tek ama diyet kraker yedim adet dikkatinizi cekerim.. şimdi simşt ayran ısmarlıyıp yiyecegim
rosecim tatsızlık olmasın bırak arkadaşlar güzelce mezun olsunlar ben gene gelirim senin için.. begum bizim begümse eleşme kıza motivasyonu gitmesinn... kıs nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiseni kızdıracagım günler gelecek umarımm.. gerci kısdırmayada gerek yok.. nen ben mezun oldum kilo aldım geldim sen hala 70 in altına düşemedin.. kaldır artık şu poponu bak gelip sana kavuşacam hatta gececem bileeee:oklava::oklava:

unutmadan sabah işe gelince yolumu uzattım 30 dakka yürüdüm akşamada bir saat yürümeyi planlıyorum bakalım becerebilirsem.. bu arada kilomu tartıldım sabah malesef 77 degilim 77.800 çıktım iimi tuuuuuuuuuu bana :mymeka::mymeka:

rose cok haklısın canım sabret bıraz o arkadasları mezun edecegız zaten onlar hedeflerıne ulastı sayılırlar.
hem tek yazan sen degılsın canım bende sureklı yazıyorum evın ısını, cocukları bırakıp buraya gelıyorum sureklı-tatlicadiarzu-

sıyah hosgeldın canım
bak sen gunduzde gırıyormussun, tek gece degıl

yok güzelim giremiyorum bakma sen bana.. akşamları sadece 4 gibi.. şimdi güvenlik görevlisiyim ben öglen arasıydı bir bilgisayar buldum oturdum yoksa nerede.. bu ay ara ara yazarım gündüz.. ama nisanda yerim degişiyo hayatta yazarım.. ama akşamları elimden geldigince destek olmaya calışırım sizde bana tabii. guruba katılmak o kadar önemli degil benim için.. arkadaşarına bişey teklif etmeyin mezun olmaya moralleri bozulmasın.. takım cıkarsa gecerim çıkmazsa beklerim burayı
..

benim sıkıntım motive olamamak başlayamamak... şu 70 devirsem gerisi eminim gelir bunda kendime inanıyorum inşallah allahın izniyle bunuda aranızda başaracagım.. emelim nisan bitimine şu 70 den küsüratları atmak

rose cok haklısın canım sabret bıraz o arkadasları mezun edecegız zaten onlar hedeflerıne ulastı sayılırlar.
hem tek yazan sen degılsın canım bende sureklı yazıyorum evın ısını, cocukları bırakıp buraya gelıyorum sureklı-tatlicadiarzu-

canım benim tek yazan benim demedim zaten.genel olarak söylüyorum.insan istediği zamna buraya yazmak için engel tanımıyo yani onu demek istedim.
tekrara söylüyorum benim o arkadşlara lafım yok.ama hedeflerine ulaştılar yine yazsınlar katılımda bulunsunlar herzamn başımızn üstünde yerleri var ama yeni birilerinide lalaım canlanısn buyrası.buhafta 4-5 kişi yine kilo bildirimi yapamıycak.tamam ozman bende izin istiyorum ders çalışmam gerekiyo.ezberlemem gereken bir sürü sure ve çalışmama gereken 1500 sayfa ilmihal var.oldumu.haydiyin bay bayyyyyy.

Back