• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay siyah cok gecmis olsun sne bize takim takimda yre varmi bilmiyorum ama yer olasiya kadar takil bize hemde senden tuyo aliriz bak cok ii olur aramiza hosgeldin:1hug:

bildik hikayelerden benim hikayem.. guruplara baktınızmı bilmiyorum 10. takım yok aralarında ben 10. takım üyelerindendim.. bir gün tartıldıgımda 77,5 kilo oldugumu gördüm şoka girdim aslında bekliyordum ama.. bankada calışıyordum şirket elemanıydım özel güvenlik kursuna gitmek istedim banka müdürümüz sen o kiloyla güvenlik olmazsın dedi. öle zoruma gitmiştiki .kalktım kursa yazıldım 3 ay egitimden sonra erzincanda o dödemde silahda ve sınavda erzincan 2. si oldum .. ama kilom aynıydı bir kaç kere denedim ama olmadı başa döndüm.. sonra nette bakınmaya başladım.. burayı buldum öle tesadüfen oldugundan bile haberim yoktu.. bir blok açılmıştı 800 den fazla sayfası vardı başladım hergün işden gelince okumaya onlar beni bilmiyo tabi ben hergün onları okuyorum neler yaptı dikkatle ögreniyorum baktım baya motive oldu sonra guruplara girdim 10. gurup süperdi benim gurubum diyeti koyduk bir kenara arkadaş dost olduk derdimize üzüldük sevcincimize sevindik çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.. pes edecegim zaman beni kaldırdılar bana benden daha destek oldular hepimiz birbirimize.. 60 kilo onunca bırakacam dedim 55 çektim gurup olarak birincide oldum bireysel birinciligimde oldu tek başıma guruplar arasında .. millet azmime şaşıyordu .. iflah olmaz bir iştahım vardı sürekli yiyiyordum goril gibi. doymak bilmiyordum heleke üzüldügüm sıkıntılı oldugum zamanlar.. gece yarısı gündüz yemem akşam olunca gece yarısı cikolata makarna hayatta erinmezdim.. yavaş yavaş kesmeye başladım ama aclıgımı bir türlü bastıramıyordum guruplarda emel arkadaşımız vardı onun msn sini aldım rica ettim beni dinledi yaşantıma baktı bana kişiye özel bir diyet listesi çıkardı kaçta yiyecem ne yiyecem başka bişey canım cekerse neyi kesecem neden ne kadar yiyecem.. aklımda birşeyler oluştu tabi .. kaltım bir mutfak tartısı aldım herşeyimi gram gram tartmaya başladım az az yemeye başladım spora giderdim kalktım bir daha yazıldım arkadaşlarımın destegiyle yavaş yavaş vermeye başladım.. ama yetmiyordu akşamları spora gidiyordum işe gidince bir saat öglen yemegi arası vardı onuda yürümeyle degerlendirmeye başladım buradaki yürüyüş gurubuna katıldım kar demedim tipi demedim yürüdüm millet hayret ediyordu.. böle böle 59 lara düştüm ama kilomdan daha cok zayıf duruyordum vucudum baya fit olmuştu.. gören tanımıyordu .. müdürüm bakıyordu inanamıyordu bişey diyince ceki,nmiyordum yapıştırıyordum lafı sonraları ben öle demsem sen kilo veremezdin demeye başladı.. bazen m,iller arkadan bakıp valla genç kız yürüyo sanıyorduk derlerdi hatta yanımdan geçip tanımayanlar bile vardı.. çok uzattım neyse böle gecerken başladı aksilikler gelmeye... ben birgün yolda yürüken birden kalcamın üstüne düştüm poççik kemigi derler bizim burada onu egmişim .. bir kadın gelip düzeltmek istedi resmen beni felç etti 1 aya yakın kalkamadım yerimden .. bölece devam etti düzelim derken iş degiştirmek istedim birden 4 senelik işden cıkıp başka bir işe geçtim.. bir türlü ayak uyduramadım.. sonra bir gün hamile oldugumu ögrendim hayatta tek arzu ettgim şey olmuştu bir oglum vardı ama bir tane daha en büyük hayalimdi.. ama cok geçmeden daha bir aylık olmadan aldırmak zorunda kaldım elimden ucup gitti .. hayat igrenç olmuştu işimde sorunlar birden herşey altüst oldu.. yav şimdi yazıyomdsa size acaba nazarmı degdi ne .. hıncımı yemek yiyerek cıkarmaya başladım arkadaşlarım destek vermöeye calıştılar ama ben almadım görmemzlikden geldim acaba diyettenmi oldu herşey dedim herkesden buradan uzak durdum .. yedim yedim yedikce kilo aldım kilo aldıkca mutsuzlaştım halada yiyorum 77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim

gecmiş olsun güzelim nebadireler atlatmssn yaa:teselli:
simdi nasılsın üzüldüm cokkk:1no2:

ayy canım yaaa.siyahcım ilk önce baştaki azmin ve başarın için seni tebrik edrim.ama gerçekten zor günler geçirmişsin.geçmiş olsun.cenabı mevla daha betr acılar göstermesin inşallah.allah yavruna ömür verisn.ve inşallah sağlılı bi evladın daha olur.allah gönlüne göre versin.
ama sen de benim sezdiğim hırs var.gel elele verşip gösterelim nasıl kilo verilceğini.benimde okadar çok ki benimle dalga geçen.bana inanmayın.her fırsatta benim kilomla alay eden.yüüszüme karşı ayy kilo çok yakışıyo deyip arkamdan beni çekişitren.yaza kadar bu işi sonlandırmamlazım.geçen yıl bu zamanlar 96 kilo felandım bende.95 kiloyla yazın memlekete gittim.milletin alaycı bakışlarıyla karşılaştım.canım memleketimi doya doya gezip tadını çıkaramadım.beni gören bana hoşgeldin demeden ooohaaaaaa diyodu.orda kesin kara veridm.seneye görceksiniz diye.bide burda ramazandan sonra kendime bi ayakkabı almıştım .kendini bilmez bi komşım baan o ayakkabılar seni çekmez taşımaz dedi milletin içinde ve sen gr veremediğin gibi üstüne bide kilo alırsın dedi.işte bende böylece zayıflamaya karar verdiöm.zaten hep isitiyodum başlıyodum ama sonunu getiremiyodum.ama şimdi hedfler koydum.her aya vereceğim kjilo belli.hazirana kadar hedefime ulaşvcam inşallah.

Son düzenleme:
ana daguamda gelmiş hoş geldim canımm.. hatta kader arkadaşımm az iyiligini destegini görmedim ben senin.. böle işde yazdıgım gibi dön başa yapyım .. özlemişşim valla eski arakadşarı .. bu arada kıslar dagua nın sölediklerini kulak arkası yapmayın.. hatta baş ucu notu yapın benden sölemesi

aaaa alışacaksın benim fırcalara ben döge döge severim anacım :mymeka::mymeka:

kız nedemek istediğini anlıyamadım.fırçalarsan fırçala.hatta matta 3 saat önce yürüyüş yaptım??????? bunlar ne.
neyse demekki fırçalamışsın.bak dediğim gibi takım arama kendine seni biyere sığdırırız inşallah.kaptan bi gelsinde.

ay siyah cok gecmis olsun sne bize takim takimda yre varmi bilmiyorum ama yer olasiya kadar takil bize hemde senden tuyo aliriz bak cok ii olur aramiza hosgeldin:1hug:

tşk ler canım geldi ge.çti,.. aslında geçmedi hala varda neyse.. hayata bir yandan başlamak zorundayım işde.. ama aksilikller gene bırakmıyo peşimi.. ama toparlamam gerekli kendimi böle mutsuzum iice sana ii geceler allaha emanet ol

ayy canım yaaa.siyahcım ilk önce baştaki azmin ve başarın için seni tebrik edrim.ama gerçekten zor günler geçirmişsin.geçmiş olsun.cenabı mevla daha betr acılar göstermesin inşallah.allah yavruna ömür verisn.ve inşallah sağlılı bi evladın daha olur.allah gönlüne göre versin.
ama sen de benim sezdiğim hırs var.gel elele verşip gösterelim nasıl kilo verilceğini.benimde okadar çok ki benimle dalga geçen.bana inanmayın.her fırsatta benim kilomla alay eden.yüüszüme karşı ayy kilo çok yakışıyo deyip arkamdan beni çekişitren.yaza kadar bu işi sonlandırmamlazım.geçen yıl bu zamanlar 96 kilo felandım bende.95 kiloyla yazın memlekete gittim.milletin alaycı bakışlarıyla karşılaştım.canım memleketimi doya doya gezip tadını çıkaramadım.beni gören bana hoşgeldin demeden ooohaaaaaa diyodu.orda kesin kara veridm.seneye görceksiniz diye.bide burda ramazandan sonra kendime bi ayakkabı almıştım .kendini bilmez bi komşım baan o ayakkabılar seni çekmez taşımaz dedi milletin içinde ve sen gr veremediğin gibi üstüne kilo verirsin dedi.işte bende böylece zayıflamaya karar verdiöm.zaten hep isitiyodum başlıyodum ama sonunu getiremiyodum.ama şimdi hedfler koydum.her aya vereceğim kjilo belli.hazirana kadar hedefime ulaşvcam inşallah.

salla desinle bu seni daha azimli yapmalı.. benim müdürüm bana neler diyordu.. hatta bir kere koca ziraat bankası müdürüne rest cektim sen kendi göbegine bakmıyon demi.. dügmelerin bile ayrılıyo demiştimm memur arkadaşlar beni tututp kenara cekmişti napıyon diye.. dedim ohh ettim oda öle demeseydi.. ama onuda alt ettim.. valla şimdi bu halimi görse ne kadar gülerid bana kaydirigubbakcemile3.. ama bunlar daha azimli yapmalı seni..
kız nedemek istediğini anlıyamadım.fırçalarsan fırçala.hatta matta 3 saat önce yürüyüş yaptım??????? bunlar ne.
neyse demekki fırçalamışsın.bak dediğim gibi takım arama kendine seni biyere sığdırırız inşallah.kaptan bi gelsinde.

kıs bugün diyete başlamıştım harfiyen uydum akşamda geldim eve.. kaç aydır yürümüyordum çıktım birde yürüdüm.. sonra geldim dayanamadım evdekilerle oturdum yedimde yedim.. onu diyorum o ara bilgisayar acmıştım siz karşıma cıksaydınız yemezdim diye anladınmı şimdi.. aaaaaaaaaaaaa gece gece yazdırıyon bana.. alışın bana alışın hızlı yazarım artık anlayan anlayana.. neyse sizde cözersiniz benim dilimi...naniknanik

rosse gene anlamamdım deme valla düşer bayılırım allahıma.. bişey degil millet yatmış kaldıranda olmaz.. gerçi bu kiloylada zorda kaldırırlar.. laf aramızda benim herif 64 kilo hahahahahaha

ana daguamda gelmiş hoş geldim canımm.. hatta kader arkadaşımm az iyiligini destegini görmedim ben senin.. böle işde yazdıgım gibi dön başa yapyım .. özlemişşim valla eski arakadşarı .. bu arada kıslar dagua nın sölediklerini kulak arkası yapmayın.. hatta baş ucu notu yapın benden sölemesi

canım seni tekrar görmek cok güzel
formlara bakarken yazdığını görünce heycanlandm biara gelmyrdun haberlesemedk aklım kaldı :dilcikar:
badireler gecirmssn hep sana nazar değerdii hele yaptıtğn spor azımsancak gibi değil ama dert olmus demekki birilerine kaydirigubbakcemile
ama gecti gittii tekrar basarcağnı ben biliyorum cok eminim
bende senin desteğini cok gördüm hele biara L CArnitinde ne ağrttmştm basını heygidi heygünlerr saol cnm benimŞeniz
bu gruptasın demek artk nezaman konuşmk istersen beklerim
kızlar sizlerede basarılarrr inslh istediğiniz kglara inersinizz a.s
.

canım seni tekrar görmek cok güzel
formlara bakarken yazdığını görünce heycanlandm biara gelmyrdun haberlesemedk aklım kaldı :dilcikar:
badireler gecirmssn hep sana nazar değerdii hele yaptıtğn spor azımsancak gibi değil ama dert olmus demekki birilerine kaydirigubbakcemile
ama gecti gittii tekrar basarcağnı ben biliyorum cok eminim
bende senin desteğini cok gördüm hele biara L CArnitinde ne ağrttmştm basını heygidi heygünlerr saol cnm benimŞeniz
bu gruptasın demek artk nezaman konuşmk istersen beklerim
kızlar sizlerede basarılarrr inslh istediğiniz kglara inersinizz a.s
.

yok güzelim guruba girmedim daha.. öle gezinirken bu rossenin feryadını duydum kimse yokmu diye ... aklıma eski ben geldi bir merhaba diyeyim dedim.. bende görmedim senin az emegini az destegini.. evet bende öle diyorum nazardıı.. o halim neydi ya manken gibi olmuştum neredeyse.. dedigin gibi o ne spordu o ne yürüyüşleri hey gidi günler heyy.. ama inanki özlemişim hepinizi..

hadi kıslar ben kaçtım kendinize ii bakın allaha emanet olun.. neslicimi görürseniz çok slm söleyin.. rossecim senide tanıdıgıma inan cok sevindim.. hiç bişey yıldırmasın senii.. söz ben diyet yapamasam bile sana derstek verecegim.. belkide sende bana destek olursun yarın 4 gelirim gene diyet diyecegim sabaha.. akşamlarıda fırsat bulunca gelirim girmesem bile guruba.. ama genede boş yer olunca haber verin.. hadin abbas kaçar kalın saglıcakla :1hug:

oofff beee tamam anladım busefer alah allaaahhhhh.bölük börçük yazmışsın.kim nededi kime dedi anlammıştım. işte sabhtan itibaren yemezsin.ben yarın akşamda balığımı yediketen sonra son gaz gidiyorum inşallah.haftada 1 kilo gimeli.geçen yaz üstüme yelek giyiyodum osıcaklarda bee.buyıl rahat rahat bi giyineyim.ya kilo vercem ya kilo vercem.

yok güzelim guruba girmedim daha.. öle gezinirken bu rossenin feryadını duydum kimse yokmu diye ... aklıma eski ben geldi bir merhaba diyeyim dedim.. bende görmedim senin az emegini az destegini.. evet bende öle diyorum nazardıı.. o halim neydi ya manken gibi olmuştum neredeyse.. dedigin gibi o ne spordu o ne yürüyüşleri hey gidi günler heyy.. ama inanki özlemişim hepinizi..

gene yaparsın ne olcaksositososito
yürüyüs grubumz var eğer hergün yürüyebilrsen orayada beklerim tabi kızlar sizlerideyerimseniben
beslenme durumu ne alemde zararlı alşkanlklar varmı cips kola v/s CADIARZU
benden de by görüsürüzz sonra u zun uzun

Son düzenleme:
haydi git güle güle uğurlar olsun siyah kız.aman kadın.yine gel yine bekleriz.
bende seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum.gece gece keyfimi yerine getirdin beeeeaaahhhh.herzamn gel bekliyim haaa.. sen gel ben sna deteğide kösteğide veririm yetrrki gel.sende allaha emanet ol.
sabah bizmkinler sayfayı açınca çok şaşırcaklar nlmuş burda diyee. haydiyin bende kaçıyom.benim adam ters ters bakıyo babamın yanında bana.herkese hayırlı geceler.

gunaydın arkadaslar

harbıdende sabah sabah oku oku bıtıremedım ne guzel sohbetler etmıssınız....

aramıza gelen arkadaslar hosgeldınız ne ıyı olmus sayfa canlanmıs valla...

benım öyle sızın gıbı uzun bır hıkayem yok ama cabuk alıp verdıgım ıcın takmıyordum ve artık 80 li rakamları görunce baktım kendı kendıme olmuyor buraya katıldım....ıyıkıde gelmısım...ne zaman bır sey yemegı dusunsem cuma gunu verecegım hesap gelıyor aklıma :)

sonra burdakı arkadasların bana kızacagı gelıyor....sonra hepımızın bırlıkte motıve olması gerektıgı gelıyor ve yemıyorum yemedıkcede tartılınca sevınıyorum :)

dunku raporuma gelınce...

sabah kahvaltı yapmadım..
öglen yarım sımıt peynır ayran
saat 4 de 4 kasık yogurt
aksam sadece meyve suyu ıctım ....
ve yarım saat yuruyebıldım sadece ama bol hareket yaptım...
sımdı yıne cok acıktım...dusunuyorum hafıf ne yıyebılırım dıye?cumaya kadar kılo vermem lazım pazar gunu kendımı ödullendırecegım...

görusmek uzere arkadaslarım...

Back