- Konu Sahibi Pinarbartu
-
canlar nasılsınız bu gün komşum kahvaltıya bendeydi bir dilim ekmekle zeytin peynir yumurta bir iki galeta yedim egzersiz günlerdir yapmıyorum bu gün inşaAllah yaparım
bu arada teşekkür butonunu neden aldılar sinir oldum böyle zor oluyor o bir iletişimdi
hayırlı günler canlar.bugün regli oldum.davul gibi şişim inanaın.sabh kızımla ıhlamur içtik.çok az peynir ve 1 elma yedim.birazdan komşuma aşure yapmaya çıkıcam.kendimi aşureye ayırdım.yiycem.aman yaa aşure ayı senede 1 kere oluyo.oyüzden yiycem.tabi aşırıya kaçmadan.akşam bişey yemem artık.kızıma gelince bugün daha iyi çok şükür.bi öksürüğü var.oda geçer inşallah.
hayırlı günler canlar.bugün regli oldum.davul gibi şişim inanaın.sabh kızımla ıhlamur içtik.çok az peynir ve 1 elma yedim.birazdan komşuma aşure yapmaya çıkıcam.kendimi aşureye ayırdım.yiycem.aman yaa aşure ayı senede 1 kere oluyo.oyüzden yiycem.tabi aşırıya kaçmadan.akşam bişey yemem artık.kızıma gelince bugün daha iyi çok şükür.bi öksürüğü var.oda geçer inşallah.
kızının iyi olmasına çok sevindim kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda bu gün daha iyi bu akşam saat 6 da kontrolü var dua edin kızlar inşallah ciğerlerindeki sorun geçmiştir geçmemeişse hastaye yatma ihtimali var inşallah güüzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
dolapta 1 kavanoz lahana çorbası kalmıştı bu gün lahana çorbası meyve ve sebze yiycem
Nesliş canım yüksük çorbası çekti acayip cuma gününden sonra yaparım önce kilomu bir sabitleyim
kızının iyi olmasına çok sevindim kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda bu gün daha iyi bu akşam saat 6 da kontrolü var dua edin kızlar inşallah ciğerlerindeki sorun geçmiştir geçmemeişse hastaye yatma ihtimali var inşallah güüzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
bende az önce komşudan geldim kahvaltıya çağırmıştı sadece çay içtim hiç bir şey yemedim sositosositosositososito
egzersiz bende kaçgündür yapamıyorum fırsat olmuyo gelen gidenden
yok canim butun partlar bir toplaniyo yani birinci pari cikarttimi cikmis oluyo digerlerinde baska hareket yokkızlar nivea body 6 part indirdim açıldıda.kısaca baktımda hemen hemen tüm hareketler part 1 aynı geldi bana.sadece part 1 yapıyosunuz?diğerleride yapılmalımı farklı hareketler varmı onlardada
kiz valla bende cok severim asureyi ama bende yapmadim bu sene kimsede getirmedi yiyemedim yani benimde canim cekti ama ne yapalim bizim icin daha iyi kiz bosver onlar yesinler sen hani protein diyetine basliyacaktin n eoldu kiz baslamadinmiiroses asureyi benim icinde ye bu sene nasip olmadi bana asure cokda severim ya canim cekti simdi tuh.... neslihan gecen gece hataydim ben ama senin yazilarini gormeidm ozur ...
kiz bencede cumadan sonra yap canim sen biraz kilonu sabitlestir yoksa cabuk verilen kilolar geri aliniyodolapta 1 kavanoz lahana çorbası kalmıştı bu gün lahana çorbası meyve ve sebze yiycem
Nesliş canım yüksük çorbası çekti acayip cuma gününden sonra yaparım önce kilomu bir sabitleyim
yap yap ne zaman istersen ozamn yap herzaman yapilir canimmbişe daha sorcam nivea body hareketleri akşam işten gelince yapsak olur demi?kaç dakika sürüyr
kiz yok okadar degil ama yinede siki yapmadim nekadar yapmam gereksede yapmadim ne yapalim ya su lahana diyetine bir imreniyom bir imreniyom sorma ama nerdee bende cesarett bu bogaz varken zorrşekerpareler selam
bende gene herzaman ki gibi geç kalktım 1 bucuk galete 2 parmak peynir 3 kaşık kuru fasülye ve 2 çatal yogurt yedim birazdan kahve içicem yemekteyiz başlayıncada yürüyüş yapıcam inşallah
dün 4,5 km yürüdüm bakalım bugün ne yaparım
nuraycım ii haberlerle dönersin inşalla
adaşım sanada çok geçmiş olsun ii olduguna sevindim kuzunun
nesli sende buraya ugrıyamıyosun ya kim bilir nasıl yiyosundur kızz şişkooo
eee nesrin sibel gülşah ve unuttugum diğer arkadaşlar sizler iyimisiniz
heee bu arada benim de haftaya cumaya misafirim var bende perşembe ye yapıcam ALLAH kısmet ederse aşureyi gecen pazar günü yedim yazmamışım sanırım orta boy bi kase arkadaşa gitmiştik onunda annesi bana göndermiş kendi kısmetimize gitmiş olduk yani
şekerpareler selam
bende gene herzaman ki gibi geç kalktım 1 bucuk galete 2 parmak peynir 3 kaşık kuru fasülye ve 2 çatal yogurt yedim birazdan kahve içicem yemekteyiz başlayıncada yürüyüş yapıcam inşallah
dün 4,5 km yürüdüm bakalım bugün ne yaparım
nuraycım ii haberlerle dönersin inşalla
adaşım sanada çok geçmiş olsun ii olduguna sevindim kuzunun
nesli sende buraya ugrıyamıyosun ya kim bilir nasıl yiyosundur kızz şişkooo
eee nesrin sibel gülşah ve unuttugum diğer arkadaşlar sizler iyimisiniz
heee bu arada benim de haftaya cumaya misafirim var bende perşembe ye yapıcam ALLAH kısmet ederse aşureyi gecen pazar günü yedim yazmamışım sanırım orta boy bi kase arkadaşa gitmiştik onunda annesi bana göndermiş kendi kısmetimize gitmiş olduk yani
dolapta 1 kavanoz lahana çorbası kalmıştı bu gün lahana çorbası meyve ve sebze yiycem
gunaydin........
ayy kizlar uc gundur su kizim benim canima okuyor hic sormayin onceden hic uyku sorunu yoktu hanimefendinin bu ucgundurr hic uyumuyoo ayrica cokta huysuz inanin bir kahve icimlik zamanim kalmadi delirmek uzereyim bennimle beraber 11 de yatti sabah 7 de kalkti uykudan oluyo yinede uyumuyo su saate kadar ayagimda salladimki hic daha yapmadigim seyy yatirdim geldim arkamdan oda cikti geldii ayy sinir durumdayim ustelik evin isi felan daha duruyo kahve icim bari dedim ucgundur onuda icemiyombenimkisi cayy manyagidaa gordummu yetiyo icirmiyo cadii
neyse bosverin kafanizi sisirdim demek istedigim fazla katilamiyorum size kusura bakmayin oldumuu yinede firsat bulursam su cadidan gelirim kociste ise baslamadii daha soguk diyee icerde yatiyo
sizler ne alemdesin bakalim
kiz hatice niveayi bulduguna cok sevindim benimdee belim tutulmus iki gundur ayagi zor kalkiyorum yapamadimm
ayy ne guzel bende yapim diyomya dur bakim oglani almaya gidene kadar zorlayim kendimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?