Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende az önce komşudan geldim kahvaltıya çağırmıştı sadece çay içtim hiç bir şey yemedim sositosositosositososito
egzersiz bende kaçgündür yapamıyorum fırsat olmuyo gelen gidenden

kızının iyi olmasına çok sevindim kaydirigubbakcemile3 benim oğlanda bu gün daha iyi bu akşam saat 6 da kontrolü var dua edin kızlar inşallah ciğerlerindeki sorun geçmiştir geçmemeişse hastaye yatma ihtimali var inşallah güüzel haberlerle döneriz:Saruboceq:

dolapta 1 kavanoz lahana çorbası kalmıştı bu gün lahana çorbası meyve ve sebze yiycem
Nesliş canım yüksük çorbası çekti acayip cuma gününden sonra yaparım önce kilomu bir sabitleyim

tuğbacım haklısın canım ye gitsinkaydirigubbakcemile3 telafi edersinyerimseniben
kızın içinde sevindim Allah daha iyi etsin:1hug:

nuraycım inşaAllah oğlunun kontrolu iyii geçer. :1hug: çocuklar hep hasta benim baktığım oğluşumda dün geldi seri öksürüyor bugün sümük mümük karışmış bitki çayları şurup falan veriyoruz:1rolleyes:

dolapta 1 kavanoz lahana çorbası kalmıştı bu gün lahana çorbası meyve ve sebze yiycem
Nesliş canım yüksük çorbası çekti acayip cuma gününden sonra yaparım önce kilomu bir sabitleyim

Lahana çorbası deyince bişeyler oluyor bana kafamçokkarıştı

çok sağolun canlarım.inşallah oğlununda problemi tamamen bidaha olmamak üzere geçmştir güzelim.iyi haberlerini bekliyoruz.
haysemcim aynen bende senin gibi düşünüyorum bugün yiycemm.ama bi yapsak akşma kalırsa yememe çünkü.öylede bi problemim var.arkadaş doktora gitmişti daha gelmedi.o gelsin yapcaz inşallah.ben bide soğuk seviyorum yaa.bide soğumasını bekliycem.cokacimcoook

bende az önce komşudan geldim kahvaltıya çağırmıştı sadece çay içtim hiç bir şey yemedim sositosositosositososito
egzersiz bende kaçgündür yapamıyorum fırsat olmuyo gelen gidenden

canım kahvaltıda komsunda sadece saymı ıctın:1shok: barı ufak tefek bıseyler yeseydın kız:1rolleyes:
oglun ıcın ınsallah aksam guzel haberlerle donersınız canımkaydirigubbakcemile5

tugbacım asureden bır tabakda benım ıcın ye kıznaniknanik canım cektı
bu gıdısle sızın asure aksama kalcak heraldenaniknanik
bende bırazdan komsuma gıdcem, gıtmeden bı bakıyım dedım

roses asureyi benim icinde ye bu sene nasip olmadi bana asure cokda severim ya canim cekti simdi tuh.... neslihan gecen gece hataydim ben ama senin yazilarini gormeidm ozur ...

ben sabah kepek ekmekle kahvaltı yaptım.öğlende sulu patates yemeği az yedim.akşam beni düşündüren önerileriniz ne kızlar.akşam yemeğini bıraksam kilo veririm ama en önemli öğün bizim evde

kızlar nivea body 6 part indirdim açıldıda.kısaca baktımda hemen hemen tüm hareketler part 1 aynı geldi bana.sadece part 1 yapıyosunuz?diğerleride yapılmalımı farklı hareketler varmı onlardada

şekerpareler selam
bende gene herzaman ki gibi geç kalktım 1 bucuk galete 2 parmak peynir 3 kaşık kuru fasülye ve 2 çatal yogurt yedim birazdan kahve içicem yemekteyiz başlayıncada yürüyüş yapıcam inşallah
dün 4,5 km yürüdüm bakalım bugün ne yaparım
nuraycım ii haberlerle dönersin inşalla
adaşım sanada çok geçmiş olsun ii olduguna sevindim kuzunun
nesli sende buraya ugrıyamıyosun ya kim bilir nasıl yiyosundur kızz şişkooo
eee nesrin sibel gülşah ve unuttugum diğer arkadaşlar sizler iyimisiniz
heee bu arada benim de haftaya cumaya misafirim var bende perşembe ye yapıcam ALLAH kısmet ederse aşureyi gecen pazar günü yedim yazmamışım sanırım orta boy bi kase arkadaşa gitmiştik onunda annesi bana göndermiş kendi kısmetimize gitmiş olduk yani

kızlar nivea body 6 part indirdim açıldıda.kısaca baktımda hemen hemen tüm hareketler part 1 aynı geldi bana.sadece part 1 yapıyosunuz?diğerleride yapılmalımı farklı hareketler varmı onlardada
yok canim butun partlar bir toplaniyo yani birinci pari cikarttimi cikmis oluyo digerlerinde baska hareket yok
roses asureyi benim icinde ye bu sene nasip olmadi bana asure cokda severim ya canim cekti simdi tuh.... neslihan gecen gece hataydim ben ama senin yazilarini gormeidm ozur ...
kiz valla bende cok severim asureyi ama bende yapmadim bu sene kimsede getirmedi yiyemedim yani benimde canim cekti ama ne yapalim bizim icin daha iyi kiz bosver onlar yesinler sen hani protein diyetine basliyacaktin n eoldu kiz baslamadinmii
bu araa onemli degil canim gormemis olabilirsin benimde oluyo bazenn

kiz bencede cumadan sonra yap canim sen biraz kilonu sabitlestir yoksa cabuk verilen kilolar geri aliniyo
bişe daha sorcam nivea body hareketleri akşam işten gelince yapsak olur demi?kaç dakika sürüyr
yap yap ne zaman istersen ozamn yap herzaman yapilir canimm

kiz yok okadar degil ama yinede siki yapmadim nekadar yapmam gereksede yapmadim ne yapalim ya su lahana diyetine bir imreniyom bir imreniyom sorma ama nerdee bende cesarett bu bogaz varken zorr

Unuttun beni senÇok üzgünüm çoookohh aşure yiyor herkes canım çekti aşure

Yüksük çorbası kilo yapar mıkine gündüz ye canım kendini o kadar da kısıtlama

Canım benim belki bir yeri ağırıyordur kızının ondan huzursuzdur.Ayy bu kocişler her gün evde olsa ne olurdu halimiz pazar günü bir evd eoluyor benimki evi darmadağın ediyor internete bile zor giriyorum evdeykene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…