- Konu Sahibi Pinarbartu
-
iyi akşamlar arkadaşlar.az önce geldim kurstan.yaa çok zor olcak gibi çoook ödev veriyolar bide.benim yine tansiyon fırlamış buarada stresten.dün akşamki yediklerimle duruyorum. dün akşamda sadece 1 yemek kaşığı etli patetes ama 1ipatates bitanede et vardı.bide yoğurt yemiştim.sabhtan beri koşturmaktan yemek yemeye vaktim olmadı.kursta milet pastaları yediler alıpta.ben sadece 2 bardak ılk su içtim.başım çok fena arkadaşlar.kovayı doldurup yatabilirsem yatcam.
canimya sende bi iki bisey atistirsaydin boyle mideni bos birakma insan ac olunca bisey dusunemiyo ve kafasi kalmiyo hic
bu arada ne kursuna gidiyosun
sağol güzelim.inan atıştırmayı çok istedim hatta yanımda altınbaşak form götürdüm ama hiç fırsatım olmadı.daha öncede söylemiştim.ben ilahiyat fakültesi mezunuyum.kuran kursu hocası olmak istiyorum.onunda sınavları varmış nisan gibi felan.müftülük osınava hazırlamak için haftada 2 veya 3 gün 1den 5 e kadar kurs açtı.ama çok yorucu.hem uzak hemde çok yoğun.bide kızmı burda komşulara bırakıp gidiyorum.en çokta okoyuyo.çok hasta.bugün sabhtan yine doktora gittik.öksürük ve burun akıntısı çok.allahımm şifasını versin inşallah.
nuraycım geçmiş olsun durduk yerde iş olmuş sana :teselli:
bu kenar köşe kaçamaklarımız yokmuyerimseniben ekmegin ucundan yemegin kenarından bende çok yapıyorum bu gün dayanamadım bulgur pilavı okadar güzeldiki bir iki kaşık yedim akşama yoğurtla 6 büsküvi yedim şimdide ayva yiyorum ahh bukadarla yatabilsem şükür yatma saatini iple çekiyorum yemeden atlamak için
sağol güzelim.inan atıştırmayı çok istedim hatta yanımda altınbaşak form götürdüm ama hiç fırsatım olmadı.daha öncede söylemiştim.ben ilahiyat fakültesi mezunuyum.kuran kursu hocası olmak istiyorum.onunda sınavları varmış nisan gibi felan.müftülük osınava hazırlamak için haftada 2 veya 3 gün 1den 5 e kadar kurs açtı.ama çok yorucu.hem uzak hemde çok yoğun.bide kızmı burda komşulara bırakıp gidiyorum.en çokta okoyuyo.çok hasta.bugün sabhtan yine doktora gittik.öksürük ve burun akıntısı çok.allahımm şifasını versin inşallah.
psriasis hangi siteden indirdin canım??
yavrular selam
adaşım çok geçmiş olsun canım yaaa daha ii değilmi kızın hastalık çok kötü oluyo ya çocuklarda
ben bugün sbah 1 bucuk galete peynir 2kaşık kuru fasülye
1 elma yarım portakal sonra 1 kase yogurdun içine 2 galete dogradım ama kızlarla beraber yedik 2 avuç leblebi ve çayy
bu arada 4,5 km yürüdüm kızlar valla neyse kimse yok püskütüm yeni gruplar açmış bi oraya bakınıyım byyys
kız yedim ya bana gene çok yemişim gibi heliyo valla
nasılsın canım coktur görüşemiyoruz ya nasıl artık tutabiliyomusun kendini
gunaydin........
ayy kizlar uc gundur su kizim benim canima okuyor hic sormayin onceden hic uyku sorunu yoktu hanimefendinin bu ucgundurr hic uyumuyoo ayrica cokta huysuz inanin bir kahve icimlik zamanim kalmadi delirmek uzereyim bennimle beraber 11 de yatti sabah 7 de kalkti uykudan oluyo yinede uyumuyo su saate kadar ayagimda salladimki hic daha yapmadigim seyy yatirdim geldim arkamdan oda cikti geldii ayy sinir durumdayim ustelik evin isi felan daha duruyo kahve icim bari dedim ucgundur onuda icemiyombenimkisi cayy manyagidaa gordummu yetiyo icirmiyo cadii
neyse bosverin kafanizi sisirdim demek istedigim fazla katilamiyorum size kusura bakmayin oldumuu yinede firsat bulursam su cadidan gelirim kociste ise baslamadii daha soguk diyee icerde yatiyo
sizler ne alemdesin bakalim
kiz hatice niveayi bulduguna cok sevindim benimdee belim tutulmus iki gundur ayagi zor kalkiyorum yapamadimm [/QUOTGünaydın canım eve tniveayı buldum ve dü gece yaptım neyse rahatladım yaptım dahihoyyyt
[/COLOR][/B][/I][/QUOTGünaydın canım eve tniveayı buldum ve dü gece yaptım neyse rahatladım yaptım dahihoyyyt
gunaydın kızlar
ayyy cok yoruldum, sporumu yaptımhihoyyyt
Neslıhancıgım anlıyorum senı benım kucuk kızda hıc rahatlık vermıyor spor yaparken bıle ustume cıkıyor karnıma oturuyor delı edıyor benı-tatlicadiarzu- ona ragmen sporumu aksatmıyorum kızlar duyrulurnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?