- Konu Sahibi Pinarbartu
-
bende var nivea cd si :lepi:
slm kizlar ben geldim bir ugrayim dedim kocis evde sabahtir tepemde birturlu firsat yaratipta giremedimm
kizlar ya ben hic dikkat etmiyom ne olacak bilmiyom haa
sabah bodrumdaa tursum vardi bizimkiler isteyip duruyodu anam onu actim fena istahimi acti yedim durdum ama aksam yememmeyi dusunuyorum gerci evde meyvede yok yaa nasil dayanacam bilmiyom
slm kizlar ben geldim bir ugrayim dedim kocis evde sabahtir tepemde birturlu firsat yaratipta giremedimm
sabah bodrumdaa tursum vardi bizimkiler isteyip duruyodu anam onu actim fena istahimi acti yedim durdum ama aksam yememmeyi dusunuyorum gerci evde meyvede yok yaa nasil dayanacam bilmiyom
Kulaklarını çekerim kız.Zayıfla ne kada rgüzelsin ibrde kılo versen efet olursun tam
kız neslıhan gecen hafta bırıncı geldık dıye yıne yemeyemı basladın, ne tursunu sen onu yıne bodrumuna sakla zayıflayınca yersın sımdı yeme bosver, hem sen sporunu yaptınmı bugun hahihoyyyt soyle bakalımsengözlerimebaksanab
güleysacım senin kg fazla degilki bence boyun var baya ama tabiki hamilelikte alınan kglarla fazla olur bir on kg verebilirsen iyi olurdu
çokta kafaya takma kararlı ol verirsin canım ben 17 kg verdim hayal bile edemezdim
canım sen takım kaptanısın.kaptan yerse tayfalar dünden hazır yemeye valla.emek vermişsin dayan yeme bence.:1no2:
kiz cek valla kulaklarimii ne yapim yaa tursuyuda ozlemisim gerci balik yedim ama ekmekle yedim birde bu hafta dugun varr uffffffff guya ben 2 kilo vermek istiyordum cok sini roldum kendime gerce burayada gelemedim oyuzdende kacirdim haa iki gundur fazla giremiyorum dun geldim siz yoktunuz motive olamadim anliyacagin neyse kizlar kizim yatarken su yemegimide yapimde gelirim oldumu kocis gitti
canım kılo cızelgenı neden degıstınmedın
suan kac kıloydun sen
şu an 63.3
vaktim olmadı çizelgeyi değiştirmeye:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?