Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kulaklarını çekerim kız.Zayıfla ne kada rgüzelsin ibrde kılo versen efet olursun tam

kız neslıhan gecen hafta bırıncı geldık dıye yıne yemeyemı basladın, ne tursunu sen onu yıne bodrumuna sakla zayıflayınca yersın sımdı yeme bosver, hem sen sporunu yaptınmı bugun hahihoyyyt soyle bakalımsengözlerimebaksanab

Kulaklarını çekerim kız.Zayıfla ne kada rgüzelsin ibrde kılo versen efet olursun tam

kiz cek valla kulaklarimii ne yapim yaa tursuyuda ozlemisim gerci balik yedim ama ekmekle yedim birde bu hafta dugun varr uffffffff guya ben 2 kilo vermek istiyordum cok sini roldum kendime gerce burayada gelemedim oyuzdende kacirdim haa iki gundur fazla giremiyorum dun geldim siz yoktunuz motive olamadim anliyacagin neyse kizlar kizim yatarken su yemegimide yapimde gelirim oldumu kocis gitti

kiz haklisin ama ne yapim durun tamam kizmayin aksam yemek yasak bana soz veriyorum bak karsinizda sahitsinizzz
yaa sporumu sadece bugun yapmadim belim tutulmus dunden beri isten basimi kaldiramiyorum oyuzden su mutfak oldurdu beni
ama aksam belimin agrisi gecerse yapacam

güleysacım senin kg fazla degilki bence boyun var baya ama tabiki hamilelikte alınan kglarla fazla olur bir on kg verebilirsen iyi olurdu
çokta kafaya takma kararlı ol verirsin canım ben 17 kg verdim hayal bile edemezdim

allahtan boyum var diye kimse anlamıyor 72 kg olduğumu ama ben farkediyom göbişim çıkıyor her yerden.17 kiloyu süper vermişsin ya canım.darısı başımıza.mükemmelsin tebrik ederim

canım sen takım kaptanısın.kaptan yerse tayfalar dünden hazır yemeye valla.emek vermişsin dayan yeme bence.:1no2:

canım sen takım kaptanısın.kaptan yerse tayfalar dünden hazır yemeye valla.emek vermişsin dayan yeme bence.:1no2:

haklisin canimda ah ah iste su bogazimi bir tutabilsem olacakta tutamiyom ne yapim
sende durumlar nasil gerci goturmussun pizzayi ya neyseeeeee

Şimdi benim de canımı çektirdin.Ama yemiycem bugun sabah az kahvaltı yaptım.ğlen yarım kase çorba içtim yanında brüksel lahanası yedım.Demın de azcık yedım bruksel lahanası ve bitti şimdi.Artıkın bi şey yemıycm.Akşamda meyveyle idare ederim.

güleysacım ne güzel boyun uzun ben uzun olmasını ne kadar isterdim onun avantajlarını kullan bence .
lon fazla degil ama bi 5 kilo iyi olur bence

kızlar bende lahana çorbasını yanlışlıkla halıya döktüm halı buzdolabı battı halıyı balkonda yıkadınm vazmı geçsem şu çorbayı içmekten artık 1 günlük çorbam kaldı zaten soğudum iyice bu çorbadan kerevizinide bol koymuşum kokusu hoşuma gitmedi

komşuda 1 küçük kase aşure yedim bol fındıklı

evdede oğluş yemek yemedi bende ona peynir ekmek yedireyim dedim ondan çok ben yedim ekmek tazeydi dayanamadım başka bişey yemedim 2 kase çorba içtim sabhtan beri 2-3 tanede bürüksel lahanası yedim akşama bende bi şey yemeyim dime kızlarrr buraya kaçarım artık kriz gelince:teytey:

nukeray merhaba canım
aynen bende senın gıbı bıseyler atıstırmamak ıcın buraya kacıyorum, bence bosver lahanayı bende normal saglıklı ve spor yaparak zayıflamak ıstıyorum, herhangı bır dıet yapamıyorum ozaman canım degısık seyler ıstıyor.
aksam bende sadece salata yıcem

nuraycım geçmiş olsun durduk yerde iş olmuş sana :teselli:
bu kenar köşe kaçamaklarımız yokmuyerimseniben ekmegin ucundan yemegin kenarından bende çok yapıyorum bu gün dayanamadım bulgur pilavı okadar güzeldiki bir iki kaşık yedim akşama yoğurtla 6 büsküvi yedim şimdide ayva yiyorum ahh bukadarla yatabilsem şükür yatma saatini iple çekiyorum yemeden atlamak için

iyi akşamlar arkadaşlar.az önce geldim kurstan.yaa çok zor olcak gibi çoook ödev veriyolar bide.benim yine tansiyon fırlamış buarada stresten.dün akşamki yediklerimle duruyorum. dün akşamda sadece 1 yemek kaşığı etli patetes ama 1ipatates bitanede et vardı.bide yoğurt yemiştim.sabhtan beri koşturmaktan yemek yemeye vaktim olmadı.kursta milet pastaları yediler alıpta.ben sadece 2 bardak ılk su içtim.başım çok fena arkadaşlar.kovayı doldurup yatabilirsem yatcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…