• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canlar nasılsınız bu gün komşum kahvaltıya bendeydi bir dilim ekmekle zeytin peynir yumurta bir iki galeta yedim egzersiz günlerdir yapmıyorum bu gün inşaAllah yaparım

bu arada teşekkür butonunu neden aldılar sinir oldum böyle zor oluyor o bir iletişimdi

Canım egzersizi ihmal etme.Bir kaç gün yapmayınca bir daha başlaması çok zor oluyor.

kızlar bende oglen komsumda asure yedım 1 buyuk kase
aksamada tavuk yapıyorum belkı bıraz ucundan alırım, salata yerım...

slm kızlar bende bugun 1büyük tabak çorba 1 kasık yogurtlu 2 kaşık borani 1 ine dilim ekmek yedim şimdide cay içiyorum 2 hurmayla yarın öğleden sonra burdayım

Hayirligeceler081.jpg

hayirli geceler kizlar yaa anamm yeni uyuttum kizi uyuturken bende uyumusum yaninda kalktim ama bana sorunn deli edecek bu kiz beni ya hatice canimm valla bende anlamadim neresi agriyo ilac kullaniyorum ya agriyosa diye ama nerdeee fayda etmiyo

yok valla ben yemekteyizi izlemiyordumm pek sevmiyorum zatenn rast gelirse izliyomm
hani kimseler yok kizlarr nerelerdesiniz bakimm
ayy inanin bir caydanlik cay demledim oylece kaldii uyumusum yaa simdide icesim yok ne yapimm en iyisi ben yatim kimsede yok zaten yarin gorusuru zkizlarr

slm kıslar ggirmicektim ama yine dayanamadım biraz fazla çay içtim ama sekersiz o tuttu beni meyve bile yiyesim gelmedi bugunu böle kapadım

ay o yemekteyiz iyice iğrençlesti nefret ediyorum ben o programdan artuk zaten izliycek bişeyde kalmadı en iyisi kitap okumak kıslar

eylülce s200 hatice neslihan ve canı aşure çeken arkadaşlar.merak etmeyin ben hepinizin adına yedim.ohhh bee dünya varmış.iyce takıntı olmuştu bende bu aşure.yedim ve kurtuldum.ben haftaya cumadan sonra olabilir lahana yapcam inşallah.ama ben regliyim.yapsam faydası olurmu acaba bu dönemde.amaaan yapayım gitsin.haa arkadaşlar bu cuma tartılmayı düşünmüyorum bilginize.
haaa buarda benim yaptığım aşureyi çok beğeniyolar komşular.daha 3 kişi var aşure yapacağım yaa.napsam kaçsammı.gerçi orda yapıp hemen eve gelirsem yemem.sadece eşime küçük bi kase getiririm okadar.

anam kimsecikler yok bu gece sayfaları nasıl okucam derken arkamdan 2-3 kişi gelmiş okadar
kızlar beni cezalandırınvalla ben bu akşam ne yaptım 1 parmak kalınlığında pasta 2 ekler küçüklerinden ve 3 tane de kuru pasta yedim aniden misafir geldi 9 da getirmişler arkadaşla beraber bi oturduk muhabbete hatta kendime tabak bile yapmadım valla ama kaptırdım yedim işte
şuçluyum hakim bey şucuma razıyım
bari siz cezalandırmadan ben 2,5 km yürüyim şimdi belki kendimi affettiririm ya öff sanki adam öldürdüm kendimi suçlu hissediyorum arkadaş bile diyo sen böle yapmazdın yeni başladın heralde diete diye bu arada bugün akşam üstü 1elma akşamda 2 galeteyi dogradım 1 kase yogurdun içine onu yedim
ayyy bu bende bagımlılık yaptı eşimede geçti benden oda 2 akşamdır benle galeteli yogurt yiyoo şimdi dogadan form çayımı yaptım bide bilgisayara dvd film koydum yürücem kızlar kim tutar beni anammm saat 3:15 olmuş haydin hayırlı geceler pardon sabahlar

günaydın :teytey:
sabah klasik kahvaltımı yaptım dünden beri kaçamak yok çok mutluyum bayağı bi incelmişim dün doktora giderken kabanımı giydim adeta içinde yüzüyodum kaydirigubbakcemile3

oğluşumun ciğerleri temizlenmiş ama iyileşince testler yapalım alerjik bronşit olabilir dedi inşallah o testleride iyi çıkar:Saruboceq:
ben oğlanın karnını doyurup geliyorum geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmış bizim çıtırlarŞeniz

anam kimsecikler yok bu gece sayfaları nasıl okucam derken arkamdan 2-3 kişi gelmiş okadar
kızlar beni cezalandırınvalla ben bu akşam ne yaptım 1 parmak kalınlığında pasta 2 ekler küçüklerinden ve 3 tane de kuru pasta yedim aniden misafir geldi 9 da getirmişler arkadaşla beraber bi oturduk muhabbete hatta kendime tabak bile yapmadım valla ama kaptırdım yedim işte
bari siz cezalandırmadan ben 2,5 km yürüyim şimdi belki kendimi affettiririm ya öff sanki adam öldürdüm kendimi suçlu hissediyorum arkadaş bile diyo sen böle yapmazdın yeni başladın heralde diete diye bu arada bugün akşam üstü 1elma akşamda 2 galeteyi dogradım 1 kase yogurdun içine onu yedim
ayyy bu bende bagımlılık yaptı eşimede geçti benden oda 2 akşamdır benle galeteli yogurt yiyoo şimdi dogadan form çayımı yaptım bide bilgisayara dvd film koydum yürücem kızlar kim tutar beni anammm saat 3:15 olmuş haydin hayırlı geceler pardon sabahlar

tubaaaaaa.... ne yaptın sennnnn:oklava::oklava::oklava:
sana yakıştıramadım gecenin o saatinde pastalar ekler :oklava:Çok üzgünüm çoook
bu cumada geçen haftaya yakışır bir listeyle diğer takımların karşısına çıkmamız lazım

eylülce s200 hatice neslihan ve canı aşure çeken arkadaşlar.merak etmeyin ben hepinizin adına yedim.ohhh bee dünya varmış.iyce takıntı olmuştu bende bu aşure.yedim ve kurtuldum.ben haftaya cumadan sonra olabilir lahana yapcam inşallah.ama ben regliyim.yapsam faydası olurmu acaba bu dönemde.amaaan yapayım gitsin.haa arkadaşlar bu cuma tartılmayı düşünmüyorum bilginize.
haaa buarda benim yaptığım aşureyi çok beğeniyolar komşular.daha 3 kişi var aşure yapacağım yaa.napsam kaçsammı.gerçi orda yapıp hemen eve gelirsem yemem.sadece eşime küçük bi kase getiririm okadar.

afiyet olsun canım eminim abartmamışsındır aşure yerkenCADIARZU

regli dönemindede yapabilirsin lahana diyetini ben ilk yaptığımda o döneme raslamıştı 4 kilo vermiştim o diyette 2-3 hafta sonra bende tekrar lahana diyeti yapmak istiyorum kilolar üçer dörder gidince çok iyi oluyosositososito

Sen o küçük kaseyi eşime getircem diye alır bir güzel eşin gelmeden yersin.Çünkü ben senin gibi yapardım.Asla ve asla aşureye hayır diyemem

ne pastası ne eki kız:kızgın:kaydirigubbakcemileAncak sporla affettirebilirsin kendini

hayirli geceler kizlar yaa anamm yeni uyuttum kizi uyuturken bende uyumusum yaninda kalktim ama bana sorunn deli edecek bu kiz beni ya hatice canimm valla bende anlamadim neresi agriyo ilac kullaniyorum ya agriyosa diye ama nerdeee fayda etmiyo

Canım bugun de huysuz mu senin kız ne alemde

Back