- Konu Sahibi Pinarbartu
-
günaydın :teytey:
sabah klasik kahvaltımı yaptım dünden beri kaçamak yok çok mutluyum bayağı bi incelmişim dün doktora giderken kabanımı giydim adeta içinde yüzüyodum kaydirigubbakcemile3
oğluşumun ciğerleri temizlenmiş ama iyileşince testler yapalım alerjik bronşit olabilir dedi inşallah o testleride iyi çıkar:Saruboceq:
ben oğlanın karnını doyurup geliyorum geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatmış bizim çıtırlarŞeniz
sumilatcım teşekkür edrim tesellin :teselli:için moralimin bozukluğu yemekden ziyade başka problemlerdenhaysemcim bozma moralini ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz bugun çok yedinse yarın az yersin dengelersin ama bırakmak yok
Canım benim inş dikkat edebilirim valla bende ne yaptığımı:sm_confused: bilmiyorumsisttttttttttttt....
neler oluyo
kiz haysem en son kisi sensin bu takimdaa kilo alacak kendine gel kizz cumaya kadar sen kilo bile verirsinn
guzellerim bende bugun lapami yaptim
3 bu hafta herkez gibi bende dikkat etmedim moyuzden lapa yapiyorum yarin hepberaber yapalim ne dersinizz lapayii
yapacak olanlarr parmak kaldirsinnn
neslihancım benim bacaklarım çok inceldi selülitlerim cidden okadar azaldıki iğrençtiler sarkma çok olmadı ama etlerim sertken yumuşadı özellikle bacaklarımın üst iç kısmı ve kolarımın üst iç kısmı
haysem canimm sen yapiyordun dimii senin icinde cok iyi olur neden dersen cok kilo verdin ya sarkma felan olmasin diyee
bendeki selulitlerr gitti valla superr oldum az dahada kilo verirsemm allahhh tutmayin beni
su siyahlardan kurtulacamm allahin izniylee
haydiyin ben sporumu yapayimm optum gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?