Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende kabanımın içinde yüzdüğüm günleri görebilecek ve buraya yazabilcek miyim ki acaba

gunaydın kızlar
sabah kahvaltımı yaptım bırazdan egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
kızlar anlasılan bu hafta bırıncı olamıcaz asureler, pastalar falan yenıyor
tugbacım neden bu hafta tartılmıcaksın kız, 100 gram versen yıne kardır
barııı ılk uce gırelım kızlar hadı gayrethihoyyyt

kızlar hayırlı günler ben bu gün kahvaltı yerine 1 dilim etimek tatlısı yedim dün yediklerimi yazsam şok olursunuzdelikafadulden diye yazmıyorum tuğbanın kiler yanında fos kalırfisfisfis bu sabah tartı 66 buçuk gösterdi cumaya ya 77 ya 66 olurum ortadayım moralimde çok bozuk:çok üzgünüm: ben moralim bozuk olunca yerim tatlı krizlerim tutar napcam bilemiyorum artık bu haftayı böyle geçirririm heralde:çok üzgünüm:

bende sabah 1 bardak şekersiz cay,1/4 yufkadan yapılmış ıspanak,1 küçük peynir yedim akşama sadece lahana corbam var aradada 1 tane meyva yiycem

Neslıhan kız nerdesındelikafadulden
bızım takım gene bıraktı kendını-tatlicadiarzu- gel su takımın basınada bıseyler de sunlarada kendılerıne gelsınler yemesınler:mymeka: soyle bır tokat olabılır

abovvvv... neler duyuyorum kızlar kendinize gelinnnkaydirigubbakcemileklava:
yarın hepimiz lapa diyeti yapalım o zaman ne dersiniz CADIARZU

ben bu sabah klasik kahvaltı yaptım komşumyine kahvaltıya çağırdı sadece çay içtim geldim öğlen 1 kase sebzeli şehriye çorbası 1 dilim ekmek o kadar alkış istiyorumkaydirigubbakcemile3
neslihan nerdesin çabuk gel:teytey:

sisttttttttttttt....
neler oluyo
kiz haysem en son kisi sensin bu takimdaa kilo alacak kendine gel kizz cumaya kadar sen kilo bile verirsinn
guzellerim bende bugun lapami yaptim
3 bu hafta herkez gibi bende dikkat etmedim moyuzden lapa yapiyorum yarin hepberaber yapalim ne dersinizz lapayii
yapacak olanlarr parmak kaldirsinnn

tunaydinn kizlar bu arada ya bugun carsamba burda okullarin tatil gunuu oyuzden herkez evde gec kaldim yenicee kahvalti yapildi onlari topladim daha yatak odasi duruyoo onu topliyacam niveayi yapmam lazim dun aksam iki defa yaptimm
bugunde sabah aksam yapmayi dusunuyorumm anam canim cikti yanlizz cok yoruldum aksam yaptim cunku iki defa ustustee
ya bence cook faydasi var yaa
bu arada bu takimda kimler yapmiyo bakim su niveayii sart kosalim yapilmasi iicn cunku gertcekten superr
haysem canimm sen yapiyordun dimii senin icinde cok iyi olur neden dersen cok kilo verdin ya sarkma felan olmasin diyee
bendeki selulitlerr gitti valla superr oldum az dahada kilo verirsemm allahhh tutmayin beni
su siyahlardan kurtulacamm allahin izniylee

neslihan canıms sen daha öncede lapa diyeti yapmıştın verdiğin 1 -2 kiloyu hemen aldın mı

ben 2 kere yaptım lapa diyeti kilo verdim ama geri almıştım tabi hiç dikkat etmemiştim onuda belirteyim

lapa diyeti bizim takıma şart oldu artık gerçi ben kaçamak yapmadımkaydirigubbakcemile3 ama denemek istiyorum lapayı

haysemcim bozma moralini ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz bugun çok yedinse yarın az yersin dengelersin ama bırakmak yok
sumilatcım teşekkür edrim tesellin :teselli:için moralimin bozukluğu yemekden ziyade başka problemlerden

Canım benim inş dikkat edebilirim valla bende ne yaptığımı:sm_confused: bilmiyorum

neslihancım benim bacaklarım çok inceldi selülitlerim cidden okadar azaldıki iğrençtiler sarkma çok olmadı ama etlerim sertken yumuşadı özellikle bacaklarımın üst iç kısmı ve kolarımın üst iç kısmı
düzenli sürekli spor yapsaydım daha güzel olurdu

:lepi: parmagımı kaldırdım
bende varım lapa dıetıne kızlar ıyı olur yarın baslayalım
nasıldı o sabah ogle aksam pırınc lapasımı yıcektık

tuba nbr kıs nasılsın ben bu hafta oruç fln derken çıok verememiş gibi hissediyorum senin ne durumda yarın lapa yapıcam bende bakalım inş faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…