• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy vallah alıntı yapmaya korkuyom beee.bide renkeler gidersee.neyse bekliyeyimde biri yaprsa onunkini alıntılıyayım bari.

hahahaa...supersın yaa valla...

neslıhan cok gecmıs olsun....allah sıfa versın kac yasında ? bırde neden ıkı gundur atesı var merak ettım yaa...

kızlarrr hadi birsi şu nesliahnın yaptığını renkleri bozamdan alıntılasın.öuyle bekliyom.yoksa kabak benim başımda patlıycak.

kız bir kilo verdim demedim.bir kilo verdim sorma dedim.yani çok kilo verdim anlamında yazmıştım.evet suç bende yanlış bi kelime kullanmışım.başka maanyda gelebilen.ben 4 kilo kadar felan verdim ama .yarısını yazcam.çünkü bu hafta yaptığım şey.aşırı su ve tosin attırdı vücuttan.o yüzden ben şimdi 79.5 mu diyeyim 80 mi.

Canım tebrik ederim keşkem bende yapabilseydim şu an ideal kilomd aolurdum şimdi pişman oldum yapmadığıma aferim sana aferm

kızlar slm
anca gelebildim bugün annemim ölüm senesi kuranı var oraya gidiyorum geç gelirim akşam
şuan kilom 66
herkeze hayırlı cumalar by

slm kizlar ben dun gece nelsihana bildirmistim sabah girme imkanim yoktu nete bu hafta kilo kaybi yok bende walla bu kadar ugrasmama ragmen deli olacammmmmmmmmm tugba tbr super olmus sevindim snein adina nelsihan kizina gcemis olsun kilo bildirim hakkinda yardimci olamadigim icin ozur bilmiyorum yapmasini...

kızlar merhaba ben aranıza yenı katılıyorum daha yenı kılo cızelgemı ayarladım ellıste arkadasımız benım bu gruba gırebılecegımı söyledı ne yapıyoruz nasıl oluyo bu ıs hıc bı fıkrım yok tek bıldıgım zayıflamak nolur yardımcı olun kızlar evlendıkten sonra 58 kılodan 70 e cıktım ve asırı ıstah özellıkle cıkolata tatlı merakım var sıkıntıdan üzüntüden cok yemek yıyorum hadı benı bılgılendırın ne yapacam sıkı takıpcı olacagıma söz verıyorum

kızzlarrrrrrr ya ordamısınız ya bana bıseyler yazın ne yıyosunuz ne ıcıyosunuz bakın 3 gün var benı pazartesıye kadar motıve edın bı baslayacam haftaya cumaya 2 kılo vermem lazım hadı ama yardımcı olun cok ıhtıyacım var lütfn ltfn ltfnhihoyyyt

neslihancım bu 3.defadır sizin gruba talip oluşum.1 kişilk boş yer varmış sanırım. bende katılmak istiyorum.valla son kez burda şansımı deneyecem canım.

14. takım **95.etap** SONUCLARI **
nukeray (59.5/59.5/0.0/0.0% )
serince84 (66.5/66.0/0.5/0.75% )
s2000(68.0/68.0/0.0/0.0% )
haysem (61.0/61.0/0.0/0.0% )
rose14 (82.0/80.0/2.0/2.44%)
neslihan (70.5/70.5/0.0/0.0% )
psoriasis(61.4/61.0/0.4/0.65% )
eylulce(83.9/83.9/0.0/0.0% )
spagot(65.8/65.1/0.7/1.06% )
begum(75.3/75.3/0.0/0.0%)
destinam(79.0/78.5/0.5/0.63%)yeni uye
14.TAKIM TOPLAM KILO (772.9/768.8/4.1/0.53%)

Son düzenleme:
neslihancım bu 3.defadır sizin gruba talip oluşum.1 kişilk boş yer varmış sanırım. bende katılmak istiyorum.valla son kez burda şansımı deneyecem canım.

tamam canim haklisin
gel bu hafta deneme suresine alin sonra katilimina ve azmine gore asil uye olup olmayacagini kararlastiralim tamammi
deneme suresindesin canimm hadi hayirlisi

hayırlı cumalr kızlarr:Saruboceq:
destinam 14. takım uğurlu gor
neslihancım bu hafta kilom aynı malum dönemdeyim
ben 59 kloyla mezun olmaya karar verdim 500 gr verirsem mezun olucam:teytey:
tek tek herkeze yazmak isterdim inanın geçmiş mesajları okudum işim çok bugün çıkmam lazım öpüldünüzŞeniz
Canim ya seninlede fazla gorusemedik sende bende az girince haliyle karsilasamadik neden hedef kilonu cektin canim bizden biran once kurtulmak mi istiyorsun hem sen ne isle ugrasiyon soylemiyonda gezmeyemi gidiyon temizliklemi ugrasiyon misafirlemi cocuklarlami hic paylasmiyorsun son zamanlarda bizimle canim gelip uzun uzun yazmani isterim sahsen opuyorum senii benim cok azimli guzel arkadasim
gunaydın kızlar

sagolun destegınız ıcın...hepınıze hayırlı cumalar...ınsallah guzel bır gun olur herkes ıcın....guzel bır hafta sonu olur...

eskı kılom 79
yenı kılom 78,5

neden böyle oldu anlamadım ...bende regl dönemındeyım ama bu hafta cok dıkkat etmıstım sanırım hafta sonu bellı olucak...yada bıraz daha sıkmam gerekıyor...
tesekkur ederiz canim guzel dileklerin icin valla hic kimseyle ilgilenemiyom kusuruma bakmayin basim oyle cok kalabalikki anlatamam
canim regl doneminde aslinda daha cok calisiyo metabolizma ama biz su bgazimizi tutamiyoruz iste ne yapalim birde tarti biraz fazla gosteriyo oyuzden bencede regl bitimi anlarsin
ama bu hafta senden daha cok performans bekliyoruz haberin olsun sen daha yolun basindasin cunku guzelim cok cok verki keyfin yerine gelsin ve daha cok vermek iste hemen pes etmazsin ozaman

hahahaa...supersın yaa valla...

neslıhan cok gecmıs olsun....allah sıfa versın kac yasında ? bırde neden ıkı gundur atesı var merak ettım yaa...
canim kizim galiba usuttu bilmiyorum doktora goturdum ilaclarini verdim simdi iyi birazdan yine atesi cikmazsa cok sagol
Kızlar yer varsa ben de gurubunuza katılabilir miyim? 1,63 boyunda 74 kiloyum. Söz veriyorum zayıflıcammmmmmmm.
canim ya oncelikle hosgeldin takimimiza
bir kisilik yerimiz var ama guleysa arkadasimiz bizi uzun suredir takip ettigi vede uzun suredir basvuru yaptigi icin ona oncelik tanidik ama eger herhangi bir gruba katilmazsaniz isminizi not aldim herhangi bir durumda sizinle kontak kurarim hic merak etmeyin
zayiflama konusunu gelince sen yine gel ben seni zayiflatirim beni arkadaslar zayiflama ilaci olarak kullaniyorlar cok cok sanada bir laf atarim sen degil iki kilo bir haftada 4 kilo yine verirsin :roflol:

kızlar slm
anca gelebildim bugün annemim ölüm senesi kuranı var oraya gidiyorum geç gelirim akşam
şuan kilom 66
herkeze hayırlı cumalar by
canim allah mekanini cennet etsin anaciginin
sanada hayirli cumalar allah kabul etsin

slm kizlar ben dun gece nelsihana bildirmistim sabah girme imkanim yoktu nete bu hafta kilo kaybi yok bende walla bu kadar ugrasmama ragmen deli olacammmmmmmmmm tugba tbr super olmus sevindim snein adina nelsihan kizina gcemis olsun kilo bildirim hakkinda yardimci olamadigim icin ozur bilmiyorum yapmasini...
valla eylul kiz ozuru mozuru birak bak tugbaya gaz verdim fena gaza geldi gidiyo tikir tikir kilolar bence sende ataga gecsen iyi olaack hani ayni kilodaydiniz gecip gidiyo senii sahsen ben olsam kendimi yenilgiye ugramis gorup canla basla calisirdim
kızlar merhaba ben aranıza yenı katılıyorum daha yenı kılo cızelgemı ayarladım ellıste arkadasımız benım bu gruba gırebılecegımı söyledı ne yapıyoruz nasıl oluyo bu ıs hıc bı fıkrım yok tek bıldıgım zayıflamak nolur yardımcı olun kızlar evlendıkten sonra 58 kılodan 70 e cıktım ve asırı ıstah özellıkle cıkolata tatlı merakım var sıkıntıdan üzüntüden cok yemek yıyorum hadı benı bılgılendırın ne yapacam sıkı takıpcı olacagıma söz verıyorum
canim arkadasim burda yer oldugunu gorunce seni buraya yonlendirmis iyide yapmis ama dedigim gibi bir kisilik yerimiz vardi oda arkadas uzun zamandir aramiza girip bizi takip ettigi icin ona oncelik tanidik sen yinde misafir olarak gelip bizimle sohbet edebilisin canim

6 subat -13 mart tarihleri arasi en cok zayiflayan vede zayiflayamayanlarin listesii
ISIMLER / 91. ETAP /92. ETAP /93. ETAP /94.ETAP /95.ETAP /TOPLAM
nukeray=0.0 / 0.5 / 0.5 / 1.0 / 0.0 = 2.0
serince =1.0 /1.0 / 2.5 /0.0 /0.5 = 5.0
S2000= 0.3 / 0.0 / 0.7 / 0.3 / 0.0 = 1.3
haysem = 2.0 / 0.0 / 0.5 / 0.5/ 0.0 =3.0
rose= 1.5 / 0.0 / 0.0 / 1.0 /2.0 /=4.5
neslihan 0.8 / 0.0 / 0.0 / 1.2 /0.0 =2.0
psoriasis =0.6 / 1.7 / 0.3 / 0.6/ 0.4 =3.6
eylulce =0.5 / 0.0 / 0.5/ 0.6 / 0.0 =1.6
spagot =0.5 / 0.7 /0.3 / 0.0/ 0.7 =2.2
begum =0.7 / 0.0 /0.0 /0 .0/ 0.0 =0.7
destinam = - / - /- / - /0.5 = 0.5

bes haftalik surecte sirasiyla en iyi arkadaslar

1.serince = 5.0
2. rose =4.5
3.psoriasis =3.6
4.haysem =3.0
5.spagot=2.2

bes haftalik surecte sirasiyla en kotu arkadaslar
1.begum =0.7 (izinli)
2.S2000=1.3
3.eylulce =1.6
4. nukeray=2.0
4.neslihan=2.0

siz bu tabloyu inceleyin kizlar normalde takimimizin kurallari vardi bir zamanlar ama artik yok isteyen istedigi gibi kilo verip alabiliyo ama siz yinede inceleyin bir hafta gecikmis bir liste bu o yuzdende kusura bakmayin
simdilik cikiyorum gelince durumlari tekrar inceliyecegizz

valla eylul kiz ozuru mozuru birak bak tugbaya gaz verdim fena gaza geldi gidiyo tikir tikir kilolar bence sende ataga gecsen iyi olaack hani ayni kilodaydiniz gecip gidiyo senii sahsen ben olsam kendimi yenilgiye ugramis gorup canla basla calisirdim
kiz neslihannn dost aci soylerde bu kadarmi aci soylersenağlama ama haklisin bu hafta motivasion sifirlandi benim o kadar cabaga ragmen zor gidiyo kilolar yaaaa bi caresini bulmam lazimmm..... akrepi gormedim bugun insallah kizi ve kendisi iyidir

Back