- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #3.701
aslında ben bugün 78 kilo felan geldim.ama dediğim gibi 1 haftadır yaptığım beden temizliğinden dolayı böyle.2 gün sonra çok yemesem normla besklenmeye geçtiğimde yine 2 kilosu gelcekti.eee dolayısıyla ben haftaya +2 ile gelmiş olurum diye 80 dedim..eeee neslihaaan nasıl oluyomuş kilo vermek.sen biraz daha say yerindeki yaklaşayım sna.ohh beeeee artık bende 7li rakamlardayım.
tugba senin adina cokkkkk sevindim hakketin o kadar kiloyu vermeyi sen sana yetismem lazim hata neslihana ulasmam lazimmm yaza az kaldi sneinle beraber mezun olmam lazim:enbuyukkk:
tamam canim haklisin
gel bu hafta deneme suresine alin sonra katilimina ve azmine gore asil uye olup olmayacagini kararlastiralim tamammi
deneme suresindesin canimm hadi hayirlisi
oleyyyy oleyyy teşekkürler canım.tamam anlaştık deneme süresindeyim.başarılı olacam inşallaha.s
vay vay vaayyy.sen demi brütüs?hadi bakalım hemşom.yarışalım.ama ben senin gibi takviye ürünler kullanmıyom.kendi çaba ve gayretimle veriyom kiloyu.aklında olsun heeei.:jeyyar:
oleyyyy oleyyy teşekkürler canım.tamam anlaştık deneme süresindeyim.başarılı olacam inşallaha.s
bu arada bugunku raporumu veriyorum vede herkezden liste seklinde istiyorum oldumu
sabah hicbirsey yemedim cunku doktora gittim su bile icmedim
oglen tabi birsey yemeyince daldim yemeklere pizza yapmistim bir dilim yedim canlarimm
arada hicbirsey yemedim
aksam bir tane kofte iki kasikta bulgur pilavi yedim salata vede bir dilim ekmek
yani bugunluk bukadarr canlarim ger aksam yada sabah bu sekilde liste istiyorum bundan sonra kizlarr ay bunuda begenmez itiraz ederseniz hepinziin kafasini kiracam haberiniz olsun kural diye birsey kalamdi sayenizde bunu bari yapin oldumu
canim bencede cok yemisim dedim zaten bugun cok kotu gecti benim icin zatenaaa çok güzel yaa.ben raporumu veririm.ya tama kural koyalım ozamnda benim aklıma bişey gelmiyoki.hani bi arda felan olsak bişeyler felan aldırırız.ama farklı yerlerdeyiz.uyarılar olabilir.üst üste kilo veremeyen listeyi yapsın mesela.ben liste işnden hiç ama hiç nanlamıyorum.aslında listeyi ben bugün herkesinkini yerleştirecektimde.sen renkleri bozma deyince vallahi elimi süremedim.
buarada bence çok yemişisn.tama öğleni anladık akşamda güzelmiş ama 1 dilim ekmek fazla.hele piavın yanındfklava:
canim arkadasim burda yer oldugunu gorunce seni buraya yonlendirmis iyide yapmis ama dedigim gibi bir kisilik yerimiz vardi oda arkadas uzun zamandir aramiza girip bizi takip ettigi icin ona oncelik tanidik sen yinde misafir olarak gelip bizimle sohbet edebilisin canim.
ama yaaaa ben cok üzüldüm bi bana yerınız yokmu ben kıloluyum belkı ama ufacık bı yere sıgısırım söz verıyorum yer kaplamam nolur ama nolursenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?