Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süpersinnn:lepi:Şeniz

Gittiler ama günler uzadı gündüz misafirlerim var almam gerekende bu hafta ipin ucunu kaçırdım nasıl yapcam bilmiyorum yada her hafta cumartesi günleri misafir günü yapmayı düşünüyorum

Oh ne güzel afiyet olsun bende güya yemiyim fazla kaçırırım diye aşure yapmadım ama yerini doldurdum dün akşam yedim bende komşum gönderdi sağolsun

bende cuma günü aşure yaptım küçük bir kase yedim hepsini dağııttım evde hiç bırakmadım 1.5 kilo buğdaydan yapmıştık bide

Kızlar ben asure falan yemıyorum sadece bakıyorum, yemıs gıbı oluyorum
sızede gondereyım dedım
afıyet olsun

Gittiler ama günler uzadı gündüz misafirlerim var almam gerekende bu hafta ipin ucunu kaçırdım nasıl yapcam bilmiyorum yada her hafta cumartesi günleri misafir günü yapmayı düşünüyorum

ah o gündüz misafirleri bende de var birde 5 çeşitten az yapamıyorumdelikafadulden

günaydın kızlar okula gtmek için hazırlanıyorum sabah 1 yumurta birazda peynir yedim nuray sakın çok kacırma şimdi öğle için bi elma yiycemm

guleysa merhaba canım
sen kac kılosun ve boyun, yasın kac

27 yaşında 1.71 boyunda 72 kiloyum yaa.dün dikkat ettim yememe ama bugün arkadaş dışarı yemeğe davet etti ve fast food götürdü.toplu gitmiştik diye oraya gitmeyelim diyemedim.malesefki pizza yedim orda bugün öğlen göbeğim acayip büyüdü ya.pantolonumun ilk düğmesi kapanmıyor artık vicdanen çok rahatsız oldum:1no2:

güleysacım senin kg fazla degilki bence boyun var baya ama tabiki hamilelikte alınan kglarla fazla olur bir on kg verebilirsen iyi olurdu
çokta kafaya takma kararlı ol verirsin canım ben 17 kg verdim hayal bile edemezdim

evdeyim:roflol:
bizim modemdemi hattamı anlayamadık bir problem var sık sık net gidiyor eskisi gibi giremiyorum
Niveya badyy cd buldunmu ne yaptın

Buldum canım buldum dün epeyi baktım sanada yokun şu an yüklenıyor 4. parttayım tatlım.Dun yapamadım ama olsun

Kızlar ben bu hafta verebilecegimi sanmıyorum cumadan bu güne kadar hiç dikkat edemedim bu hafta aynı kalmaya çalışcam bu gün sirkeli suyu içtim peynir zeytin ekmek yedim

Bende cumadan beri dikkat etmıyorum bugun dikkat ettim sadece bari yarım kilo vermiş oluyum bu hafta o da iyidir

Sana da iyi kilo vermeli haftalar.Bizim takım tam nivea body cı oldu süper yaa.KAhvaltın güzel.Akşamları acıktığında foruma gir biz iştahini kapatırız.

slm kizlar ben geldim bir ugrayim dedim kocis evde sabahtir tepemde birturlu firsat yaratipta giremedimm
kizlar ya ben hic dikkat etmiyom ne olacak bilmiyom haa
sabah bodrumdaa tursum vardi bizimkiler isteyip duruyodu anam onu actim fena istahimi acti yedim durdum ama aksam yememmeyi dusunuyorum gerci evde meyvede yok yaa nasil dayanacam bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…