- Konu Sahibi Pinarbartu
-
gunaydın kızlar
herkese guzel bır hafta dılıyorumsositososito
sabah sırkelı suyumu ıctım sonra kahvaltıda bır dılım kepek ekmegı 4 zeytın ve bıraz peynır yedım, yesıl cay ıctım. Kendıme soz verdım cumaya kadar kacamak falan yapmıcam aksamları sadece sebze yıcem saat 6 dan sonra bısey yemıcem:lepi:
bırazdan nıveabodyle sporumu yapcamhihoyyyt
Oh ne güzel afiyet olsun bende güya yemiyim fazla kaçırırım diye aşure yapmadım ama yerini doldurdum dün akşam yedim bende komşum gönderdi sağolsun
Gittiler ama günler uzadı gündüz misafirlerim var almam gerekende bu hafta ipin ucunu kaçırdım nasıl yapcam bilmiyorum yada her hafta cumartesi günleri misafir günü yapmayı düşünüyorum
Kızlar ben asure falan yemıyorum sadece bakıyorum, yemıs gıbı oluyorum
sızede gondereyım dedım
afıyet olsun
komşular çağırıytor ben kaçar
inşallah küçük bi kase yerimmm:içelim:
guleysa merhaba canım
sen kac kılosun ve boyun, yasın kac
bende cuma günü aşure yaptım küçük bir kase yedim hepsini dağııttım evde hiç bırakmadım 1.5 kilo buğdaydan yapmıştık bide
evdeyim:roflol:
bizim modemdemi hattamı anlayamadık bir problem var sık sık net gidiyor eskisi gibi giremiyorum
Niveya badyy cd buldunmu ne yaptın
Kızlar ben bu hafta verebilecegimi sanmıyorum cumadan bu güne kadar hiç dikkat edemedim bu hafta aynı kalmaya çalışcam bu gün sirkeli suyu içtim peynir zeytin ekmek yedim
gunaydın kızlar
herkese guzel bır hafta dılıyorumsositososito
sabah sırkelı suyumu ıctım sonra kahvaltıda bır dılım kepek ekmegı 4 zeytın ve bıraz peynır yedım, yesıl cay ıctım. Kendıme soz verdım cumaya kadar kacamak falan yapmıcam aksamları sadece sebze yıcem saat 6 dan sonra bısey yemıcem:lepi:
bırazdan nıveabodyle sporumu yapcamhihoyyyt
kızlar bende sayfa görüntüsü farklı sizdede öylemi teşekkür butonu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?