- 29 Aralık 2019
- 271
- 511
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #340.121
Sana katılıyorum canım bence yemeğe kaptırdığumızdan olabilir gibi duruyorDerin bir sessizlik hakim grupta
Bu sessizlik kendimizi yemeye kaptirdigimizdan miyoksa az yediğimiz için halsiz olduğumuzdan mi
yok yok yemeklere kapılmıyoruz onlar şimdilik cızDerin bir sessizlik hakim grupta
Bu sessizlik kendimizi yemeye kaptirdigimizdan miyoksa az yediğimiz için halsiz olduğumuzdan mi
bu hafta listeye gidereceksiniz yemeklere kaptırırsan giremezsinSana katılıyorum canım bence yemeğe kaptırdığumızdan olabilir gibi duruyor
Bugün yoğun bir gün olduğu için spor yapamadım ama tempolu yürüdüm 8000 adım attımSPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_ / 120
EDMLM /
mirjam /
Allah şifa versin canım inşallahHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
daha ne olsun canım çok iyi gidiyorsunKüçük bebek olunca ben spor yapamıyorum. Ama gün içinde sürekli aktifim ev işleri büyüğün dersi küçüğün telaşı derken pek oturmaya fırsat kalmıyor zaten. Arada boşluk buldugum zaman leslie yapıyorum oda en fazla 30 dk oluyor günlük en fazla 20 mekik çekebiliyorum sabah aksam plank yapmaya çalışıyorum 30 saniyeyi geçemedim henüz
emziriyorsun değil miHerkese iyi aksamlar ilk menu benden gelsin
Kahvaltı 1 yumurta domates peynir 2 tam ceviz
Öğle bir kase yoğurt yarim elma 2 kaşık patates yemeği
Akşam bir porsiyon etli bezelye yemeği yarim kase yoğurt 2 kaşık pirinç pilavı
Arada yeşilçay
yeni mi geldiniz ?Sabah yulaf muz 2 haşlanmış yumurta öğlen yok sadece nescafe ve çay. Akşam kuru fasulye kabak yemeği
8bin adım atmışsın onlarıda puanlamadan sayabilirsinSelam bugün yoğun gecti bende menülerimi yazayım
Kahvaltı kahve ve 3-4 dilim peynir acele işlerim olduğu için bir şeyler hazırlayamadım
Öğlen 2 dilim yağsız havuçlu kek
Akşam iskender yedim yoğunluktan
Ara öğün bir tane yeşil elma
Bugün spor yapamadım yarın telafi ederim.
çok geçmiş olsun canımHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım ileri seviye semptom göstermedenHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinleHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
OLMAZ CANIM SAĞLIKLI besleniyorsun sonuçtaEvet emziriyorum çok şükür azalma olmadı sütte olsaydı diyeti bırakacaktım zatenSchonerDuft
Çok geçmiş olsunKizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladionunla ilgilenmem gerekicek bi süre
Çok geçmiş olsun canımKizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladionunla ilgilenmem gerekicek bi süre
Evetyeni mi geldiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?