Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Derin bir sessizlik hakim grupta
Bu sessizlik kendimizi yemeye kaptirdigimizdan mi yoksa az yediğimiz için halsiz olduğumuzdan mi
yok yok yemeklere kapılmıyoruz onlar şimdilik cız
ev temizliğine daldım . sınav sonrası temizlik mod var evde onunda yarısı bitti .
kaç defa girdim site de bakım çalışması var dedi çıktım
Sana katılıyorum canım bence yemeğe kaptırdığumızdan olabilir gibi duruyor
bu hafta listeye gidereceksiniz yemeklere kaptırırsan giremezsin

spor ne durumda kızlar ben hergün yürüyüş yapıyorum ne kadar denk gelirse

Küçük bebek olunca ben spor yapamıyorum. Ama gün içinde sürekli aktifim ev işleri büyüğün dersi küçüğün telaşı derken pek oturmaya fırsat kalmıyor zaten. Arada boşluk buldugum zaman leslie yapıyorum oda en fazla 30 dk oluyor günlük en fazla 20 mekik çekebiliyorum sabah aksam plank yapmaya çalışıyorum 30 saniyeyi geçemedim henüz

Herkese iyi aksamlar ilk menu benden gelsin
Kahvaltı 1 yumurta domates peynir 2 tam ceviz
Öğle bir kase yoğurt yarim elma 2 kaşık patates yemeği
Akşam bir porsiyon etli bezelye yemeği yarim kase yoğurt 2 kaşık pirinç pilavı
Arada yeşilçay

Sabah yulaf muz 2 haşlanmış yumurta öğlen yok sadece nescafe ve çay. Akşam kuru fasulye kabak yemeği

Selam bugün yoğun gecti bende menülerimi yazayım
Kahvaltı kahve ve 3-4 dilim peynir acele işlerim olduğu için bir şeyler hazırlayamadım
Öğlen 2 dilim yağsız havuçlu kek
Akşam iskender yedim yoğunluktan
Ara öğün bir tane yeşil elma

Bugün spor yapamadım yarın telafi ederim.

daha ne olsun canım çok iyi gidiyorsun
emziriyorsun değil mi
Sabah yulaf muz 2 haşlanmış yumurta öğlen yok sadece nescafe ve çay. Akşam kuru fasulye kabak yemeği
yeni mi geldiniz ?
8bin adım atmışsın onlarıda puanlamadan sayabilirsin
Herkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
çok geçmiş olsun canım

Herkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım ileri seviye semptom göstermeden

Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle en kısa zamanda atlatırsınız umarım

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah YOK
Öğleden sonra: 5 kepçe mercimek çorbası, 1 havuç, 1 domates, 1 küçük kelek, 1 salatalık
Akşam da YOK
Suyu o kadar çok içtim ki 3 litreyi geçmiştir. 1 şişe de maden suyu içtim. Ve de Türk kahvesi içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…