Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bezelye de hiç tok tutmuyot nedense.
Afiyet olsun.
Ayranı 200 ml içsen tam olurdu
Evet bezelye şekeri yüksek bir gıda ama beni idare ediyor en sevdiğim yemek normalde 2 tabak bile yerim de bu sıra çok gaza geldim kilo verme konusunda kendimi frenliyorum bir çok gıdada

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

SchonerDuft / 159,50 + 57
_segah_ /
Gazetekolik /
sedulu / 570+90

2.GRUP

EDMLM / 96 +

Luluuu94 /
mirjam /615+ 120
Bu benim bir haftalik spor puanim

Bugunku menum
Sabah, mantarli omlet, peynir zeytin
1domates 1 dilim kepekli ekmek 4 ceviz

Oglen, 1 Elma

Aksam, 1 kase tarhana corbasi, firinda tavuk salata

Su 1ltreyi gecti
Spor bugunde yapmadim pazartesi basliycam insallah

Evet bezelye şekeri yüksek bir gıda ama beni idare ediyor en sevdiğim yemek normalde 2 tabak bile yerim de bu sıra çok gaza geldim kilo verme konusunda kendimi frenliyorum bir çok gıdada
Tavuklu ya da kıymalı yapabilirsin seviyorsan .protein de almış olursun.
Benim difriz dolu bezelye ile patates ve havuç ta şekerli olduğu için protein ile düşünüyorum .
He yaa günüm dışarıda geçti bugün yemeğe geçiktim geç saatte ye mek istemedim tavuk haşladım kendime ama yarın yerim artık
1 bardak süt çiğ kuruyemiş 4 badem ya da 2 ceviz 1 meyve daha iyi olur. Yulaf seviyorsan yoğurt yulaf meyve kuru yemiş şeklinde yapabilirsin.
Spor 'ne durumda
Aaahhh aaahh dolu dolu yemeyi, saatlerce kahvaltı masasında oturmayali epey zaman oldu
Oğlan diş çıkarıyor da ablası yemek yemeye fırsat yok ne buldum onu koyuyorum masaya
Geçmiş olsun canım

[QUOTE="SchonerDuft, post: 65532326, membe

1 bardak süt çiğ kuruyemiş 4 badem ya da 2 ceviz 1 meyve daha iyi olur. Yulaf seviyorsan yoğurt yulaf meyve kuru yemiş şeklinde yapabilirsin.
Spor 'ne durumd
[/QUOTE] sporumu yazdım ama gözden kaçmış sanırım 65 dk eliptik bisiklet toplam 256 puan cumadan itibaren yeni bir hafta olarak haftanın krndi ilk puanımım
Msj alıntı yapıp üzerine mi yazmam gerekiyor yoksa bilemedim

Spor puanlarını nasıl ekliyoruz ben bilmiyorum da nasıl yapmam gerektiğini yani alıntı mi yapilcak etkileyecek miyiz kendimiz yazacaksak nasıl yazcaz ki SchonerDuft
1.sayfa da puanlar yazıyor ordan hesap edeceksin.
Listeyi alıntı yapacaksın isminin karşısına puanı yazacaksın .
Alıntının başında ve sonunda [/QUOTE] yazar onları sileceksin cevapla diceksin

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

_segah_ /
Gazetekolik /256+
sedulu / 570+90

2.GRUP

EDMLM / 96 +

Luluuu94 /
mirjam /615+ 120
Bu benim bir haftalik spor puanim

SPOR LİSTESİ

1.GRUP

_segah_ /
Gazetekolik /256+
sedulu / 750

2.GRUP

EDMLM / 96 +

Luluuu94 /
mirjam /615+ 120
Bugün de dahil spor toplam puanım

Bu arada spor puanları pazartesiden pazara kadar mi yoksa cumaya kadar mi toplanıyor?

Bugün menü
Kahvaltı dereotlu omlet 3 dilim peynir 2 dilim salam bir salatalik ve maydanoz
Öğlen bir tabak bezelye
Akşam 3 yemek kaşığı makarna ve havuç tarator
Leslie yaptım bugün 30 dakika spor toplam puanıma ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…