• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi akşamlar kahvaltı yarim haşlanmış yumurta 1 dilim kasar peyniri 1 tatlı kaşığı krem peynir ( bebek huysuzlanınca yiyemedim)
Öğle bir kase yayla çorbası
Akşam 1 kase şehriye çorbası 1 dilim somon balığı 1 kase salata
Az önce meyve atıştırdım bikac dilim

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah YOK
Öğleden sonra: 5 kepçe mercimek çorbası, 1 havuç, 1 domates, 1 küçük kelek, 1 salatalık
Akşam da YOK
Suyu o kadar çok içtim ki 3 litreyi geçmiştir. 1 şişe de maden suyu içtim. Ve de Türk kahvesi içeceğim.
If diyeti mi yapiyosunuz

Ben bugün abarttım yeme olayını
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık 4 dilim peynir ve 3 dilim salam
Öğlen yarım gözleme yedim oğlana almıştım yemedi diye bana kaldı ihale 2 dilim havuçlu kek
Akşam az porsiyon tavuklu patates yemeği börülce salatası ve yogurt

Hiç bildirim gelmedi bana kimse yazmıyor herhalde diye düşündüm kusura bakmayın
Herkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun canım inşallah cabucak iyileşirsiniz
Kizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladi 😔 onunla ilgilenmem gerekicek bi süre
Canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşir toparlarsınız inşallah
sedulu sedulu
G Gazetekolik
E EDMLM
@gulverenp

Kızlar cuma günü listeye gireceksini bildirimlerinizi en geç 13:00 te resimli şekilde yapmanız lazım artı gelirseniz girişiniz sonraki cumaya kalacak
Dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamadım inşallah girerim yaaaa

1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin .
2 hafta deneme süremiz var yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu ve hedef kilonu bildirirsin
Ben bugün abarttım yeme olayını
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık 4 dilim peynir ve 3 dilim salam
Öğlen yarım gözleme yedim oğlana almıştım yemedi diye bana kaldı ihale 2 dilim havuçlu kek
Akşam az porsiyon tavuklu patates yemeği börülce salatası ve yogurt
havuçlu kek bitmedi daha :D kaç gün oldu sayamadım :D

Hiç bildirim gelmedi bana kimse yazmıyor herhalde diye düşündüm kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım inşallah cabucak iyileşirsiniz
Canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşir toparlarsınız inşallah
Dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamadım inşallah girerim yaaaa
evet bazen gelmiyor bildirim bana da gelmediği çok oluyor .
eksi geldiğin sürece girebilirsin

Bnm zayıflamaya bu aralar ihtiyacım var acayip iştahım acildi kilo aldıgıöın farkındayım

1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin .
2 hafta deneme süremiz var yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu ve hedef kilonu bildirirsin

havuçlu kek bitmedi daha :KK70: kaç gün oldu sayamadım :KK70:
80 kilo ile başladım boyum 1.75 şuan 71 kiloyum hedefim 65. Bir de sorum olacak menülerimizi resim olarak mı ekliyoruz. İlk sayfadaki kuralları okumuştum ama o kısmı anlayamadım

Herkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah canim

Merhabalar arkadaslar yogunluktan gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum 💪
Bugunku menum
Sabah 1 yumurtadan pirasali omlet, domates, zeytin peynir, 3 ceviz, kefir
Bir dilim kepekliekmegin sadece kenarlari😁

Oglen yemege zaman bulamadim bir suru kahve ictim 😁

Aksam, pirasa yemegi (pirincsiz kiymali yaptim) 2 kasik makarna 1 kase yogurt

Su 2 ltreyi gecti
Spor 1saat bisikletten baska bisey yapamadim

Haha çok şükür bugün bitti oğlana yaptım yesin diye onun da bu defa az yiyeceği tuttu 😀
:D
Sen az porsiyonlu şeyler yap ya da cuma yap perşembeye bitmiş olur :D
Afiyet olsun canım.
80 kilo ile başladım boyum 1.75 şuan 71 kiloyum hedefim 65. Bir de sorum olacak menülerimizi resim olarak mı ekliyoruz. İlk sayfadaki kuralları okumuştum ama o kısmı anlayamadım
Çok kilon yokmuş hemencik verirsin.
Kilo bildirmesini resimle yapıyoruz kağıda tarih ve nicki yazıyoruz yoksa geçersiz sayılıyor bildirim.
Yemeklerimizi de resim olarak ekleyebiliriz.
Merhabalar arkadaslar yogunluktan gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum 💪
Bugunku menum
Sabah 1 yumurtadan pirasali omlet, domates, zeytin peynir, 3 ceviz, kefir
Bir dilim kepekliekmegin sadece kenarlari😁

Oglen yemege zaman bulamadim bir suru kahve ictim 😁

Aksam, pirasa yemegi (pirincsiz kiymali yaptim) 2 kasik makarna 1 kase yogurt

Su 2 ltreyi gecti
Spor 1saat bisikletten baska bisey yapamadim
Yoklugun hissediliyor canım.
Nasılsın testin negatif çıktı sanırım.
Pırasayı seviyorsun sanırım afiyet olsun canım

:D
Sen az porsiyonlu şeyler yap ya da cuma yap perşembeye bitmiş olur :D
Afiyet olsun canım.

Çok kilon yokmuş hemencik verirsin.
Kilo bildirmesini resimle yapıyoruz kağıda tarih ve nicki yazıyoruz yoksa geçersiz sayılıyor bildirim.
Yemeklerimizi de resim olarak ekleyebiliriz.

Yoklugun hissediliyor canım.
Nasılsın testin negatif çıktı sanırım.
Pırasayı seviyorsun sanırım afiyet olsun canım
Sagol canim Allah razi olsun🤗 Evet sonucum negatif cikti elhamdulillah, gecen hafta hollandanin bu bolumu sonbahar tatili bitti bu hafta dolu dizgin basladik😁
Pirasaya gelince sevdigimden degil canim kayinpederimin hobi bahcesi var o ekmis kendisi hala Turkiyede hepsi bize kaldi 🤣
Dondurucuyada attim ama Masallah bayagi var😁

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 yumurta yarım domates yarım salatalık bir dilim peynir
Öğle bir kase yayla çorbası
Akşam yarim porsiyon türlü 2 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Arada bir dilim armut birazdan çok az meyve yada kuruyemiş atistirmayi düşünüyorum 🤫

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı yarım omlet peynir ve 4 dilim salam salatalık
Oglen boş geçtim sadece kahve
Akşam bir kase şehriye çorbası ve bol salata

Back