- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.141
Çok geçmiş olsun kıyamam nasıl aciyodur şimdi onun caniKizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladi onunla ilgilenmem gerekicek bi süre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun kıyamam nasıl aciyodur şimdi onun caniKizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladi onunla ilgilenmem gerekicek bi süre
If diyeti mi yapiyosunuzİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah YOK
Öğleden sonra: 5 kepçe mercimek çorbası, 1 havuç, 1 domates, 1 küçük kelek, 1 salatalık
Akşam da YOK
Suyu o kadar çok içtim ki 3 litreyi geçmiştir. 1 şişe de maden suyu içtim. Ve de Türk kahvesi içeceğim.
30 dk leslie ve 8000 adım bugünSPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_/120+210
EDMLM /
mirjam /
Geçmiş olsun canım inşallah cabucak iyileşirsinizHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşir toparlarsınız inşallahKizlar nasilsiniz k.bakmauin uğrayamıyorum düğünde oglumun bacagi catladi onunla ilgilenmem gerekicek bi süre
Dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamadım inşallah girerim yaaaasedulu
G Gazetekolik
E EDMLM
@gulverenp
Kızlar cuma günü listeye gireceksini bildirimlerinizi en geç 13:00 te resimli şekilde yapmanız lazım artı gelirseniz girişiniz sonraki cumaya kalacak
Evet birkaç gündür öyle yapıyorum. Ama sürekli olmuyor.If diyeti mi yapiyosunuz
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsunHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin .
havuçlu kek bitmedi daha kaç gün oldu sayamadımBen bugün abarttım yeme olayını
Kahvaltı haşlanmış yumurta salatalık 4 dilim peynir ve 3 dilim salam
Öğlen yarım gözleme yedim oğlana almıştım yemedi diye bana kaldı ihale 2 dilim havuçlu kek
Akşam az porsiyon tavuklu patates yemeği börülce salatası ve yogurt
evet bazen gelmiyor bildirim bana da gelmediği çok oluyor .Hiç bildirim gelmedi bana kimse yazmıyor herhalde diye düşündüm kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım inşallah cabucak iyileşirsiniz
Canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşir toparlarsınız inşallah
Dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamadım inşallah girerim yaaaa
Haha çok şükür bugün bitti oğlana yaptım yesin diye onun da bu defa az yiyeceği tuttuevet bazen gelmiyor bildirim bana da gelmediği çok oluyor .
eksi geldiğin sürece girebilirsin
80 kilo ile başladım boyum 1.75 şuan 71 kiloyum hedefim 65. Bir de sorum olacak menülerimizi resim olarak mı ekliyoruz. İlk sayfadaki kuralları okumuştum ama o kısmı anlayamadım1.sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin .
2 hafta deneme süremiz var yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu ve hedef kilonu bildirirsin
havuçlu kek bitmedi daha kaç gün oldu sayamadım
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah canimHerkese iyi geceler.ben de koronavirüs oldum.kizimla beraber kapattık kendimizi salona. Yemeklerimizi ablam yapiyo kapımıza birakiyo.neredeyse 3 gün oldu.cok zor bir süreç.Allah kimsenin başına vermesin.
Haha çok şükür bugün bitti oğlana yaptım yesin diye onun da bu defa az yiyeceği tuttu
Çok kilon yokmuş hemencik verirsin.80 kilo ile başladım boyum 1.75 şuan 71 kiloyum hedefim 65. Bir de sorum olacak menülerimizi resim olarak mı ekliyoruz. İlk sayfadaki kuralları okumuştum ama o kısmı anlayamadım
Yoklugun hissediliyor canım.Merhabalar arkadaslar yogunluktan gelemiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum
Bugunku menum
Sabah 1 yumurtadan pirasali omlet, domates, zeytin peynir, 3 ceviz, kefir
Bir dilim kepekliekmegin sadece kenarlari
Oglen yemege zaman bulamadim bir suru kahve ictim
Aksam, pirasa yemegi (pirincsiz kiymali yaptim) 2 kasik makarna 1 kase yogurt
Su 2 ltreyi gecti
Spor 1saat bisikletten baska bisey yapamadim
Ah nerde cok zor veriyorum artık ayda bir kilo anca verebiliyorum metabolizmam yavaşladıÇok kilon yokmuş hemencik verirsin.
Sagol canim Allah razi olsun Evet sonucum negatif cikti elhamdulillah, gecen hafta hollandanin bu bolumu sonbahar tatili bitti bu hafta dolu dizgin basladik
Sen az porsiyonlu şeyler yap ya da cuma yap perşembeye bitmiş olur
Afiyet olsun canım.
Çok kilon yokmuş hemencik verirsin.
Kilo bildirmesini resimle yapıyoruz kağıda tarih ve nicki yazıyoruz yoksa geçersiz sayılıyor bildirim.
Yemeklerimizi de resim olarak ekleyebiliriz.
Yoklugun hissediliyor canım.
Nasılsın testin negatif çıktı sanırım.
Pırasayı seviyorsun sanırım afiyet olsun canım