- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #340.061
cuma bildirimi yapacak mısnız ?günaydın kızlar dünkü menüm sabah iki dilim buğday ekmeği domates kaşar peyniri ince dilim öğlen 7 adet zeytin 1 yumurta 2 şekersiz çay az reçel arada 4 tane kestane 1 maden suyu akşam yemeğim yarım tabak makarna 3 adet köfte 1 dilim armut 1 dilim şeftali gün içinde 20 squat ve 7000 adım attım
evet canım ondan olduGeçen hafta bildirim yapmadığım için mi böyle oldu acaba?
ilk defa doğru yaptım ..Dogru canım yuzdeler ve ortalama
Rica ederim canımilk defa doğru yaptım ..
eline sağlık yardımlar için teşekkür ederim :)
Yardımların için teşekkür ederim canımGoogle uzerinde kadinlar kulubune giris yapacaksin canim
Sonrasinda mesajin altinda dosya ekle yazan yerden ekleme yapacaksin
Ay çok iyi ben de yüzde hesabı yapamadım zamanla alışırım inşallahYÜZDELERİ EN SON hesap edecem canım
ALIŞIRSIN :)Ay çok iyi ben de yüzde hesabı yapamadım zamanla alışırım inşallah
işlerimin yoğunluğundan bildirim yapamadım evdeykende çocuktan fırsat bulamadım perşembe menüm sabah iki dilim ekmek yarım domates 1 dilim kaşar peynir öğlen yedi zeytin 1 yumurta 1 salatalık 1 domates akşam 5 kaşık pirinç pilavı salata sebze yemeği türlücuma bildirimi yapacak mısnız ?
Tartı günümüz bugün onu demek istemiştim :)işlerimin yoğunluğundan bildirim yapamadım evdeykende çocuktan fırsat bulamadım perşembe menüm sabah iki dilim ekmek yarım domates 1 dilim kaşar peynir öğlen yedi zeytin 1 yumurta 1 salatalık 1 domates akşam 5 kaşık pirinç pilavı salata sebze yemeği türlü
Başlama kilonuz neydiSabah ise gelirken sabah sersemliği ile tarih atmayı unutmusum
76.60 gram başlama kilomBaşlama kilonuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?