- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.001
Girmek mi istemedin gözden mi kaçtı ekleyebilirim seniBen spor yapıyorum ama listede yokum daha bir haftayı devirdim bu cuma iki hafta olacak gruba başlayalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girmek mi istemedin gözden mi kaçtı ekleyebilirim seniBen spor yapıyorum ama listede yokum daha bir haftayı devirdim bu cuma iki hafta olacak gruba başlayalı
Gözden kaçtı heralde. Ekleyebilirsin her gün yapmaya çalışıyorum düzenli şekilde motive edici oluyorGirmek mi istemedin gözden mi kaçtı ekleyebilirim seni
canım nasıl 2.test pozitif çıkyor 15 gün sürmüyormuymuş hastalık sen naılsın peki evde nasıl yapıyorsunuzBenim spor kısmı biraz sorunlu canım.eşimin 2. Covid testi pozitif çıktı. Onu ayirdik.26 sına kadar karantinada kalacağız.uyku düzeni,yemek düzeni alt üst oldu.bu spor düzenine uyamam büyük olasılıkla.şimdiden kusura bakmayın lütfen
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah,Bendr hiç işe yaramıyor.
3 büyük yudum musil içtim wc için 3 lt.su içiyorum bitki çayı tık yok ama normal regli olcam.
Dün elimi de incittim sağ kolum felaket ağrıyor
bende sık oluyor kuzum .Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah,
Bi ara benimde oyle oldu wc problemi ne denediysem olmadi zeytin yagida ise yariyo onuda denemistim
Bugun bende cok sukur regli oldum yarina sisligimde gecse bakalim ne olcak
Yaziui tukenmezle yaz tarih kismini kursn kalemle yazio silersinOlur olmaz mı resim atmayı çok seviyorum normalde ama o yazıyı yazmak işkence bana
Ama doğru karar
Tabi canım yemek yarışmasında da öyle oluyor.
eşim kpattığımı biliyor böbürleniyor artık herşeye ondan imha etmem lazımYaziui tukenmezle yaz tarih kismini kursn kalemle yazio silersin
Allahtn listede degilim ven ugrasamazdm sanirim zaten ysrim gozle tartiliyodum uyanir uyanamzeşim kpattığımı biliyor böbürleniyor artık herşeye ondan imha etmem lazım
Off ben sıkılırım yazmak tan valla neyse yapacak birşey yokAllahtn listede degilim ven ugrasamazdm sanirim zaten ysrim gozle tartiliyodum uyanir uyanamz
olur tabi salı gününden itibaren hesaplarsan olurSchonerDuft bu hafta başından beri yaptığım spor aktivitelerinin puanını hesaplayayım mi ?
evet geçen hafta ki kilonu bu haftaki kilonu beraber bildirip pınarı etiket yapmalısın beni de yap hatta gözden kaçmasın sonra liste oluşacak .Bugün 9000 adım attım. Kalori hedefimi aşmadım. Yarın tartilirken yuzde hesabı yapacak miyim ? Daha listede olmadığım icin sordum iki hafta oldu başlayalı