• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dunku menü

1 bardak süt
1 elma
3 ceviz

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Mercimek çorbası 1 tabak
Salata

Akşam
4 5 yk menemen
4 yk yakın yoğurt
2 incir

Leslie ve yağ yakma çalıştım

Benim spor kısmı biraz sorunlu canım.eşimin 2. Covid testi pozitif çıktı. Onu ayirdik.26 sına kadar karantinada kalacağız.uyku düzeni,yemek düzeni alt üst oldu.bu spor düzenine uyamam büyük olasılıkla.şimdiden kusura bakmayın lütfen
canım nasıl 2.test pozitif çıkyor 15 gün sürmüyormuymuş hastalık :( sen naılsın peki evde nasıl yapıyorsunuz

:KK49:SPOR LİSTESİ:KK49:

1.GRUP

SchonerDuft / 159,50 + 57
_segah_ /
Gazetekolik /
sedulu /

2.GRUP

EDMLM /

Luluuu94 /
mirjam /

Kahvaltı haşlanmış yumurta çay bir salatalık maydanoz 3 dilim peynir
Leslie 30 dk yapıldı

Bendr hiç işe yaramıyor.
3 büyük yudum musil içtim wc için 3 lt.su içiyorum bitki çayı tık yok ama normal regli olcam.
Dün elimi de incittim sağ kolum felaket ağrıyor
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah,
Bi ara benimde oyle oldu wc problemi ne denediysem olmadi zeytin yagida ise yariyo onuda denemistim
Bugun bende cok sukur regli oldum yarina sisligimde gecse bakalim ne olcak 😕

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah,
Bi ara benimde oyle oldu wc problemi ne denediysem olmadi zeytin yagida ise yariyo onuda denemistim
Bugun bende cok sukur regli oldum yarina sisligimde gecse bakalim ne olcak 😕
bende sık oluyor kuzum .
benim temennimde şişliğin inmesi ben dha olmadım yarın olcam.
zeytin yağını nasıl içebildin

Bugün 9000 adım attım. Kalori hedefimi aşmadım. Yarın tartilirken yuzde hesabı yapacak miyim ? Daha listede olmadığım icin sordum iki hafta oldu başlayalı

Bugün 9000 adım attım. Kalori hedefimi aşmadım. Yarın tartilirken yuzde hesabı yapacak miyim ? Daha listede olmadığım icin sordum iki hafta oldu başlayalı
evet geçen hafta ki kilonu bu haftaki kilonu beraber bildirip pınarı etiket yapmalısın beni de yap hatta gözden kaçmasın sonra liste oluşacak .

Hayirli aksamlar arkadaslar,
Benim bu gunku menum
1 haslanmis yumurta 1 dilim kepekli ekmek
Zeytin peynir 5 ceviz

Oglen 1 Elma

Aksam, yarindan biraz fazla lahmacun, bol salata, ayran
Su 1 lt
Spor malesef yok 😔 bugun reglmin ilk gunu hertarafim agiriyo 😞

Günaydın arkadaşlar 😊 bu saatte kilo bildirimi yapmaya geldim 😂 çünkü okula gideceğim.
Geçen Cuma 65.5 idim. P Pinarbartu
20201016_072142.jpg

Back