Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkadsalar bugun pazar anca katilim yapabiliyorum sabah gec kalktim sadece bi kahve ve bir dilim ekmek yedim saat 10h30 da oglen yemegi yemedim aksam rendelenmis havuc ve bir dilim lazanya yedim bol cay iciyorum yarin ins. protein rejimine basliyorum ... bana biraz gazzzzzzz verin basliyim protein rejimine :):) opuldunuz

kiz sen yereki gaz iste veririzz sana gaz soyle bakalim nasilmis o rejim

kiz eylull huu ses versen kiz acip birakip gittinmi yoksa yaa bende iki muhabbet edelim demistim seni gaza getirmek amacli bende senin sayende gaza gelecektimm
bak gidiyom bes dakka daha bekleyim

Canım başla başla bende lahanaya başlıyorum yarın.14. takım artık hep birinci olcaz inşalah son gaz devam durmak yok

günaydın kızlarrrr:teytey::teytey:

nasılsınız kaydirigubbakcemile5
ben bu hafta geçen hafta verdiğim 3. 5 kiloyu korumak hatta 1 kilo daha vermek istiyorum yarım lahanam vardı çorba yaptım ama tam bir lahana diyeti uygulamıycam
sabah klasik kahvaltı belki 1 dilim kızarmış ekmek öğlen çorba evdeki yemeklere dayanamazsam 2-3 kaşık yemek yoğurt falan yemeyi düşünüyorum dün akşam çok kötü bir kaçamak yaptım şimdi çok pişmanım gece 10 da sütün içine ekmek doğrayıp yedim 1 dilim çokokremli ekmek yedim benneyaptımki
bu gün komşum aşure yapıcak 1 küçük kase yiyebilirim dime kızlarrr:Saruboceq:

eee kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldı

benim gelenim gidenim çok oldu giremedim o yüzden umarım artık bitmiştir daha gelmeyenlerde var ama
buraya girip paylaşımda bulunmayınca diyet modundan çıkıyorum hemen bir daha bizimkiler bi şey yerken buraya kaçıcam :çok üzgünüm:

kızlar sabah neler yediniz yazın bakalım kaydirigubbakcemile
ben aşure yemeye gidiyorum cokacimcoook

Kızlar ben bu hafta verebilecegimi sanmıyorum cumadan bu güne kadar hiç dikkat edemedim bu hafta aynı kalmaya çalışcam bu gün sirkeli suyu içtim peynir zeytin ekmek yedim

gunaydın kızlar
herkese guzel bır hafta dılıyorumsositososito
sabah sırkelı suyumu ıctım sonra kahvaltıda bır dılım kepek ekmegı 4 zeytın ve bıraz peynır yedım, yesıl cay ıctım. Kendıme soz verdım cumaya kadar kacamak falan yapmıcam aksamları sadece sebze yıcem saat 6 dan sonra bısey yemıcem:lepi:
bırazdan nıveabodyle sporumu yapcamhihoyyyt

kızlar sabah neler yediniz yazın bakalım kaydirigubbakcemile
ben aşure yemeye gidiyorum cokacimcoook
Oh ne güzel afiyet olsun bende güya yemiyim fazla kaçırırım diye aşure yapmadım ama yerini doldurdum dün akşam yedim bende komşum gönderdi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…