• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi brokoli haşliyorum. Üzerine baharat ve yoğurt döküp aksama ekmeksiz götürmeyi düşünüyorum.canan karatay teyze akşam 8 den sonra bişey yemeyin diyo. Onun kitabını okumaya başladım.

cok güzel :) peki akşam 7 den sonra yemeyi tamamen kessem sütüm azalirmi ...siz akşam yemelerini ne yaptınız
Çok geç yatiyorsan ve aciktiysan süt biraz ceviz badem yanına yada yoğurt yiyebilirsin bence
Yemezsen de suyunu ihmal etmedikçe azalmaz inşallah

Akşam yemeği bir kase sehriye çorbası börülce salatası ve bir küçük kase yoğurt. Tüm bunlara rağmen regl yaklaşması sebebiyle çok siskin hissediyorum

Kahvaltı yumurta domates salatalık 1 dilim tahıllı ekmek
Öğle bir kase dereotlu yoğurt
Ara bir tane muz
Akşam yarim kase mercimek çorbası 4 kaşık kavurma 2 kaşık patates püresi salata
2.5 litre su

Akşam yemeği bir kase sehriye çorbası börülce salatası ve bir küçük kase yoğurt. Tüm bunlara rağmen regl yaklaşması sebebiyle çok siskin hissediyorum
Börülce zamani minsimdi ? Ya ben bi kere yemistm cok hosuma gitmisti alip yesem aynisini yapabilir miyim bilmiyorum 😁 afiyet olsn cnm

Kizlar pazartesi günü aktif olan yeni üyelerin listesini hazirlicam 2 hafta sonra da asil listeye giriceksiniz

Birbirinizle tanışıp kaynasabilirsiniz herkes birnirine yorum yapabilir sohbet edebilirsiniz sicak samimi bi grupuz biz böyle devam edelim ❤️

Sabah yulaflı peynirli yumurta domates kıvırcık
Akşam kısır 1 kase çok az katmer
Kahve 1 tane gofret

Dünki menüm
Sabah:domates salatalık,1 kb peynir,10 zeytin,1 yumurta, 3dilim sucuk,1 dilim ekmek
Ara:1 şekerli kahve
Öglen:haşlanmış brokoli ve yoğurt
Ara:2 erik,1 muz
Aksam:haşlanmış brokoli, yoğurt,1.5 dilim peynir,1 dilim ekmek

Evet bugün regl oldum cumaya kadar biter sanırım normal kiloma dönerim.
Sabah kahvaltı bir dilim ekmek bir salatalık maydanoz detoks çayı 3 dilim kaşar peyniri

Gecte olsa Günaydınnnnnnnn 🤩🤩🤩 bugün hava cok guzel islerimi bitirip yürüyüşe cikmayi planliyorum 🏃 sizler napiyosunuz kizlar hafta sonu diye kaçamaklar yapilmiyo dimiiii

sen nasıl yapıyorsun akşam dokuzdan sonra açılmaya baslayinca
Söyle düşündüm de hatırlamıyorum ya 2 sene geçti üzerinden 😂 ama yemiyordum canım pek mesela çay istiyordu eşim yanında bisküvi falan yiyordu ben varsa ceviz badem kuru üzüm falan yiyordum

Back