- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.881
Koronavirüs testi sonucu beklerken yazamadım canım. Ayrı bir ileti olarak yazdım.birazgeç oldu kusura bakma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koronavirüs testi sonucu beklerken yazamadım canım. Ayrı bir ileti olarak yazdım.birazgeç oldu kusura bakma.
Çok geç yatiyorsan ve aciktiysan süt biraz ceviz badem yanına yada yoğurt yiyebilirsin bencecok güzel :) peki akşam 7 den sonra yemeyi tamamen kessem sütüm azalirmi ...siz akşam yemelerini ne yaptınız
Cnm cuma günü yapman gerekiyor bildirimi sonuncu olduk bu haftaKilo bildirimini yazamamıştım.tartı bu hafta da artı göstermedi şükür
geçen hafta:74.5
Bu hafta:74.2
Fark:300 gr
74.5/74.2/0.3/0.5 P Pinarbartu
Börülce zamani minsimdi ? Ya ben bi kere yemistm cok hosuma gitmisti alip yesem aynisini yapabilir miyim bilmiyorum afiyet olsn cnmAkşam yemeği bir kase sehriye çorbası börülce salatası ve bir küçük kase yoğurt. Tüm bunlara rağmen regl yaklaşması sebebiyle çok siskin hissediyorum
Afiyet olsun cnm güzel menüKahvaltı yumurta domates salatalık 1 dilim tahıllı ekmek
Öğle bir kase dereotlu yoğurt
Ara bir tane muz
Akşam yarim kase mercimek çorbası 4 kaşık kavurma 2 kaşık patates püresi salata
2.5 litre su
sen nasıl yapıyorsun akşam dokuzdan sonra açılmaya baslayincaÇok geç yatiyorsan ve aciktiysan süt biraz ceviz badem yanına yada yoğurt yiyebilirsin bence
Yemezsen de suyunu ihmal etmedikçe azalmaz inşallah
Özür dilerim canım.evde kaos hakim.bundan sonra daha çok dikkat edicem.Cnm cuma günü yapman gerekiyor bildirimi sonuncu olduk bu hafta
Evet canım börülce bol bu tarafta ben buzluk içinde stokladım bir kaç kilo. Çok severim salatasını yemeğini yapanlarda var.Börülce zamani minsimdi ? Ya ben bi kere yemistm cok hosuma gitmisti alip yesem aynisini yapabilir miyim bilmiyorum afiyet olsn cnm
Söyle düşündüm de hatırlamıyorum ya 2 sene geçti üzerinden ama yemiyordum canım pek mesela çay istiyordu eşim yanında bisküvi falan yiyordu ben varsa ceviz badem kuru üzüm falan yiyordumsen nasıl yapıyorsun akşam dokuzdan sonra açılmaya baslayinca