Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aman masallah diyelim bnm o kadar degildi gunde 3 4 hapla geciyodu simdi hic gerek kalmadi şükür

Hoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsin kaç yaşındasın?uyguladıgn bir diyet şekli varmı? Gibi bize kisaca kendin hakkında bilgi verebilirsin birde canım en önemlisi şuan ki güncel kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç?

Canm bırak hemen ozman sen emziriyorsun canm üstelik zaten ideal kilona 2-3 kilo kalmışken hiç gerek yok bu kadar sıkı bir şey uygulamaya canm önce sağlık ve bebişlerle ilgilene bilme önemli
Nivea nin sikilasma kremi iç bacak kısmımda çiban çıkarttı aşırı sis kızarık ve ağrılı hemde . Hicbir etkisi de olmadı bende
Kişiden kişiye değişiyor galiba .

Kızlar izleyin
Bayanlar mutlaka ağırlık çalışmalı çatır çatır yağ yakarsınız öyle hemen genişleyemezsiniz zaten diyor hoca. Ağırlık çalışın metabolizmanizi hızlandırıp korkmayın diyor

Bilmiyirumki baya cnm acıyor ya sagol cnm
Çıban ve sivilce genellikle terden vs. Gözeneklerin kapanıp tikanmasından olur spor çok yapıp çok terlediginden dolayı olmuştur özelliklede spor yapar iken pamuklu ve teri çeken kıyafetler tercih et canm havalarda çok sıcak bu sıcak da o kadar spor sonucu çıkması çok normal

Aylardır spor yapıyorum hiç çıkmadı bu kremden sonra bu ikinci bence o kremden dolayı oldu . Kreme başladığım ilk hafta cıktı şimdi yine çıkınca ona bağladım bilmiyorum

Cok icmiyormussun canim ama hem Maddi hem de saglik acisindan cok zarar. Ben birakali 2 sene oldu. Amerikaya gittigimde biraktim cunku paketi 13 dolardi ozaman dolar 3.5 liraydi. Hey gidi Yani ekonomik nedenlerle biraktim. Sonra da ciddi anlamda unutuosun. Sadece tatilde cok alkolluyken bi kriz geldi, gece klubunde birinden istemis ve icerken buldum kendimi Ama hic yasanmamis gibi davrandim. Gercekten umutmak icin bir sure gecmesi gerekiyor, o surede kararli olacaksin o kadar. Ben soyle dusunurdum, farzet ki dunyada sigara yasaklanmis ve artik yok , alamiyorsun bulamiyorsun. Bu bende cok ise yaradi

Gunaydin kizlar, detoksta bir fire daha var malesef. Sali zaten bozuldu aksam sarap ictik Esimi kiramadim. Spor odakli , yemeksiz ev duzeni zaten cok da mutlu etmiyordur onu, bide ne zamandir sarap icelim diodu. Dun bi gayret yeniden denedim ama oglene dayanilmaz bi aclik yasadim, direnmedim acikcasi. Yine baya Az yedim ama hic bi fayda yok, duraklamadayim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…