- 14 Kasım 2017
- 37
- 78
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.041
acaba o nasıl yapılıyor. Ben şimdi detoks suyu yaptım maydonoz nane limon salatalık yarın içmek adınaBakarz kuzum hemen bakiim kaç demissin hedef
yarına da dukan birası yada maydonoz suyu yapalım bütün ödemler gitsin
Bende bozdum ya yarın yeni bi gün bu günü unutup yeniden başlıyalmBuraya bir de detoksunu ilk günden baltalamış bir çakılanası bırakıyorum. Ben elendim arkadaşlar, beni bırakın siz devam edin
Aman masallah diyelimAayy ne güzel benim de annem hep diyor du doğumdan sonra migren belki yok olur diye yok olmadı ama çok ciddi azaldı canm normalde dah sık ve daha uzun süreli ve daha ağır idi şimdi baya rahatım yani arada okadar ciddi fark varki anlatamam mesela önceden migren atağım iğne vurulmadan asla gees idi iğneyi vurdurur tüm ışık ve sesi sıfıra indirip hayattan kopup uykuya geçerdim bir tek öyle kendime geliyordum uyanınca ama doğum dan sonra hiç iğne yapılmadı bana kuzum ve sadece reglede tutuyor ondada hap alıp biraz kendimi dinlendirince 2.güne geçmiş oluyor sadece hapla ve hayattan kopmadan atlatıyorum ciddi hafifledi benimkide ❤
Ödem mödem kalmasin evetBakarz kuzum hemen bakiim kaç demissin hedef
yarına da dukan birası yada maydonoz suyu yapalım bütün ödemler gitsin
Baktm canm 55 olan lazımÖdem mödem kalmasin evetbnde bakaym bulabilcm mi
Bende tam bulduydumBuldum canm evet 55 olman gerekiyor
kaptinn(63.5/62/1.5/%2.36) Mezun olan üye geri döndü.Baslangic Tarihi:15.06.18 Başlangic kilosu:63.5Hedef:53
iyi yapmamışsın canm maydonoz güzel atıyoracaba o nasıl yapılıyor. Ben şimdi detoks suyu yaptım maydonoz nane limon salatalık yarın içmek adına
Hoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsinMerhaba arkadaşlar bende buraya katılmak adına geldim:) İnşallah kilo verebilirim. Boy:1.65 kilo 84 16.08.2019 diyete başladım ama çok sapmalarım oldu. Kontrole 1 ay sonra gel dediği için az kaldı bakalım inşallah verebilirim. Kilo takibi burdan yapılıyormuş:)
Nivea nin sikilasma kremi iç bacak kısmımda çiban çıkarttı aşırı sis kızarık ve ağrılı hemde . Hicbir etkisi de olmadı bendeCanm bırak hemen ozman sen emziriyorsun canm üstelik zaten ideal kilona 2-3 kilo kalmışken hiç gerek yok bu kadar sıkı bir şey uygulamaya canm önce sağlık ve bebişlerle ilgilene bilme önemli
Cok gecmis olsun canim yaa icindeki biseye alerjin mi vardi acabaNivea nin sikilasma kremi iç bacak kısmımda çiban çıkarttı aşırı sis kızarık ve ağrılı hemde . Hicbir etkisi de olmadı bende
Kişiden kişiye değişiyor galiba .
Bilmiyirumki baya cnm acıyor ya sagol cnmCok gecmis olsun canim yaa icindeki biseye alerjin mi vardi acaba
Çıban ve sivilce genellikle terden vs. Gözeneklerin kapanıp tikanmasından olur spor çok yapıp çok terlediginden dolayı olmuştur özelliklede spor yapar iken pamuklu ve teri çeken kıyafetler tercih et canm havalarda çok sıcak bu sıcak da o kadar spor sonucu çıkması çok normalBilmiyirumki baya cnm acıyor ya sagol cnm
Aylardır spor yapıyorum hiç çıkmadı bu kremden sonra bu ikinci bence o kremden dolayı oldu . Kreme başladığım ilk hafta cıktı şimdi yine çıkınca ona bağladım bilmiyorumÇıban ve sivilce genellikle terden vs. Gözeneklerin kapanıp tikanmasından olur spor çok yapıp çok terlediginden dolayı olmuştur özelliklede spor yapar iken pamuklu ve teri çeken kıyafetler tercih et canm havalarda çok sıcak bu sıcak da o kadar spor sonucu çıkması çok normal
Cok icmiyormussun canim ama hem Maddi hem de saglik acisindan cok zarar. Ben birakali 2 sene oldu. Amerikaya gittigimde biraktim cunku paketi 13 dolardiBen de babamdan çekinirim babamlara gidince içmem ama yine de manyak manyak dolanırım ortadabağımlıyım yani. Keşke ben de arada içseydim diyorum ama günde 10 adet içiyorum bakalım bırakabilecek miyim 17 lira oldu benim ki bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?