- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.061
Tamam bunu da deneyeceğim. Teşekkür ederim :)iyi yapmamışsın canm maydonoz güzel atıyor
Dukan birası da = yeşilçay+madensuyu+limon ile oluyor canm oda güzel ödem atıyor
Şimdi maddeleri okudum anlamadığım kısımlar var.Hoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsinkaç yaşındasın?uyguladıgn bir diyet şekli varmı? Gibi bize kisaca kendin hakkında bilgi verebilirsin birde canım en önemlisi şuan ki güncel kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç?
Yaşım 24 üniversiteden bu yıl mezun olduğum düğünümü yaptım ve yeni yuvama yerleştim. Ama bitmek bilmeyen bu kilolu halim canıma tak ettiği için yeniden başladım bu serüvenimeHoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsinkaç yaşındasın?uyguladıgn bir diyet şekli varmı? Gibi bize kisaca kendin hakkında bilgi verebilirsin birde canım en önemlisi şuan ki güncel kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç?
öncelikle hoşgeldin canımŞimdi maddeleri okudum anlamadığım kısımlar var.
1-Cuma günü bildirim saati en geç 13:00 dır.(Lütfen bu konuya özen gösterelim)
Kilo bildirimi açısından mı ?
(* Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için P.tesi günü kontrol kilo bildirimi yapılma zorunluluğu vardır.
* P.tesi artı çıkan üye en geç çarşamba günü eksiye geçmiş olmalıdır.
* 2 hafta üst üste sabit yada artı gelen üye uyarı alır. Devam etmesi halinde takımdan uzaklaştırılır.)
evde tartım olmadığı için ancak diyetisyen eşliğinde ölçülüp tartılabiliyorum kontrolden kontrele bildirim yapsam acaba sıkıntı olur mu ?
Eczanede tartilabilirsin canim. Hem sabahlari yuruyus yapmis olursun.Şimdi maddeleri okudum anlamadığım kısımlar var.
1-Cuma günü bildirim saati en geç 13:00 dır.(Lütfen bu konuya özen gösterelim)
Kilo bildirimi açısından mı ?
(* Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için P.tesi günü kontrol kilo bildirimi yapılma zorunluluğu vardır.
* P.tesi artı çıkan üye en geç çarşamba günü eksiye geçmiş olmalıdır.
* 2 hafta üst üste sabit yada artı gelen üye uyarı alır. Devam etmesi halinde takımdan uzaklaştırılır.)
evde tartım olmadığı için ancak diyetisyen eşliğinde ölçülüp tartılabiliyorum kontrolden kontrele bildirim yapsam acaba sıkıntı olur mu ?
Eczanede tartilabilirsin canim. Hem sabahlari yuruyus yapmis olursun.
Hosgeldin.
aç karnına ve çıplak tartılıyoruzTamam o zaman bir süre eczane ile idare edeyim daha sonra bir tartı satın almalı kullandığınız memnun olduğunuz bir tartı markası var mı acaba ?
Merhaba Canım,Tamam o zaman bir süre eczane ile idare edeyim daha sonra bir tartı satın almalı kullandığınız memnun olduğunuz bir tartı markası var mı acaba ?
sipariş vereceğim ama karasız kaldım tefal mi alsam diye düşündüm amaMerhaba Canım,
En başından kendi tartınla başlasan daha iyi olur bence. Daha sonra tartı değiştirmek sıkıntı olur, az tartar, fazla tartar falan.
sinboya hiç bakmamıştım demin arzumla tefal arasında kadım ama ona da bakayım teşekkür ettim.aç karnına ve çıplak tartılıyoruzama sen tartı alana kadar en azından eczanede aç karnına ve aynı kıyafetler ile tartılırsanda olur
ben fakirin vucut analizli olanını kullanıyordum ama çabuk bozuldu(ama diyetisyende çıkan sonuca yakındı) , ama burda çoğunluk sinbo kullanıyor
Fazla para vermene gerek yok. Ucuz bir tartı aldım yıllardır kullanıyorum.sinboya hiç bakmamıştım demin arzumla tefal arasında kadım ama ona da bakayım teşekkür ettim.
Evet ben de hala üni 1.sınıfta a101den 20tl ye aldığım tartımı kullanıyoruFazla para vermene gerek yok. Ucuz bir tartı aldım yıllardır kullanıyorum.
Çokta düzgün yaptım. Spor yapmadım ve ben hiçbir detoksta öyle çok kilo vermiyorum. Bir de adet etkisi sanıyorum.kızlar kabak detoksu yapıp neden bu kadar az verdiniz acaba
ben her yapışımda günlük 1 kiloya yakın veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?