• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsin:KK66: kaç yaşındasın?uyguladıgn bir diyet şekli varmı? Gibi bize kisaca kendin hakkında bilgi verebilirsin :KK66: birde canım en önemlisi şuan ki güncel kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç?
Şimdi maddeleri okudum anlamadığım kısımlar var.
1-Cuma günü bildirim saati en geç 13:00 dır.(Lütfen bu konuya özen gösterelim)
Kilo bildirimi açısından mı ?
(* Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için P.tesi günü kontrol kilo bildirimi yapılma zorunluluğu vardır.
* P.tesi artı çıkan üye en geç çarşamba günü eksiye geçmiş olmalıdır.
* 2 hafta üst üste sabit yada artı gelen üye uyarı alır. Devam etmesi halinde takımdan uzaklaştırılır.)

evde tartım olmadığı için ancak diyetisyen eşliğinde ölçülüp tartılabiliyorum kontrolden kontrele bildirim yapsam acaba sıkıntı olur mu ?

Hoş geldin canm 1.sayfa da kurallarimiz var öncelikle orayı okuyup kabul ediyorum desen kısaca kendini tanıtarak başlaya bilirsin:KK66: kaç yaşındasın?uyguladıgn bir diyet şekli varmı? Gibi bize kisaca kendin hakkında bilgi verebilirsin :KK66: birde canım en önemlisi şuan ki güncel kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç?
Yaşım 24 üniversiteden bu yıl mezun olduğum düğünümü yaptım ve yeni yuvama yerleştim. Ama bitmek bilmeyen bu kilolu halim canıma tak ettiği için yeniden başladım bu serüvenime :kk77: Geçen yıl insülin direncim olduğu için diyete başlamak zorunda kaldım. O zamanlar 90'ları görmüştüm.6-7 ay içinde 84 düştüm sonra aralar vs. derken sabit bir şekilde kaldım bir süre ama memnun değilim zira bazı hastalıklarımın nüksetme ihtimali vardı.
Şimdi doktor eşliğinde bir diyete başladım.
:bicak:Halen 84 kiloyum. :KK50:Hedefim ise kısa vadede 70 kiloyu görmek en azında 75 yani :D
:KK200:Uzun yol hedefim ise 65 kilo orda kalmayı düşünüyorum hayırlısıyla :)
Arada bir yürüyüş yapıyorum ama bir türlü sistemli hale getiremedim. Ama sizin bu kurallardaki puanlama beni dahada şevke getirdi.
Umarım hep beraber ulaşabiliriz hedeflerimize teşekkür ederim şimdiden herkese:KK200::KK200::KK200:

(* Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için P.tesi günü kontrol kilo bildirimi yapılma zorunluluğu vardır.
* 2 hafta üst üste sabit yada artı gelen üye uyarı alır. Devam etmesi halinde takımdan uzaklaştırılır.)

evde tartım olmadığı için ancak diyetisyen eşliğinde ölçülüp tartılabiliyorum kontrolden kontrele bildirim yapsam acaba sıkıntı olur mu ?
öncelikle hoşgeldin canım
takım olarak her hafta diger takımlarla yarışıyoruz ve cumaları bildirim yapma günümüz, o nedenle katılmak istiyorsan da bi tartının olması gerekiyor

Eczanede tartilabilirsin canim. Hem sabahlari yuruyus yapmis olursun.
Hosgeldin.

Tamam o zaman bir süre eczane ile idare edeyim daha sonra bir tartı satın almalı kullandığınız memnun olduğunuz bir tartı markası var mı acaba ?
aç karnına ve çıplak tartılıyoruz :KK70: ama sen tartı alana kadar en azından eczanede aç karnına ve aynı kıyafetler ile tartılırsanda olur :KK48:
ben fakirin vucut analizli olanını kullanıyordum ama çabuk bozuldu :olamaz: (ama diyetisyende çıkan sonuca yakındı) , ama burda çoğunluk sinbo kullanıyor

Tamam o zaman bir süre eczane ile idare edeyim daha sonra bir tartı satın almalı kullandığınız memnun olduğunuz bir tartı markası var mı acaba ?
Merhaba Canım,
En başından kendi tartınla başlasan daha iyi olur bence. Daha sonra tartı değiştirmek sıkıntı olur, az tartar, fazla tartar falan.

aç karnına ve çıplak tartılıyoruz :KK70: ama sen tartı alana kadar en azından eczanede aç karnına ve aynı kıyafetler ile tartılırsanda olur :KK48:
ben fakirin vucut analizli olanını kullanıyordum ama çabuk bozuldu :olamaz: (ama diyetisyende çıkan sonuca yakındı) , ama burda çoğunluk sinbo kullanıyor
sinboya hiç bakmamıştım demin arzumla tefal arasında kadım ama ona da bakayım teşekkür ettim.

Back
X