- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.021
Ben de babamdan çekinirim babamlara gidince içmem ama yine de manyak manyak dolanırım ortadaSenelerdir sigarayla soyle bir iliskim var. Bir hafta her gun her tenefus icerim. Evde aklima gelmez. 3 ay icmem. 3 gun icerim falan. Bende bagimlilik yapmiyor. Ama sigara ictigim gunler hic yiyesim gelmez. Sigaraya mi baslasam diyorum bazen.
Yasin genc bence bu arada.
Yogurtla beraber yaotmya geçen cumartesi abarttım 2 3 bira içtim o biraz etkiledi ertesi gün yüzdüm ama hamur işi mecburen yedim .
detoksta hiç aklımda yoktu aslında kızlar konuşrken gaza geldim . yoksa adet olunca tedviye başlyacam diye detoks yapmayacam diye konuşmuştuk yellow ile . ama 22 eylülde düğün var göbeğim insin azcık
süpersin buki tebrik ederim
nasıl yapıyorsun sen
Güzel yorumun için çook teşekkür ederimspora ve diyete sizlerle sıkı bir şekilde başladım bu sefer çok kararlıyım.. Aslında Sigarayı bırakmayı da çok istiyorum ama o merkezlerde verilen ilaç kilo yapıyor gibi bir sürü yorum okudum. Diyorum önce zayıflayayım sonra bırakayım Avunma mı bilemiyorum
Süper olur teşekkür ederimEşimde oraya başvurup bırakmayı düşünüyor canm eğer yakın zaman da başvurup kullanmaya başlaya başlar ise ve etki görür ise sana haber veririm kilo yada başka tarz bir etkisi oluyor mu diye
Canm bırak hemen ozman sen emziriyorsun canm üstelik zaten ideal kilona 2-3 kilo kalmışken hiç gerek yok bu kadar sıkı bir şey uygulamaya canm önce sağlık ve bebişlerle ilgilene bilme önemliYogurtla beraber yaotmblonde ambition menu vermisti ama yapamadm tansiyonum düstü aksam üstü bana daha olmicak boyoe seyle anlasilan biraktim
Kuzum sen mezun oldun mu? Listede en son mezun olmak istiyor yazıyordu.Canm bırak hemen ozman sen emziriyorsun canm üstelik zaten ideal kilona 2-3 kilo kalmışken hiç gerek yok bu kadar sıkı bir şey uygulamaya canm önce sağlık ve bebişlerle ilgilene bilme önemli
Biraktim zaten kuzum ben doysrm diyodm ama yetmedi galiba yemek yedim hemen duzledimCanm bırak hemen ozman sen emziriyorsun canm üstelik zaten ideal kilona 2-3 kilo kalmışken hiç gerek yok bu kadar sıkı bir şey uygulamaya canm önce sağlık ve bebişlerle ilgilene bilme önemli
Biliyorum da inan elimde olmuyor dirensem 1 2 gün sonra içiyorum.Bana karışmak düşmez ama görünce yazayım dedim cnm . Uzuldum bu duruma icki hem zararlı hem kilo aldırıyor. Hem maddi hem manevi her anlamda zarar .
Vücuduna yazık etme canım . Bari azalta azalta git . Ben bi doktorun agzindan tibben icki icince vucuda neler oldugunu okumustum bi yerde cok detsyli cok ilgimi cekmisti meger ne yapmisim kendime bir birayla bile dedim bak bulursam atayim sende bir gozat cok ilgi cekiciydi
Boşver canım yapma zaten az kilon kaldı az gitsin sağlıklı gitsinYogurtla beraber yaotmblonde ambition menu vermisti ama yapamadm tansiyonum düstü aksam üstü bana daha olmicak boyoe seyle anlasilan biraktim
Bu haftaya ertelendi canm bu hafta mezun olacağımKuzum sen mezun oldun mu? Listede en son mezun olmak istiyor yazıyordu.
Düzelmene sevindim canmBiraktim zaten kuzum ben doysrm diyodm ama yetmedi galiba yemek yedim hemen duzledim
Aynen kuzum zaten mezun olmayi dusunuyorum bi gobegim kaldi o da diyetle gitmick belli oldu spora baslicamBoşver canım yapma zaten az kilon kaldı az gitsin sağlıklı gitsin
DimiDüzelmene sevindim canmazıcık kilon kalmış zaten artk aceleye gerek yok az olsun bizim olsun
Aynen kuzum zaten mezun olmayi dusunuyorum bi gobegim kaldi o da diyetle gitmick belli oldu spora baslicam
Dimiazicik kaldi, bi hesaplayalmda haftaya mezun olaym ben yenilere yer acilsin
Buraya bir de detoksunu ilk günden baltalamış bir çakılanası bırakıyorum. Ben elendim arkadaşlar, beni bırakın siz devam edin
Ayy evet diyeti biraktm mi spora asilirim ben spor listesine de girerimAaa süper kuzum beraber oluruz Bende bu hafta oluyorum kuzum geçen cuma detoks muhabbeti olunca erteledik beni detoks ile belki bir düşüş daha olur dedik ama hem regle hem migren aynı anda beni mahvetti ondan detoksla filan uğraşmadım canm migren böyle beni mahvedemese iki 2gün yapacaktım ama boşver biz yavaş verelim yağdan verelim sporla şekillenelim haftaya beraber mezun ozaman biz çıkarız kızlar girer
Hedefimi ne soyledm hatirlamiyorm ama mezun olcam diye sıkarim kendimi 55 e inerim bi iki gün ac kalark
Aayy ne güzel benim de annem hep diyor du doğumdan sonra migren belki yok olur diye yok olmadı ama çok ciddi azaldı canm normalde dah sık ve daha uzun süreli ve daha ağır idi şimdi baya rahatım yani arada okadar ciddi fark varki anlatamam mesela önceden migren atağım iğne vurulmadan asla gees idi iğneyi vurdurur tüm ışık ve sesi sıfıra indirip hayattan kopup uykuya geçerdim bir tek öyle kendime geliyordum uyanınca ama doğum dan sonra hiç iğne yapılmadı bana kuzum ve sadece reglede tutuyor ondada hap alıp biraz kendimi dinlendirince 2.güne geçmiş oluyor sadece hapla ve hayattan kopmadan atlatıyorum ciddi hafifledi benimkide ❤Ayy evet diyeti biraktm mi spora asilirim ben spor listesine de girerimmigren mi var sende bnde de var ama dogundsn beri hic atak gecirmedm sukur dogum yapmak gercektn vucudu yeniliyoms
Bakarz kuzum hemen bakiim kaç demissin hedefHedefimi ne soyledm hatirlamiyorm ama mezun olcam diye sıkarim kendimi 55 e inerim bi iki gün ac kalark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?