Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden olmasın. Mantı makarna sunumun çok güzel.Aydınlık ortamda hatta mümkünse balkon gibi açık alanda çekim yaparsan daha canlı çıkar resim kalitesi. Veya filtre, resim düzenleyici kullanırsan onunla bile daha güzel olur. Gerçi ben filtreyle uğraşınca kötü makyaj yapan rükuş kadınlara benziyor resimSenin resmine filtre ile hafif oynadım farkettim biraz
Neden olmasın. Mantı makarna sunumun çok güzel.Aydınlık ortamda hatta mümkünse balkon gibi açık alanda çekim yaparsan daha canlı çıkar resim kalitesi. Veya filtre, resim düzenleyici kullanırsan onunla bile daha güzel olur. Gerçi ben filtreyle uğraşınca kötü makyaj yapan rükuş kadınlara benziyor resimSenin resmine filtre ile hafif oynadım farkettim biraz Eki Görüntüle 3584757
Eki Görüntüle 3584758