Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft
Evlendikten sonra kilo almami direkt biraya yoruyorum. Cunku her gun icmeye baslamistik. Bir tane bile olsa sisiriyor. Normalde kola icmeyen bir insanim.
Simdi icsem yine kilo alirim. Iyi ki emzikliyim de alkole yanasamiyorum.
Allah hayirlisini versin canim. Yakinda guzel haberler alacaksin bence. Sende guzel bir enerji hissediyorum.

Ay bu kadar az yemekle ben ayakta duramam. Sen üstüne bi de spor yapmışsın cnm.
Yemekten de almıyorsan bu kadar enerji nereden geliyor? Fotosentez filan mı yapmaya başladın kız?

Ay ben stres altındayım. dikkat ediyorum sözde ama şişiyorum bugün son diye diye bugüne geldim
kuzum 3 sene boyunca içki sigara tavuk tan uzak durdum bir halt olmadı ondan takmıyorum ama şu da var ciddi anlamda bırakamıyorum .
kuzenimin kızı evleniyor canım. düğünde evimin yanında
hiç sorma ya dünde abarttım genelde e abarttım
65 iyi ya boyunda var senin
alkolik olma yolunda ilerliyorum sanırım bırakamıyorum ciddi anlamda
ben bu ara çok abarttım canım bira votka tekila likör ne bulursam .
amin cnım

Bana karışmak düşmez ama görünce yazayım dedim cnm . Uzuldum bu duruma icki hem zararlı hem kilo aldırıyor. Hem maddi hem manevi her anlamda zarar .
Vücuduna yazık etme canım . Bari azalta azalta git . Ben bi doktorun agzindan tibben icki icince vucuda neler oldugunu okumustum bi yerde cok detsyli cok ilgimi cekmisti meger ne yapmisim kendime bir birayla bile dedim bak bulursam atayim sende bir gozat cok ilgi cekiciydi

inşlh gerçekten bugün son diyip toplu halde tüm zararlı bırakırsın kuzum ozman kilon hızla düşecek zaten sağlıklı beslenme insna direk kilo verdiriyor kuzum keşke elimizden birşey gelse ama herşey beyinde bitiyor sen kafaya koyup içmemeye ve diyet yapmayı kendini odaklarsan asla bozmazsın ama kafa da işi bitirmedikçe bu işler olmuyor herşey senin kendini hazır hissedip kafaya koymana bağlı

Aynen katılıyorum .
Sen nasıl oldun cnm ?

Allah isteyen herkese tatlış tatlış sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben 28 yaşındayım hala bebek için bir çalışma yok üstüne kilo var bir de . Şu belasından bir kurtulsam çok rahatlayacağımmm çok dert ediyorum ama kafam hep onda. Sigarayı bırakırsam ve kiloları verirsem bebek olaylarına da girmeyi istiyorum ama bakalım nasip

Eşime karnıyarık pilav yaptım adam zayıf ekmek denen gıdadan ben almasaydım haberi olmaz öyle ekmeksiz yemek yer, kahvaltı yapar iş yerinde Allahtan börek, dürüm cs yiyor da aşırı zayıf değil

Canm sigara bırakma merkezleri var ya onlara başvursan hem fazla stres yaşamadan daha kolay bırakmanı sağlıyormuş iyi olmaz mı ? Yavaş yavaş da zararlı ve hazır gıdaları kesersin sonra ekmeği,pilavı vs. Yani karbonhidratı minimuma indirirsen derken kilolarda gitmeye başlar vücutta diyet e alışmış olarak başlar bir yerlerden başlamak lazm bak çocuk yok diyorsun ozman bu fırsatı da değerlendir yürüyüşe çık,bisiklet sür,dans et vs. Hangisi kolay ve severek yapabileceksen cardiolar yağ yaktırır ve ağlayan yada spor yapmak için birine bırakmam gereken bir çocuk da yok bu spor yapmak için büyük fırsat bak ben dört gözle okulu bekledim ki yürüyüş,yüzme,kit box ,salsa vs. Biseylere gitmek istiyorum canm birinden birine belki bir kaçına gidicem ama cocuk la hicbirine gidemiycegim icin okulu bekledim mesela sen ne istesen yapabilirsin hem stres atar hem eylenerek kilo verebilirsin şu günleri fırsata çevir bence

Güzel yorumun için çook teşekkür ederim spora ve diyete sizlerle sıkı bir şekilde başladım bu sefer çok kararlıyım.. Aslında Sigarayı bırakmayı da çok istiyorum ama o merkezlerde verilen ilaç kilo yapıyor gibi bir sürü yorum okudum. Diyorum önce zayıflayayım sonra bırakayım Avunma mı bilemiyorum

Senelerdir sigarayla soyle bir iliskim var. Bir hafta her gun her tenefus icerim. Evde aklima gelmez. 3 ay icmem. 3 gun icerim falan. Bende bagimlilik yapmiyor. Ama sigara ictigim gunler hic yiyesim gelmez. Sigaraya mi baslasam diyorum bazen.
Yasin genc bence bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…