Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar detoksta patır patır dökülmüşünüz
ben bi detoks yapıyımda görün siz
Hey gidi hey tuğba biz yapsak böylemi olurdu biz başladığmız detoksu komando gibi sürüne sürüne tamamlardik da ölsek bayılsak hedeften şaşmazdık hey gidi hey bide şu ortalığa bak patır patır döküldü gerçekten biz ne detokslar gördük hiç biri öldürmedi sen detoks dan korkarsın kaç kurtar kendini

sinboya hiç bakmamıştım demin arzumla tefal arasında kadım ama ona da bakayım teşekkür ettim.
Evt çok da palı birşey almana gerek yok ama sinbo dışın da al bence canm sinbonun herşeyi hemen bozuluyor diye biliyorum özellik le ufak ev aletleri sürekli bozuluyor sinbo dışın da markalara bak bence

Çokta düzgün yaptım. Spor yapmadım ve ben hiçbir detoksta öyle çok kilo vermiyorum. Bir de adet etkisi sanıyorum.
senin ki kesinlikle adetin etkisidir
zaten düşük kalorili beslendiğin için spor yapmaman iyi olmuş belki yürüyüş olabilirdi sadece
bu regl dönemini de hiç kaçamaksız atlat gerçek kilonu regl bittiğinde hepimiz görelim

valla yellow yaa bi detoksa dayanamadılar
biz ne detokslar gördük güldük güldük öldük
tırt bunlar yellowum

öncelikle hoşgeldin canım
takım olarak her hafta diger takımlarla yarışıyoruz ve cumaları bildirim yapma günümüz, o nedenle katılmak istiyorsan da bi tartının olması gerekiyor
Kuzuuu bnm tarti bozuldu beni yarin bikdirirmsiz izine ayirin sabahtn beri deniyom error veriyo pis tarti cok mu kilo aldm acaba

Ben kendimi bildiğimden direk yapmadan bıraktım ki zaten adet oldum
Kız sen detoks yapacam deyince bende bi şaşırdım ne yalan söyleyim
Kuzuuu bnm tarti bozuldu beni yarin bikdirirmsiz izine ayirin sabahtn beri deniyom error veriyo pis tarti cok mu kilo aldm acaba
anaaa benim tartı gibi olmuş desene
ayy bildirim yapmadı mı desekki sen şimdi izindeyim diye ekmekleri götürürsün

Kız sen detoks yapacam deyince bende bi şaşırdım ne yalan söyleyim

anaaa benim tartı gibi olmuş desene
ayy bildirim yapmadı mı desekki sen şimdi izindeyim diye ekmekleri götürürsün
duzelmezse napcam simdi alamam esimin daha hic maasi yatmadi surviver yasiyorum burda 3 aydir

Ben hala devam ediyorum bugün 3. Gün irademe ben bile şaşırıyorum ama artık ayağa kalktıgımda başım dönüyor sanırım açlıktan
bende kilo verdikçe şevke geliyorum ve baş dönmesi durumunda detoksu bırakmak yerine amaaaan yavaş kalkarım kalktığım yerden deyip devam ediyorum ama sen benim yaptığımı yapma çok dönme varsa bırak canım

Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin en kısa zamanda

Yok yok birakmicam son gün zaten başarabilirim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…